PDA

Zobacz pełną wersję : Dom Auer [BRAK ZDJĘĆ]

ulmille
16.08.2007, 08:53
Nowoczesna i lekka bryła domu Auer sprawia, że jego właściciele cały rok czują się jak na wakacjach. Duże, przestronne pomieszczenia doskonale sprawdzają się podczas imprez a słoneczne tarasy zachęcają do wypoczynku.

Pozdrawiam:
ulmille

Delivered
16.08.2007, 09:56
Zatkało mnie. To jest piękne! To wnętrze. Rewelacja.

Lilith
16.08.2007, 10:00
Zatkało mnie. To jest piękne! To wnętrze. Rewelacja.
Popieram! :ohmy:

Alicja008
16.08.2007, 10:19
Wow! Dom jest chamsko mówiac: *****ISTY! Powiedz jak sie robi sufit i skad masz okna w nim??

ulmille
16.08.2007, 10:25
Poszukaj na forum, bo już nie mam siły w kolejnym domu o tym pisać :)
Dziękuję za oceny i pozdrawiam:
ulmille

Delivered
16.08.2007, 10:27
Mogę wiedzieć z jakich stron te dodatki?
Napewno reflexsims

psujka
16.08.2007, 10:30
czlowieku zostań architektem i projektantem wnetrz AA :O to jest cudowne . Skąd masz te fajowskie dodatki

mario
16.08.2007, 10:33
Ja sie jak zwykle rozpiszę :D. A więc...:

Bryła: Ciekawi, mimo swojej prostoty. Nareszcie nie ma tych napaćkanych wszędzie niepotrzebnych ścian! Brawo! Jednak trochę za zimne kolory, jak dla mnie. Dam.... a niech będzie 7/10 :D.

Ogród: Ok, nie za dużo, nie za mało, jednak dałbym ciut więcej drzew i jakieś ławki na tym placu przy wejściu. :P No i przydałyby się tam jakieś krzewy... Ogólnie to może być. Daję 6.5/10

Wnętrze: Będę surowy :con: , jak zwykle zresztą :D. Panele na korytarzu są wręcz... obrzydliwe, jeszcze ta lustrzana podłoga, blee... Te ściany do kompletu z panelami też nie pasują tam. Wreszcie jakieś kwiaty widzę. :P Sypialnia jest ok, ładny kolor ścian i podłogi. W miejsce tej pustej ściany z lustrem mogłeś postawić jakąś ładną pasującą komodę i obok jakiś fajny, ciepły kwiatek. Kolejne pomieszczenie - biuro. Strasznie zimne, ale to jak wiadomo, biuro, więc wybaczam. :P Nareszcie nie ma tej lustrzanej podłogi :D. Fajny ten duży kwiat, druga część biura też fajna, tylko te ragały z segregatorami wyglądają sztucznie. Następnie - łazienka. Zdecydowanie najlepsze pomieszczenie w domu. ;) Jest ładna. Najgorzej z całego domu wypadła jadalnia i kuchnia. Jak zauważyłem, te brzydkie panele opanowały nawet kuchnię i jadalnię ;). Szkoda. Jadalnia zimna i sterylna. Kuchnia to już w ogóle niewypał :con: . Nie widzę ani lodówki, ani żadnej mikrofalówki, robota kuchennego, żadnego chlebaka, kwiatka, ozdoby - nic. Beznadzieja. No i jeszcze te panele. :con: O, widzę, że panele przedostały się nawet do salonu ;). Ale jeszcze nie jest tak źle, dywanik ratuje sytuację :D. Szkoda tylko , że TV nie ma. Przyzwyczaiłem się już do sterylności w Twoich domach, no bo w końcu są nowoczesne, ale zrób kiedyś domek z jakimiś ciepłymi kolorami, np. jakiś cynamonowy, kremowy itp. Za wnętrze daję Ci 6/10

7/10
6.5/10
6/10
------
19.5/30 czyli 6.5/10 Pozdrawiam, Désignér

Kuba xD
16.08.2007, 10:37
Nie, nie, nie podoba mi się. Jest to wielki, zimny kloc! (bez obrazy, moje zdanie). Ogród, jeśli to tak można nazwać jest żaden. Tyle, że basen i 5 drzewek. Żadnego kolorowego kwiatka nie widać. W środku - brr... Aż zimno się robi. Wieje chłodem i pustką. Ta niby kuchnia? Co to ma być? Jest tam w ogóle lodówka? No nie podoba mi się. Dom jest strasznie zimny i pusty. Nie ma w nim nic przytulnego, ani takiego "ludzkiego". W życiu w takim czymś bym nie chciał mieszkać. Bardzo się zawiodłem, zwłaszcza po ostatnim starterze, który bardzo mi przypadł do gustu... Przykro mi - 3/10. Takie jest moje zdanie. Widać, że włożone dużo pracy, ale to nie jest "to"...

ulmille
16.08.2007, 10:40
Cóż, nie lubie budować tych ciepłych, brązowych domków, z kwiatuszkami przy wejściu i poduszeczkami pod oknem. Zbyt dużo tego mam wokoło siebie, w realu. Jeśli coś buduję, to albo nowoczesne, albo wiekowe. "Średniość" raczej mnie nie interesuje. Nie rozumiem porównywania tego domu do moich wcześniejszych, bo jakoś nie widze tu żadnych zapożyczeń. Poza tym dom wcale nie jest kosmiczny, pooglądajcie sobie wille w Malibu albo Beverly Hills...
Jednak dziękuję za oceny. I te surowe i te pochlebne. Zawsze w jakiś sposób to pomaga.

Pozdrawiam:
ulmille

Chryzantem Złocisty
16.08.2007, 10:44
Kolejny nowoczesny dom,który w realu należałby chyba do jakiegoś szalonego architekta bądź ekscentrycznego projektanta...
Znowu bryła wycudowana,a wnętrze odpychające.
Zrób wreszcie coś nienowoczesnego,proszę Cię!
Bo za niedługo Ci zabraknie pomysłów,jak by tu jeszcze bryłę wykombinować żeby wyglądała jak plac budowy jakiegoś domu o.O"
Znowuż nie ocenię, bo takie cudawianki nie wiem jak oceniać...Wszystko na jedno kopyto...Zrób coś oryginalnego,błagam...
Coś,w czym by się chciało naprawdę zamieszkać,coś z klimatem,ciepłem...
Bo w takim domu naprawdę nie chciałabym mieszkać...
Poza tym-tu Polska jest,a nie Hameryka...My mieć inne gusta niż Amerykańce :O

Komurka
16.08.2007, 10:47
Pierwsze zdjęcie i nie moge oderwać oczu, jak dlamnie to ODJAZD.To morze w tle tynk domu biały z brążem poprostu cudo. Co mnie zaskoczyło to ta surowość działki gdzie nie ma żadnych kwiatów bardzo pasuje do całości.
Kuchnia wydaje mi się jednak troche pustawa to samo salon za co odejmuje 2pkt

Ogólnie 8/10

Prosił bym o download

ulmille
16.08.2007, 10:52
Jedno wam przyznam - kuchnia nie jest najpiękniejsza. Mi też się ona nie podoba, ale nie miałem nic, co mogłoby bardziej współgrać z wyposażeniem domu. W tym punkcie zwracam honor.

Co mnie zaskoczyło to ta surowość działki gdzie nie ma żadnych kwiatów bardzo pasuje do całości.
Wreszcie ktoś, kto potrafi dobrze interpretować projekt...

mario
16.08.2007, 10:56
Cóż, nie lubie budować tych ciepłych, brązowych domków, z kwiatuszkami przy wejściu i poduszeczkami pod oknem. Zbyt dużo tego mam wokoło siebie, w realu. Jeśli coś buduję, to albo nowoczesne, albo wiekowe. "Średniość" raczej mnie nie interesuje. Nie rozumiem porównywania tego domu do moich wcześniejszych, bo jakoś nie widze tu żadnych zapożyczeń. Poza tym dom wcale nie jest kosmiczny, pooglądajcie sobie wille w Malibu albo Beverly Hills...

Ale to właśnie "Średniość" wszystkim się podoba! Nie ta "kosmiczna" nowoczesność. Nie rozumiem aluzji pierwszego zdania, coś mi się widzi, że napisałeś to z ironią... Jeżeli lubisz budować takie domki, to nikt Ci nie zabrania, jednakże kilka kwiatów przy wejściu nie zepsułyby tej nowoczesności! Można zbudować piękne nowoczesne domy, chociaż z krztą ciepła i przytulności. To moje zdanie. I nie lubię, jak ktoś próbuje się tłumaczyć domkami w dalekiej Ameryce, w Malibu czy Beverly Hills. Owszem, niektórym się to podoba, ale nie wszystkim. I porównywanie do Malibu jest po prostu nie na miejscu, bo każdy ma prawo wyrazić swoje zdanie, a ja po prostu myślę (nie obraź się ulmille), że nie umiesz przyjąć do siebie krytyki, dlatego się tłumaczysz. Już ktoś o tym pisał. Jeżeli kogoś uraziłem tą wypowiedzią, to przepraszam. Pozdrawiam, Désignér

ulmille
16.08.2007, 11:17
Oczywiście każdy ma prawo do własnego zdania, szanuje to. Ale również ja, jako autor tego domu, mam prawo do bronienia swojego zdania.

Owszem, niektórym się to podoba, ale nie wszystkim.
Żeby było jasne. Domy buduję przede wszystkim dla siebie, a dopiero później dla innych.

Kasiunia14lat
16.08.2007, 11:31
Powiem szczerze, że nigdy nie miałam odwagi wypowiedzieć zdania na temat twoich domków, bo wszyscy byli nimi zachwyceni. Jednak... nie podobają mi się, są aż "za nowoczesne". Dla mnie wygląda to jak wielki, wielokątny klocek, z oknami w dachu... Chciałabyś w takim zamieszkać, ja napewno nie. Czytałam twoje wypowiedzi w tym temacie... i szanuję twoje zdanie. Napewno zgodzę się z tym, że budujesz dla siebie, dopiero potem dla innych. Ale, chciałabym zobaczyć, prosty, ciepły dom, taki jakie masz wokół siebie, w twoim wykonaniu... Ja gram bez kodów, nie ściągam dodatków z netu, staram się prowadzić życie simów, tak jak prawdziwe... i taki dom do niego nie pasuje... Masz napewno talent, smak i wiesz czego chcesz. Ale kolejny budynek, bardzo moim zdaniem podobny do poprzednich jest już nudny. Skoro tak bardzo lubisz nowoczesność, a wstawiasz domi na forum, dajesz je do ściągnięcia, to staraj się zadowolić wszystkich i spróbuj czegoś nowego. Myślę, że będzie dobrze, jak dla mnie nawet lepiej. Jak mówią, co za dużo to nie zdrowo, czas na zamiany. Mam nadzieję, że moja wypowiedź Cię nie zraniła, ale mi się nie podoba, za dużo już widziałam tych zimnych, pustych, wielkich brył w których nie ma nawet szczypty przytulności. Jak ktoś napisał, dla mnie to nie jest "to"
Pozdrawiam
Kasia

Wielebny
16.08.2007, 11:34
zazwyczaj nie daje takich ocen ale daje 100\100 bo aż mnie zatkało tylko kuchnia nie bardzo mi się podoba i czy dasz dom do ściągnięcia i skąd masz taki basen

simonek
16.08.2007, 11:35
no bardzo ładny domeczek :)

Kuba xD
16.08.2007, 11:44
Też wydaje mi się, Ulmille, że nie potrafisz przyjąć krytyki... Zawsze wszyscy oceniali Twoje domki na 10/10, 10000/10000 a teraz jak większości się znudziły Twoje prace "na jedno kopyto" jakby nie było, Twój zimny, pusty styl i piszą, że to nie jest "to" i chcieliby w końcu zobaczyć jakiś ciepły, zwykły dom w Twoim wykonaniu, to dlaczego się tak wzbraniasz?! Ja też bym chciał zobaczyć normalny dom przez Ciebie wykonany, bo niewątpliwe masz talent! Nie obrażaj się ;) Ale może warto w końcu spróbować czegoś innego...

ulmille
16.08.2007, 11:45
skąd masz taki basen
A co z nim? Normalny, maxisowy basen...

Vampirzyca14
16.08.2007, 15:28
:o no...eee...normalnie... no nie no dom poprostu cudowny:o

Anima Vilis
16.08.2007, 18:26
Każdemu się podoba inny styl. Niektórzy wolą ciepłe i przytulne wnętrza, a niektórzy takie surowe. Ja osobiście lubię jedno i drugie ;)

A co do domu- bardzo mi się podoba. Wnętrze oraz bryła są rewelacyjne :wub:
Zgadzam się z Psujką- powinieneś zostać projektantem wnętrz, masz talent ^^

Ťsunäde
17.08.2007, 09:31
Sexy House xD Bardzo mi się podoba mam nadzieję, że dasz do ściągnięcia. Poprostu miód, cud i orzeszki.

Fảlivrin
17.08.2007, 09:48
mmm cudo :D uwielbim taki sty domów ale niestety takie mi nie wychodzą bo i tak wyjdą jak zawsze super przytulne :P
Czekam na link do downloadu :)

Caesum
17.08.2007, 11:52
Nie lubię tego stylu... Wygląda jak wielki kloc bez tekstur x|

Więc:

Bryła: Klocek z obleśnymi kolorami, wygląda jakby to były lody zmieszane z gównem, jednak zieleń niczego sobie - 3/10

Korytarz: Fuj, wygląda jak Łomżyński szpital, obleśnie ciemny - 1/10

Sypialnia: zwyczajna, nic ciekawego - 2/10

Gabinet: Chyba najlepsze miejsce w całym domostwie xP 6/10

Toaleta: Klop jak klop xd Chcoiaz dośc ładny - 5/10

Jadalnia i kuchnia: Świeci pustką xd - 3/10

Salon: Pusto... 2/10

Ogółem:

22/70 <- xP

Komurka
17.08.2007, 15:43
Ulmile PROSZE załącz DOWNLOAD :-D :-D

ulmille
17.08.2007, 19:40
A po co? Skoro prawie WSZYSTKIM się nie podoba?

Kuba xD
17.08.2007, 19:57

A nie wystarczy, że chociaż jedna osoba chce? Nie rozumiem Cię... Ty naprawdę nie potrafisz przyjąć krytyki!

Prawie wszystkim?! Może połowie, bo ja widzę, że tak samo jak wielu osobą się nie podoba, tak samo wielu podoba...

Fảlivrin
17.08.2007, 20:54

Właśnie, niektórym nie nie podoba, a nie którym tak. Krytyka to krytyka, nie zawsze jest tak słodko jakby się chciało. Pokaż ze jesteś silna i nie tłumacz się takimi wymówkami. Na pewno wielu osób chciało by zassać domek. :)

mario
17.08.2007, 21:00

Nie strój tu fochów, tylko dawaj zassać. :P Też chętnie ściągnę i przerobię co trzeba. ;P Np. Quanta już przerobiłem fajnie, teraz czekam na Auera, dawaj! :P :D

Lady Makabert
18.08.2007, 00:08
Dawaj ten domek do ściągnięcia no... Kurde.
Naprawdę bardzo fajnie ci wyszedł.
Podoba mi się, ogólnie masz talent do robienia domów.

Coli
18.08.2007, 08:25
Jak dla mnie ten domek jest zbyt chłodny:/ w ogóle nie stroje w takie gusta brył.Choć przyznam,że umeblowanie jest dość fajne:) Pozdro:*

Chmelcor
18.08.2007, 09:14
NIE, NIE, NIE! Znowu nowoczesnosc i znowu wszedzie biel i odcienie brazu lub czerwieni. Ksztalt jest prosty i niestety przy nim pojawia sie znowu ta nowoczesnosc.
I jako, ze nie lubie nowoczesnosci zbyt duzej(np.takiej jak w tym domu)moja ocena moze byc subiektywna i nie podam jej.

Tonetti
18.08.2007, 09:53
Wszystko mi się podoba oprócz jadalni i kuchni. Podoba mi się ogród. 8,5/10

Tittellë
19.08.2007, 17:34
Ulmille ten domek jak wszystkie domki Twojego autorstwa jest miodzio :P 100/10 :)

Greenlyme
19.08.2007, 17:59
Nigdy jeszcze nie widziałam, żeby przy Twoich domach było tyle negatywnych wypowiedzi.To oczywiście rzecz gustu, niektórzy wolą współczesne i przytulne domy, a inni nowoczesne i surowe.Ja akurat wolę te pierwsze, ale nie postawie negatywnej oceny za to, że dom jest nie w moim stylu.Nie będę się rozpisywać, powiem tylko, że mi się podoba(jak dasz do ściągnięcia to napewno ściągnę) 9/10 (punkt odjęłam za kuchnię)

Fjuu
20.08.2007, 16:28
Dom jest świetny ,bryła jak i wnętrze.Tak samo jak Twoje inne prace.
Podoba mi się ta surowa nowoczesność. ;)
10/10

Kammi
20.08.2007, 17:09
Dominik, nie strzelaj fochów, bo nie każdy ma taki styl jak ty...
W każdym razie ja należe do twoich fanów;p.
Mam domek z s2d i jestem nim zachwycona:).

Nie podoba mi się jedynie kuchnia ;]

Darlene
20.08.2007, 17:18

Hmm może po to, że są też tacy którym dom bardzo się podoba i byliby zachwyceni gdyby mieli ten dom u siebie w grze ? Tak, znowu mówię m.in o sobie. 10/10 ;d.

Fảlivrin
20.08.2007, 21:25
Prosimy!! Codziennie wchodze na forum i czekam z niecierpliwieniem i nadzieją że dasz ten dom do ściągniecia!! :wub:

eWeLiNkA303
21.08.2007, 08:50
dolaczam sie do prosby, daj do sciagniecia :] domek jest swietny :]

Kuba xD
21.08.2007, 15:57
To możecie się nie doczekać, bo Ulmille strzelił focha i postanowił się nie odzywać :/

Kenji
21.08.2007, 16:01
łał
ładny
moim zdaniem najlepszy z twoich domków
jednak coś mi tam nie pasi
9,5/10

Fảlivrin
21.08.2007, 18:05
To możecie się nie doczekać, bo Ulmille strzelił focha i postanowił się nie odzywać :/

Niestety zauważyłam :/ jak na złość :angry: a ten dom mi sie ze wszystkich jej prac najbardziej podobal :P

ulmille
21.08.2007, 20:32
Spokojnie, będzie do ściągnięcia ale musze najpierw na ModTheSims2 wrzucić. A to jak wiadomo, trochę trwa.
Pozdrawiam:
ulmille

bubu
24.08.2007, 19:36
czekamy z niecierpliwoscia ;)

Jean
24.08.2007, 19:40
WKURZA MNIE "pozdrawiam Gienek "!!!!!!!!!

A co do domu - to sa ładne miejsca z przepychem, a nie ktore wręcz odtrącaja przepychem. Ale to wiadome z wypowiedzi innych.

miracle
24.08.2007, 19:46
Śliczny, każdy twój dom jest piękny ;P

Olśnij mnie kochany, jak to robisz, że niektóe ściany są wyższe, niektóre niższe?

ulmille
30.08.2007, 11:19
Ok, dom jest dostępny do ściagania.
Download (http://modthesims2.com/showthread.php?t=246007)

Pozdrawiam:
ulmille

Delivered
30.08.2007, 11:41
ulmille dom jest pusty. Prawda ?

ulmille
30.08.2007, 12:06
Prawda, a czego sie spodziewaliście? Same dodatki nie red. w nim były ;)

karolciaxxx15
31.08.2007, 14:54
Cudowne 10/10. Taki styl właśnie uwielbiam, nie dało by sie tego dac na download ?? Prosze...

Dobrodziejka
31.08.2007, 15:18
suuper. uwielbiam takie ale kuchnia troche pusta.9/10

Le Disko
31.08.2007, 15:34
Bryła,w ogole z zewnątrz super.A wnętrze takie nijakie. ^/10

shezza
01.09.2007, 00:05
Hej, czy ktoś wie, kiedy z powrotem ruszy MTS2? Bo chciałam ściągnąć Auera i nie mogę. Jeśli te problemy techniczne potrwają dłużej to będę miała kłopot. Czy ktoś, kto ma już domek w grze, mógłby mi wysłać jego pliki na maila?
[email protected]

ŁEDYT: Już nie potrzeba. :P MTS2 działa, sama sobie ściągnę.

