Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 2: Zdjęcia z gry > Archiwum [TS2]
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
stare 16.08.2007, 08:53   #1
ulmille

Reputacja: 16
Domyślnie Dom Auer [BRAK ZDJĘĆ]

Nowoczesna i lekka bryła domu Auer sprawia, że jego właściciele cały rok czują się jak na wakacjach. Duże, przestronne pomieszczenia doskonale sprawdzają się podczas imprez a słoneczne tarasy zachęcają do wypoczynku.

Pozdrawiam:
ulmille

Ostatnio edytowane przez Charionette : 30.01.2015 - 13:13
ulmille jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 16.08.2007, 09:56   #2
Delivered
Guest

Domyślnie Odp: Dom Auer

Zatkało mnie. To jest piękne! To wnętrze. Rewelacja.

stare 16.08.2007, 10:00   #3
Lilith

Reputacja: 10

Cytat:
Napisał Nivérreq
Zatkało mnie. To jest piękne! To wnętrze. Rewelacja.
Popieram! :ohmy:
Lilith jest offline  
stare 16.08.2007, 10:19   #4
Alicja008
Guest

Wow! Dom jest chamsko mówiac: *****ISTY! Powiedz jak sie robi sufit i skad masz okna w nim??

stare 16.08.2007, 10:25   #5
ulmille

Poszukaj na forum, bo już nie mam siły w kolejnym domu o tym pisać
Dziękuję za oceny i pozdrawiam:
ulmille
ulmille jest offline  
stare 16.08.2007, 10:27   #6
Delivered
Guest

Mogę wiedzieć z jakich stron te dodatki?
Napewno reflexsims

stare 16.08.2007, 10:30   #7
psujka

Reputacja: 11
ThumbsUp Odp: Dom Auer

czlowieku zostań architektem i projektantem wnetrz AA to jest cudowne . Skąd masz te fajowskie dodatki
stare 16.08.2007, 10:33   #8
mario

Reputacja: 20

Ja sie jak zwykle rozpiszę . A więc...:

Bryła: Ciekawi, mimo swojej prostoty. Nareszcie nie ma tych napaćkanych wszędzie niepotrzebnych ścian! Brawo! Jednak trochę za zimne kolory, jak dla mnie. Dam.... a niech będzie 7/10 .

Ogród: Ok, nie za dużo, nie za mało, jednak dałbym ciut więcej drzew i jakieś ławki na tym placu przy wejściu. No i przydałyby się tam jakieś krzewy... Ogólnie to może być. Daję 6.5/10

Wnętrze: Będę surowy :con: , jak zwykle zresztą . Panele na korytarzu są wręcz... obrzydliwe, jeszcze ta lustrzana podłoga, blee... Te ściany do kompletu z panelami też nie pasują tam. Wreszcie jakieś kwiaty widzę. Sypialnia jest ok, ładny kolor ścian i podłogi. W miejsce tej pustej ściany z lustrem mogłeś postawić jakąś ładną pasującą komodę i obok jakiś fajny, ciepły kwiatek. Kolejne pomieszczenie - biuro. Strasznie zimne, ale to jak wiadomo, biuro, więc wybaczam. Nareszcie nie ma tej lustrzanej podłogi . Fajny ten duży kwiat, druga część biura też fajna, tylko te ragały z segregatorami wyglądają sztucznie. Następnie - łazienka. Zdecydowanie najlepsze pomieszczenie w domu. Jest ładna. Najgorzej z całego domu wypadła jadalnia i kuchnia. Jak zauważyłem, te brzydkie panele opanowały nawet kuchnię i jadalnię . Szkoda. Jadalnia zimna i sterylna. Kuchnia to już w ogóle niewypał :con: . Nie widzę ani lodówki, ani żadnej mikrofalówki, robota kuchennego, żadnego chlebaka, kwiatka, ozdoby - nic. Beznadzieja. No i jeszcze te panele. :con: O, widzę, że panele przedostały się nawet do salonu . Ale jeszcze nie jest tak źle, dywanik ratuje sytuację . Szkoda tylko , że TV nie ma. Przyzwyczaiłem się już do sterylności w Twoich domach, no bo w końcu są nowoczesne, ale zrób kiedyś domek z jakimiś ciepłymi kolorami, np. jakiś cynamonowy, kremowy itp. Za wnętrze daję Ci 6/10

7/10
6.5/10
6/10
------
19.5/30 czyli 6.5/10 Pozdrawiam, Désignér
mario jest offline  
stare 16.08.2007, 10:37   #9
Kuba xD
Guest

Nie, nie, nie podoba mi się. Jest to wielki, zimny kloc! (bez obrazy, moje zdanie). Ogród, jeśli to tak można nazwać jest żaden. Tyle, że basen i 5 drzewek. Żadnego kolorowego kwiatka nie widać. W środku - brr... Aż zimno się robi. Wieje chłodem i pustką. Ta niby kuchnia? Co to ma być? Jest tam w ogóle lodówka? No nie podoba mi się. Dom jest strasznie zimny i pusty. Nie ma w nim nic przytulnego, ani takiego "ludzkiego". W życiu w takim czymś bym nie chciał mieszkać. Bardzo się zawiodłem, zwłaszcza po ostatnim starterze, który bardzo mi przypadł do gustu... Przykro mi - 3/10. Takie jest moje zdanie. Widać, że włożone dużo pracy, ale to nie jest "to"...

stare 16.08.2007, 10:40   #10
ulmille

Cóż, nie lubie budować tych ciepłych, brązowych domków, z kwiatuszkami przy wejściu i poduszeczkami pod oknem. Zbyt dużo tego mam wokoło siebie, w realu. Jeśli coś buduję, to albo nowoczesne, albo wiekowe. "Średniość" raczej mnie nie interesuje. Nie rozumiem porównywania tego domu do moich wcześniejszych, bo jakoś nie widze tu żadnych zapożyczeń. Poza tym dom wcale nie jest kosmiczny, pooglądajcie sobie wille w Malibu albo Beverly Hills...
Jednak dziękuję za oceny. I te surowe i te pochlebne. Zawsze w jakiś sposób to pomaga.

Pozdrawiam:
ulmille
ulmille jest offline  

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania