PDA

Zobacz pełną wersję : Co chcielibyście zmienić?

Strony : 1 [2] 3 4 5 6

sephora
09.11.2007, 11:37
a to nie ma pokoju na polchatcie?

wuSs
09.11.2007, 11:47
bylo cos, ale to było kiedys i dawno. mysle, ze nikt juz nie odbiera tamtego pokoju jako czynnego.

Odyn
09.11.2007, 12:20
niee, na konferencji juz nikt nie siedzi w tej chwili

vivien
09.11.2007, 12:38
Ja tam lubię mój IceQ <3, więc go mam cały czas XDDDD

ale fakt <3 czasy czatu były najlepsze XD

Przedyskutujemy tą sprawę, bo czat to świetna rzecz XD

@Down. Kolorki? XD

Odyn
09.11.2007, 12:43
Tylko prosze, nie robcie tam regulaminu jak na czacie sw, Gygz, ty napewno wiesz co mam na mysli

Rasputina
09.11.2007, 14:32
ja też chcę czata! =DD

Anastazja
09.11.2007, 16:17
Zróbcie czata na mój temat. 101 pytań do Dziecka Słońca.
Ludzie się mnie boją i są ciekawi. Przez co czuję, dystans zionący z ich oczu.
I powszechne niezrozumienie.

wuSs
09.11.2007, 16:18
@up,
to bylo zbyt glupie.

Windrider
09.11.2007, 17:07
Ja tam lubię mój IceQ <3, więc go mam cały czas XDDDD

ale fakt <3 czasy czatu były najlepsze XD

Przedyskutujemy tą sprawę, bo czat to świetna rzecz XD

@Down. Kolorki? XD

Ja tam wywaliłem go w marcu, myślę że część z was jeszcze pamięta w jakich okolicznościach (szczególne ukłony do Rasputiny).

Szczerze... nie ciągnie mnie do czata, ale broń Boże nie krytykuję tego pomysłu ; )

EDIT: Dodam tylko, że moje wcześniejsze uwagi nt. idiotycznego napisu "TSPolska v1.1, z nami nie będziesz się nudził w czsie wakacji" czy jakoś tak zostały zignorowane... Chciałbym spytać czy naprawdę nie zamierzacie niczego z tym zrobić, a także poinformować, że teraz oprócz straszenia ludzi także się rozjeżdża (chyba, że to wina mojej rozdzielczości bądź przeglądarki) : )

olliss
10.11.2007, 18:04
A ja mam pytanie.
Co z Podwórkiem?
Miało być chyba dzisiaj [?]. :D

egotastic.
10.11.2007, 19:02
jakie podworko O_O''''

ej, czaaaaat <333333

olliss
10.11.2007, 19:50
TaxiDoll:
http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=39618

Pozdrawiam, ponawiam pytanie.

Lilith
17.11.2007, 19:51
A ja bym chciała żeby modzi akceptowali tematy...

Eámanë
17.11.2007, 21:11
Tak się składa, że konieczność akceptacji tematów przez moderatora jest od jakiegoś czasu wyłączona, więc nie mamy czego akceptować :P

olliss
17.11.2007, 21:21
Odpowie mi ktoś ;)?

Kiedy będzie nast. edycja konkursu 'Pokaż mi swoje wnętrze...'.

Pozdrawiam, czekam :)

Eámanë
17.11.2007, 21:32
Będzie niedługo, ale na razie ciągle nie mam czasu na budowę domu do urządzenia ;)

olliss
17.11.2007, 22:08
Ach, spoko :)
Rozumiem, przecież każdy ma swoje sprawy :)

Z niecierpliwością czekam :D

Pozdrawiam, olliss :)

Lilith
18.11.2007, 08:34
Tak się składa, że konieczność akceptacji tematów przez moderatora jest od jakiegoś czasu wyłączona, więc nie mamy czego akceptować :P

W takim razie u mnie to nie działa... Chyba, że to naturalna reakcja, że post z 12 pojawia się po 21...

Rëñáës
18.11.2007, 09:18
Czy na forum nie ma już użytkowników bez aktywacji konta ?? :|

vivien
18.11.2007, 09:58
Aktywacja użytkowników też została wyłączona.

Rëñáës
18.11.2007, 10:01
To szkoda, że nie trafiłem na taką okazję :|
I mam jedno pytanie: Kto stworzył te forum i kto jest najstarszym użytkownikiem? xP

Odyn
18.11.2007, 10:36
Szukaj Pushka - ale on juz tu nie wchodzi, od dawna ;)

EDIT: o, prosze bardzo:
http://forum.thesims.pl/member.php?u=4
nie sugerowac sie data ostatniego pobytu, pisal za niego ktos inny. Jest glownym adminem, wiec jego konto bylo potrzebne.

Rëñáës
18.11.2007, 16:22
Za co IgaAnne dostała Banna?

Camerio
18.11.2007, 17:11
Za co IgaAnne dostała Banna?

http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=38324

Darlene
19.11.2007, 14:17
No i znowu się powtórzę, ale wkurzający jest ten błąd przy logowaniu. Nie da się nic z tym zrobić? X_x

mario
23.11.2007, 18:28
Czyli użytkownik nie ma i nie będzie miał możliwości edytowania nazwy własnych tematów? :con: Bo na wielu forach zauważyłem, że ta opcja nie jest w 'Opcjach tematu', tylko przy edytowaniu pierwszego posta. Nie ma takiej możliwości?

Rëñáës
28.11.2007, 14:48
Ja chciałbym aby była możliwość wrzucania zdjęć na forum od razu z komputera, a nie, że trzeba wchodzić na www.imageshack.us itd.

Odyn
28.11.2007, 15:10
Strasznie mnie denerwuje, ze jak odpowiem w jakims topicu, to potem jest on pogrubiony jako nowa odpowiedz, da sie cos z tym zrobic? xd

lafilette
07.12.2007, 14:29
znowu błąd przy pm. dałoby się cos z tym zrobić?
aha, i jeszcze gdyby możliwe byłoby przy wejściu na forum powiadomienie o wiadomosci?

Nereide
07.12.2007, 16:01
Magia, za każdym razem, gdy wchodzę na forum i mam nową wiadomość - wyświetla mi się komunikat i przekierowuje do wiadomości, jeśli chcę. Musisz zmienić sobie ustawienia.

Ale co do błędu - racja. Wysyłając wiadomość otworzyła mi się strona z błędem. I to nie pierwszy raz. Jest to trochę irytujące, bo nie wiem czy owy ktoś dostał PM-a.

Anastazja
09.12.2007, 10:31
Nie wiem gdzie napisać to napiszę tutaj.
Właśnie moje stado Vampirów jedzie na wakacje.
W tym celu szukam kodów, zaglądam na stronę główną The Sims Polska
i nie ma tam działu o kodach i sztuczkach do sim2.
Jaki jest kod na odblokowanie trybu budowy w Hotelu?
Muszę łazić po innych stronach w tym celu.
Dlaczego na głównej stronie nie ma spisu kodów do sim2?
Proszę to zmienić.

A jak jestem ślepa to proszę mi to wytknąć. :D

Rëñáës
09.12.2007, 11:11
http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=39543
To dla Ciebie Naomi.

Bartosh
29.12.2007, 17:42
To forum wydaje mi się strasznie niedopracowane. Radzę usunąć nadmiar napisów po angielsku, wprowadzić kary za błędy ortograficzne i poprawiać je, oraz zakazać nazywania tematów np. "Pomocy!!!". Ja tu szukam rozwiązania problemu, a tematy tak ponazywane że nie sposób coś szybko znaleźć. Bierzcie przykład organizacji z http://www.wladca.info/forum/.

unforgiven
29.12.2007, 17:54
To forum wydaje mi się strasznie niedopracowane. Radzę usunąć nadmiar napisów po angielsku, wprowadzić kary za błędy ortograficzne i poprawiać je, oraz zakazać nazywania tematów np. "Pomocy!!!". Ja tu szukam rozwiązania problemu, a tematy tak ponazywane że nie sposób coś szybko znaleźć. Bierzcie przykład organizacji z http://www.wladca.info/forum/.

wprowadzmy kare smierci za pisanie 'ktury'

Bartosh
29.12.2007, 18:00
Chyba się nie zrozumieliśmy. Gratuluję inteligentnego żartu, unforgiven, przydałaby Ci się jeszcze umiejętność czytania. Sprawdź ten link, a dowiesz się o jakie kary chodzi.

Rocket
29.12.2007, 22:22
wprowadzmy kare smierci za pisanie 'ktury'
wiem że to był żart ale to bym akurat chętnie wprowadziła. i jeszcze za "pomuszcie".
Bartosh jak szukasz pomocy to skorzystaj z wyszukiwarki - nie odpowiadamy za głupotę userów nieumiejących nazwać tematu, tak samo jak za równie bystre osoby nieumiejące pisać po polsku. to naprawdę nie nasza wina i uwierz mi że trudno byłoby nam kontrolować cudze błędy ortograficzne (chociaż w drastycznych przypadkach poprawiamy je na czerwono, gdybyś był tu dłużej zauważyłbyś).
ej o jakie napisy po angielsku chodzi, bo ja żadnego nie widzę?

Raven
01.01.2008, 08:51
ja ponawiam propozycję o zmianę nazwy działu z The Sims na The Sims 1 a dział The Sims 2 zaznaczyć oczowalącym kolorem i powiększonymi znacznie literami O_O

Lilith
03.01.2008, 09:57
The Sims na The Sims 1
Zobacz pudełko do gry. Było pisane, gra nazwya się "The Sims". Jakby autorzy chcieli żeby było pisane z "1" to na pudełku była by ta "1", ale jej nie ma.
a dział The Sims 2 zaznaczyć oczowalącym kolorem i powiększonymi znacznie literami O_O
Wtedy wszyscy widząć to uciekali by z forum :P

santogold
03.01.2008, 16:10
a ja po raz chyba 4 zapytam sie czy odbeda sie konkursy graficzne i jesli tak, to kiedy?