Vampirzyca14
01.09.2007, 12:44
Działa już ;)

Niumimiu
14.09.2007, 17:53
powiem tak: wszystkie Twoje budowle są *****iste,niedopatruje sie błędow bo błędy są wtedy kiedy laik niemoze sobie poradzic z doborem kolorow.Ale w skrocie,jedyny dowod na to ze robisz fantastyczne budynki i wnetrza to ten iz wywołujesz kontrowersje,poprostu tam gdzie sie cos dzieje zawsze zdanie jest podzielone,a zazdrosnikow hehe jest co niemiara ;) Ulmille gratuluje gustu i talentu,oby tak dalej,bo uwielbiam oglądac Twoje domki :P

Jaredka
15.09.2007, 11:18
No totalnie świetny domek, żadnego "ale" poprostu CUDO 10/10

Elros
20.09.2007, 09:13
Supeer! domek budujesz swietnie a ten to najlepszy najbardziej mi sie podoba :) bryła wnętrze istne cudo przyzwycziłem się iż budujesz takich domów mnóstwo ale to jest twój styl(no tak przynajmniej ja uważam ;P)Dom super gratuluje talentu ! :) super !

9999999999999999999/10

rogi_kalafior
20.09.2007, 14:55
Według mnie jest to twój najlepszy dom 100/10 B)

Samantha
02.10.2007, 08:47
Wow!! Super dom!!! Nowoczesny i przestronny! 10/10!! :)

Hejlok
02.10.2007, 13:46
Super! Swietne dodatki, bryła bardzo mi sie podoba. 9.5/10

Rëñáës
04.10.2007, 09:45
Ty to masz talent!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Oceniam go 10/10

Kenji
04.10.2007, 14:42
łodupojaciepitole
<3
10/10

luja
04.10.2007, 17:14
OMG śliczny domek. Normalnie świetny. I nie wiem co jeszcze mam pisać. Tylko pozazdrościć talentu.

Krimii
04.10.2007, 17:30
Co????????!!!!!! 10/10, 9,5/10??!!!!Ludzie co to jest???!!! Skoro tak komentujecie to znaczy, że: albo ja mam wstrętny gust albo wy!!!!!!!
-1 sypialnia
-1 hol
-4 za reszte
i +3 za bryłe
i +1 za komcie innch
Razem:8/10
Rada: i co z tego, że mnie się nie podoba ważne, że sam/sama jesteś zadowolona
Czółko LidkaxP

Krimii
04.10.2007, 17:35
Co????????!!!!!! 10/10, 9,5/10??!!!!Ludzie co to jest???!!! Skoro tak komentujecie to znaczy, że: albo ja mam wstrętny gust albo wy!!!!!!!
-1 sypialnia
-1 hol
-4 za reszte :no:
i +3 za bryłe
i +1 za komcie innch
Razem:8/10
Rada: i co z tego, że mnie się nie podoba ważne, że sam/sama jesteś zadowolony/zadowolona
Czółko Lidka :*
P.S.Nie wincie ja mam taki gust :1smutny:

IgaAnne
04.10.2007, 19:08
lidia - A słyszałaś o czymś takim jak opcje "EDYTUJ"? Dobra, bez zbędnego czepiana się i rozpoczynania off-topu ocenie dom.

