PDA

Zobacz pełną wersję : Domki Studenckie (4 Domy) [BRAK ZDJĘĆ]

Pirom@n
21.08.2007, 21:33
Witam.
Nie wiem czy to dobry dział ale...
Jest to jedna z pierwszych wypowiedzi na tym forum, więc na dzień dobry chciałem wam pokazać mój projekt.

Domki Studenckie (4 Kwatery)

Domki Studenckie to ośrodek dla studentów, w którym każdy uczeń może mieć swój domek w cenie pobytu w akademiku. Przygotowane są 4 domki, oraz 2 parki z fontanną. W domkach simowie znajdą wszystko, czego potrzebują do osiągania wysokich ocen, oraz do dobrej zabawy :P .

Nie oczekuję, że naraz wszyscy zaczną to ściągać, ale gdyby komuś się chciało to testujcie i oceniajcie.

Fjuu
25.08.2007, 14:00
nie podoba mi się ,nie w moim stylu.

Komurka
25.08.2007, 14:59
Wszytsko jest takie sztywne z zewnątrz. Podoba mi się jedynie pomysł z tymi 4 kwaterami =]

shezza
25.08.2007, 15:40
Nie podoba mi się. W ogóle bez stylu. Łączysz elementy średniowieczne z meblami dziecięcymi. Z kolorami też nie najlepiej. Gryzą się po prostu. Strasznie to wygląda. W ogóle większość to takie antyczne meble, nie pasują do młodych ludzi, przed którymi dopiero otwiera się życie. Powinno być więcej szaleństwa, tak jakoś... Crazy ma być! xP Z zewnątrz to porażka. Bardziej jakieś muzea, ale nie domy studenckie! Gdybyś zmienił takie szczegóły jak okna czy barierki od razu byłoby lepiej. Ogólnie nie podoba mi się. A, i jeszcze jedno. Rób zdjęcia z mniejszej odległości, bo z tych trudno się połapać.

Isia_xD
25.08.2007, 15:47
Nie mój styl :P Ale podoba mi się zewnątrz :) pomysłowo zrobione. A takie małe domki dobre dla akademików ;) małe przytulne ;] Tak wogule to ja nie mam simów na studiach hehe :P

Chmelcor
25.08.2007, 16:20
Jakbym byl simem-studentem to bym tam zamieszkal.
Jednakze zapomniales o tym, ze akademik to spolecznosc i nie mozesz go tak rozdzielac. Zmien styl mebli(na kolorowe lub te z NS czyli odlotowe z kwiatkami), daj cos na dworze, bo troche to sztywno wyglada.

Melody1991
25.08.2007, 17:11
Fajny pomysł z tymi domkami, ale wszystko niezbyt "współpracuje" ze sobą. To znaczy, że meble nie pasują do koloru ścian itp. I ogród... taki pusty... Ale nie jest źle (z tego co widze na tych małych zdjęciach).