![]() |
#1 |
Reputacja: 16
|
![]()
Nowoczesna i lekka bryła domu Auer sprawia, że jego właściciele cały rok czują się jak na wakacjach. Duże, przestronne pomieszczenia doskonale sprawdzają się podczas imprez a słoneczne tarasy zachęcają do wypoczynku.
Pozdrawiam: ulmille Ostatnio edytowane przez Charionette : 30.01.2015 - 13:13 |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Zatkało mnie. To jest piękne! To wnętrze. Rewelacja.
|
![]() |
#3 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Wow! Dom jest chamsko mówiac: *****ISTY! Powiedz jak sie robi sufit i skad masz okna w nim??
|
![]() |
#5 |
|
![]()
Poszukaj na forum, bo już nie mam siły w kolejnym domu o tym pisać
![]() Dziękuję za oceny i pozdrawiam: ulmille |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Mogę wiedzieć z jakich stron te dodatki?
Napewno reflexsims |
![]() |
#7 |
Reputacja: 11
|
![]()
czlowieku zostań architektem i projektantem wnetrz AA
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Reputacja: 20
|
![]()
Ja sie jak zwykle rozpiszę
![]() Bryła: Ciekawi, mimo swojej prostoty. Nareszcie nie ma tych napaćkanych wszędzie niepotrzebnych ścian! Brawo! Jednak trochę za zimne kolory, jak dla mnie. Dam.... a niech będzie 7/10 ![]() Ogród: Ok, nie za dużo, nie za mało, jednak dałbym ciut więcej drzew i jakieś ławki na tym placu przy wejściu. ![]() Wnętrze: Będę surowy :con: , jak zwykle zresztą ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 7/10 6.5/10 6/10 ------ 19.5/30 czyli 6.5/10 Pozdrawiam, Désignér |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Nie, nie, nie podoba mi się. Jest to wielki, zimny kloc! (bez obrazy, moje zdanie). Ogród, jeśli to tak można nazwać jest żaden. Tyle, że basen i 5 drzewek. Żadnego kolorowego kwiatka nie widać. W środku - brr... Aż zimno się robi. Wieje chłodem i pustką. Ta niby kuchnia? Co to ma być? Jest tam w ogóle lodówka? No nie podoba mi się. Dom jest strasznie zimny i pusty. Nie ma w nim nic przytulnego, ani takiego "ludzkiego". W życiu w takim czymś bym nie chciał mieszkać. Bardzo się zawiodłem, zwłaszcza po ostatnim starterze, który bardzo mi przypadł do gustu... Przykro mi - 3/10. Takie jest moje zdanie. Widać, że włożone dużo pracy, ale to nie jest "to"...
|
![]() |
#10 |
|
![]()
Cóż, nie lubie budować tych ciepłych, brązowych domków, z kwiatuszkami przy wejściu i poduszeczkami pod oknem. Zbyt dużo tego mam wokoło siebie, w realu. Jeśli coś buduję, to albo nowoczesne, albo wiekowe. "Średniość" raczej mnie nie interesuje. Nie rozumiem porównywania tego domu do moich wcześniejszych, bo jakoś nie widze tu żadnych zapożyczeń. Poza tym dom wcale nie jest kosmiczny, pooglądajcie sobie wille w Malibu albo Beverly Hills...
Jednak dziękuję za oceny. I te surowe i te pochlebne. Zawsze w jakiś sposób to pomaga. Pozdrawiam: ulmille |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|