No wiec tak. Bryła jest zbyt kosmiczna. Jest po prostu wielkim sterylnie biało - brązowym klocem.
Brakuje mi w tym domu jakiegokolwiek ogrodu. Fakt, "ogród" to tutaj jakiś niby jest, jednak dla mnie taki prawdziwy garden to miejsce w którym można siedzieć bez końca. To miejsce w którym jest mnóstwo roślinności. Mile widziane oczka wodne i inne takie. xP Tutaj mi tego brakuje jak diabli. :P W życiu nie chciałabym mieszkać w domu z taką bryłą i ogrodem.
Hol mi się już w ogóle nie podoba. Te tapety i podłogi są zwyczajnie... brzydkie. Poza tym wieje tam pustką.
W sypialni też za ładnie to nie jest. Tam jest ZA PUSTO! Brakuje tam dywanów, obrazów... oczywiście nie takich "super-ultra-nowoczesnych", bo takowe to już by całkowicie zepsuły tą w miarę znośną sypialnie.
W gabinecie to samo, chociaż w sumie to on jest już nawet lepszy. Bardzo mi się podoba kanapa i oświetlenie. Skąd je masz?
Najlepszym pomieszczeniem w całej tej hacjendzie bez wątpienia jest łazienka, chociaż i tak mimo wszystko jest dla mnie o niebo za zimna.
Kuchnia mi się w ogóle nie podoba, tak samo salon.
Koniec kazania.

rogi_kalafior
13.10.2007, 20:39
hałpa 100/10 :) skąd masz te klinkiety na pierwszym zdjęciu w łazience ??

Cristofela$
14.10.2007, 11:32
WoW, nie wiem po ilu grzybkach miałeś taką wizję bryły stary, ale powiem Ci, że z pewnością za mocno przyćpałeś ;) . Bryła domu jest wyczapiście zmyślna !

Pomijając w kosmos odjechaną bryłę, dom mi się nie podoba. Totalnie przedobrzyłeś z dodatencjami ze śmietnika. Dom "pęka" shitami z internetów od których mam wysypkę. Poza tym jest zimny i chłodny jak ice cold killa. W laboratorium chorych eksperymentów hitlerowsko-stalinowskich jest już bardziej przytulnie..... ;) . 5/10.

Parker
18.10.2007, 16:38
A ja sie nie zgadzam z Kubą. To jest 21 wiek i teraz w modzie sa takie proste domy, jednak mają one coś w sobie. Mi dom sie bardzo podoba ładnie urządzony nie z przesytem ale z elegancją. Daje 10/10. Oby tak dalej.

Raddi
18.10.2007, 20:11
zazdroszcze talentu. bardzo lubie nowoczesne domy a w takim z checia bym zamieszkal:) a i ta podłoga w holu jest ładna nie wiem czemu sie jej czepiacie...ogrod nie za bardzo pasowalby do takiego domu wiec jest dobrze tak jak jest...:p jednak ta biblioteczka (w salonie chyba )wydaje sie taka sztuczna. dlatego 9+/10 :D
Pozdrawiam: Raddi

dzikaoliwka
19.10.2007, 05:01
śliczny! mnie się tam podoba. dodałabym pare drzewek, ale jest OK 9,5/10

Nindë Tasartir
19.10.2007, 08:34
A więc dom jest ogólnie ładny, ale nie podoba mi się ogród.
4/10-Ogród
8/10-Cały dom
12/20-Całość

Vegeta
28.10.2007, 10:53
To chyba oczywiste że dam 10/10.....więc proszę: 10/10
Fajnie byłoby zamieszkać w jednym z twoich domków ;) .....

Origáme
09.12.2007, 18:51
Cudowne są twoje domy jedny słowem napisze pochlebiam twoje niektóre domy
Pozdr. :)

kingulek
17.12.2007, 09:10
To jest cudoOooo0owne:) Prosze daj do ściągnięcia będe w pełni szczęśliwa:)

angela94
21.12.2007, 16:41
Jeden z najlepszych domów na forum, ALE ta gazeta... wygląda trochę jak playboy :O

Lapis_Lasuli
23.12.2007, 09:51
Podoba mi sie.
Niektorzy czepiaja sie wnetrza... uwazam, ze jest swietne. Tak, jest zimne, "puste", ale przez to eleganckie, czyste, ma sie poczucie przestrzeni, wolnosci, a nie cieple odgrzewane kluchy... To wlasnie wnetrze urzeka, jego prostota i funkcjonalnosc. Nawet jesli czasem wydaje sie sterylnie zapakowane - o to chodzi. I jest, generalnie, swietne.
Jedyne co mi sie nie podoba i do wygodnych pewnie nie nalezy, to ten piasek/kamyczki/whatever wokol basenu. Ladniej wygladaloby wlasnie cos rownie... sterylnego jak reszta domu. A poza tym, chetnie bym w nim zamieszkala ;)
Weny tworczej zycze ;)

