![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Mam Simsy 2 oryginalne i zainstalowałam dodatek NŻ. Zaprzyjaźniłam mojego sima z dostawcą żywności. Po pewnym czasie byli przyjaciółmi. Później w kontaktach widzę ,że nie ma symbolu przyjaciel. Nawet nie było żadnego komunikatu o tym ,że już mój sim nie ma jednego przyjaciela. A tylko rozmawiał z nim przez telefon. Czym to może być spowodowane?? (przepraszam za błędy ortograficzne, jeśli są jakieś)
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Możliwe że przeoczyłeś ten komunikat, albo się nie pojawił. Po prostu zadzwoń do tej osoby, zaproś ją albo pogadaj i odnów kontakty :smirk: Możliwe, że rozmawiając przez telefon zeszli na nieciekawy temat i mieli 'minusy'
![]() PS. Pomyliłeś działy, więc przeniosłam temat. |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
To ile czasu tego było??Bo jak nie utrzymujesz kontaktów to znika ten znaczek.
|
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
moze poprostu nie zapisalas i wyszlas z gry?
|
![]() |
![]() |
#5 | |
Reputacja: 11
|
![]() Cytat:
albo przez telefon mieli minusy, albo po prostu czas. Mi czasem zdarza się nie odebrać telefonu o stracie przyjaciela, możliwe że Ty tez tak zrobiłaś. Ostatnio edytowane przez RocketQueen : 19.07.2007 - 22:52 Powód: uznałam Ziemniaka za meżczyznę |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Ale oni mają więsze ontakty w kontaktach dziennych jest 100 a w tym drugim pasku 90 i w pragnieniach jest ,,Misiek i ja jesteśmy najlepszymi przyjaciółmi" PS.Tak niestety pomyliły mi sie działy:p i jestem kobietą tak na przyszłość informuję
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() PS. Sorki, ale nick masz raczej męski, więc łatwo się pomylić :smirk: |
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |