| 
	 | 
| 

| 
		#1 | 
| 

Guest 

| 

Witam. 

Nie wiem czy to dobry dział ale... Jest to jedna z pierwszych wypowiedzi na tym forum, więc na dzień dobry chciałem wam pokazać mój projekt. Domki Studenckie (4 Kwatery) Domki Studenckie to ośrodek dla studentów, w którym każdy uczeń może mieć swój domek w cenie pobytu w akademiku. Przygotowane są 4 domki, oraz 2 parki z fontanną. W domkach simowie znajdą wszystko, czego potrzebują do osiągania wysokich ocen, oraz do dobrej zabawy   .Nie oczekuję, że naraz wszyscy zaczną to ściągać, ale gdyby komuś się chciało to testujcie i oceniajcie. Ostatnio edytowane przez Charionette : 28.01.2015 - 22:03  | 
|             

| 

| 

| 
		#2 | 
| 

Guest 

| 

nie podoba mi się ,nie w moim stylu.

| 
| 

| 
		#3 | 
| 

Guest 

| 

Wszytsko jest takie sztywne z zewnątrz. Podoba mi się jedynie pomysł z tymi 4 kwaterami =]

| 
| 

| 
		#4 | 
| 

Reputacja: 13 

| 

Nie podoba mi się. W ogóle bez stylu. Łączysz elementy średniowieczne z meblami dziecięcymi. Z kolorami też nie najlepiej. Gryzą się po prostu.  Strasznie to wygląda. W ogóle większość to takie antyczne meble, nie pasują do młodych ludzi, przed którymi dopiero otwiera się życie. Powinno być więcej szaleństwa, tak jakoś... Crazy ma być! xP Z zewnątrz to porażka. Bardziej jakieś muzea, ale nie domy studenckie! Gdybyś zmienił takie szczegóły jak okna czy barierki od razu byłoby lepiej. Ogólnie nie podoba mi się. A, i jeszcze jedno. Rób zdjęcia z mniejszej odległości, bo z tych trudno się połapać.

| 
| 
		 | 

| 

| 
		#5 | 
| 

Guest 

| 

Nie mój styl  

Ale podoba mi się zewnątrz   pomysłowo zrobione. A takie małe domki dobre dla akademików   małe przytulne ;] Tak wogule to ja nie mam simów na studiach hehe  
		 | 
| 

| 
		#6 | 
| 

Guest 

| 

Jakbym byl simem-studentem to bym tam zamieszkal. 

Jednakze zapomniales o tym, ze akademik to spolecznosc i nie mozesz go tak rozdzielac. Zmien styl mebli(na kolorowe lub te z NS czyli odlotowe z kwiatkami), daj cos na dworze, bo troche to sztywno wyglada.  | 
| 

| 
		#7 | 
| 

Guest 

| 

Fajny pomysł z tymi domkami, ale wszystko niezbyt "współpracuje" ze sobą. To znaczy, że meble nie pasują do koloru ścian itp. I ogród... taki pusty... Ale nie jest źle (z tego co widze na tych małych zdjęciach).

| 
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |

| 

|