Zobacz pełną wersję : Strata przyjaciela
Ziemniak
19.07.2007, 12:14
Mam Simsy 2 oryginalne i zainstalowałam dodatek NŻ. Zaprzyjaźniłam mojego sima z dostawcą żywności. Po pewnym czasie byli przyjaciółmi. Później w kontaktach widzę ,że nie ma symbolu przyjaciel. Nawet nie było żadnego komunikatu o tym ,że już mój sim nie ma jednego przyjaciela. A tylko rozmawiał z nim przez telefon. Czym to może być spowodowane?? (przepraszam za błędy ortograficzne, jeśli są jakieś) :(
Możliwe że przeoczyłeś ten komunikat, albo się nie pojawił. Po prostu zadzwoń do tej osoby, zaproś ją albo pogadaj i odnów kontakty :smirk: Możliwe, że rozmawiając przez telefon zeszli na nieciekawy temat i mieli 'minusy' :P
PS. Pomyliłeś działy, więc przeniosłam temat.
To ile czasu tego było??Bo jak nie utrzymujesz kontaktów to znika ten znaczek.
dzidzius
19.07.2007, 13:38
moze poprostu nie zapisalas i wyszlas z gry?
moze poprostu nie zapisalas i wyszlas z gry?
Nie sądzę aby była tak głupia (nie mówię że w ogóle jest).
albo przez telefon mieli minusy, albo po prostu czas. Mi czasem zdarza się nie odebrać telefonu o stracie przyjaciela, możliwe że Ty tez tak zrobiłaś.
Ziemniak
19.07.2007, 20:46
Ale oni mają więsze ontakty w kontaktach dziennych jest 100 a w tym drugim pasku 90 i w pragnieniach jest ,,Misiek i ja jesteśmy najlepszymi przyjaciółmi" PS.Tak niestety pomyliły mi sie działy:p i jestem kobietą tak na przyszłość informuję ;P
Ale oni mają więsze ontakty w kontaktach dziennych jest 100 a w tym drugim pasku 90 i w pragnieniach jest ,,Misiek i ja jesteśmy najlepszymi przyjaciółmi" PS.Tak niestety pomyliły mi sie działy:p i jestem kobietą tak na przyszłość informuję ;P
No to może jakiś błąd, a potrzebna ci ten znaczek?:P spróbuj trochę z nim pogadać, może się pojawi.
PS. Sorki, ale nick masz raczej męski, więc łatwo się pomylić :smirk:
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.