jaguska368
12.01.2008, 09:49
To Jest Cudne

Melisa
24.02.2008, 16:46
To najpiękniejszy domek jaki kiedykolwiek widziałam :wub: Nie ma żadnego przedmiotu jaki by mi się nie podobał ;)

björn borg
24.02.2008, 17:21
Nie podoba mi się podłoga w korytarzu i salonie i kominek na dworze 8/10

goocha
24.02.2008, 17:49
Domek przepiękny.10/10.Daj do ściągnięcia.

Matrax
24.02.2008, 18:55
Fajny ten domek tylko na zewnątrz coś pustawo. Bardzo dużo dodatków ale niech ci będzie 9/10 bo wszystko pasuje do siebie ;p

rasmusek99
29.02.2008, 19:41
Ty to masz talent! Oczywiście 11/10:)

Tusiek
01.03.2008, 08:46
Śliczny domek. Utrzymujesz te same kolory, co mnie trochę razi. Lubię kolorowe domki, ale to szczegół. Bryła... Hm... Taka sobie :/ Ale jest OK. Daję... 9,5/10, za bryłę ;).

Ftopic
02.03.2008, 10:57
Sorry ale mi sie dom wogóle nie podoba za duzo dodatków z neta moja ocena to hmm... 5/10

ZuuZaa
02.03.2008, 11:00
P I E K N E
amen

zanetka89
02.03.2008, 21:06
domek jest świetny!!!!!!!! podoba mi się taki nowoczesny styl i duża przestrzeń, może dlatego że żyję w małym mieszkanku :P ;) daję 100/10 :)

The FerG
03.03.2008, 00:03
Zgadzam się z wszystkimi postami które mówią 10/10 lub więcej :P

Gratka95
03.03.2008, 13:42
Ślicznie zaj zwykle :D Tylko kuchnia jest okropna xD

Souris
06.03.2008, 15:15
Ten dom jest bardzo ładny no i ja na pewno bym chciała w takim mieszkać.Dodam jeszcze że kocham domki właśnie w supernowoczesnym stylu.

Zebra
15.06.2008, 20:20
Dom jest bardzo fajny ale czy da się zbudować i umeblować nowoczesny i fajny dom bez ściągniętych dodatkow..... Sorki że tu sie o to pytam....

oxde
15.06.2008, 20:41
No więc bryła bardzo pomysłowa. Ogród śliczny, a zwłaszcza basen. W środku nie ma się czego przyczepić po prostu 6/6 .

bouffe
15.06.2008, 21:32
Niesamowite. Dom jest nowoczesny, duży, ale jednak ma w sobie 'coś', co przyciąga wzrok.
Nie mam zastrzeżeń. :D

Ocena: 10/10

Björk
16.06.2008, 06:35
Ullmille tym razem mi się totalnie niestety nie podoba... Takie wielkie akwarium wyszło.
Nowoczesność nowoczesnościa, ale... Moja ocenka 5/10

goocha
16.06.2008, 10:20
Fajerancki dom.Daję 10/10

Zebra
18.06.2008, 17:42
Gdzie można ściągnąć ten dom?? Jest wery super...

maniakwiatek
18.06.2008, 18:15
Super! Bez oceny opisowej.10/10

ewelka92
14.07.2008, 20:57
wow!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! boski dom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! uwielbiam takie nowoczesne i przestronne chatki

Molly
21.07.2008, 15:48
10/10 bardzo mi się podoba.
Dom jest w sttyylu nowoczesny i to mi się w nim podoba. 10/10

dareczka84
21.07.2008, 16:42
strasznie zimno i kanciato, nic przytulnego

Souris
21.07.2008, 16:43
mi się bardzo podoba, jesteś moim ulubionym projektantem domów obok haoughtona (kurcze nie pamiętam nicku dokładnie) :)

Człowiek renesansu
23.07.2008, 12:30
Pięknie wykonane, staranne, dopracowane. Lubię takie minimalistyczne wnętrza.

Masz talent.