cartoon
03.01.2008, 16:32
violinist, winszuje bo również szukam odpowiedzi na to pytanie.

beliel
04.01.2008, 21:58
a ja po raz chyba 4 zapytam sie czy odbeda sie konkursy graficzne i jesli tak, to kiedy?
violinist, winszuje bo również szukam odpowiedzi na to pytanie.
Nie zapominajcie, że to jest forum o Simsach. To, że na sw były to nie znaczy, że mają byc i tutaj : P

Raven
05.01.2008, 15:35
Allia, z łaski swojej nie rób ze mnie idiotki. Wiem co jest na pudełku napisane bo ja umiem czytać ale zdaje się, że niektórzy użytkownicy(zwłaszcza nowi)nie potrafią i myślą "nazwa Forum The Sims, więc forum o simach" i dla nich sam dział o nazwie "The Sims" jak widać nie znaczy nic specjalnego: dział o simach. Nie ma napisane czy o dwójce czy poprzedniej części. Pomijam fakt, że wtedy nawet łaskawie nie zobaczą czy jest dział do The Sims 2 =]. Zawsze dział można nazwać "The Sims - część pierwsza". To też aż tak razi twoje oczęta?

Potem mamy w jednym temacie 5 osób powie "TO NIE TEN DZIAAAAŁ" bo przecież posty w "Problemy z grą" są naliczane.
A administracja zrobiła już wieeele rzeczy przeciwko nabijaniu postów. Zawsze można zrobić jeszcze trochę.

santogold
05.01.2008, 15:52
Nie zapominajcie, że to jest forum o Simsach. To, że na sw były to nie znaczy, że mają byc i tutaj : P
hm, za swojej swietnosci to forum rowniez mialo konkursy graficzne i calkiem niezle prosperowaly :)

no ale nvm. ja tu nie rzadze.

wuSs
05.01.2008, 21:01
tak, moim zdaniem konkursy graficzne nie maja sensu tutaj.
wiadomo jak bylo na sw i tutaj - bylo grono osob glosujacych i grono startujacych. ci glosujacy lizali dupy swoim wielbicielom, ktorzy wcale nie robili tak wspanialych prac, a inne "obce osoby" w danym konkursie z marnosci wybily sie do swietnosci ale i tak nikt nie glosowal bo nie znal. wazelinka i wyrobione zdanie o "miszczach grafyky" walilo po oczach.
aktualnie grono miszczow sie zmniejszylo, wiec wiadomo jakie beda wyniki.

Rainbow
05.01.2008, 21:11
tak, moim zdaniem konkursy graficzne nie maja sensu tutaj.
wiadomo jak bylo na sw i tutaj - bylo grono osob glosujacych i grono startujacych. ci glosujacy lizali dupy swoim wielbicielom, ktorzy wcale nie robili tak wspanialych prac, a inne "obce osoby" w danym konkursie z marnosci wybily sie do swietnosci ale i tak nikt nie glosowal bo nie znal. wazelinka i wyrobione zdanie o "miszczach grafyky" walilo po oczach.
aktualnie grono miszczow sie zmniejszylo, wiec wiadomo jakie beda wyniki.

Mi to właściwie obojętne,bo się tu niezbyt udzielam i nie umiem robić grafik :P,ale w 100% zgadzam się z Wussem-wszystko było i tak ukartowane :D

Bartosh
11.01.2008, 16:08
ej o jakie napisy po angielsku chodzi, bo ja żadnego nie widzę?
A ot chociażby Quote zamiast Odpowiedź, New Thread zamiast Nowy Temat. Nie da się zmienić tego na polski?

egotastic.
11.01.2008, 17:01
QUOTE= cytowanie : ))

vivien
11.01.2008, 19:40
Na to co jest w danym stylu forum z tego co się orientuję, to chyba nie mamy wpływu ;]

Proponuję w pełni po polsku styl Imagize_x ;]

koslawy
11.01.2008, 20:30
Na to co jest w danym stylu forum z tego co się orientuję, to chyba nie mamy wpływu ;]

Proponuję w pełni po polsku styl Imagize_x ;]
wystarczy zrobic polskie ikonki =d

Anastazja
13.01.2008, 13:13
zrobić coś z regulaminem aby nie było możliwości czegoś takiego zobacz (http://www.forum.thesims.pl/member.php?u=23036)

a co będzie jak za cztery miesiące będę chciała sobie zdjąć swój tytuł naukowy
będą dwie Naomi?

a jakby się teraz ktoś zarejestrował jako RocketQueen
lub jako Camerandios
lub jako jo.Uno
kurde nie wiem co mam myśleć
zrobicie jak chcecie
ale to jest troszkę nie fer,
jestem charakterystyczna, ale w taki głupkowaty sposób, że aż mi szkoda tego kogoś, że chce być ze mną mylony xP

Słyszysz Ty fałszywa Naomi, jesteś jak rozgotowane ziemniaczane piure
sama/sam żeś down

Darlene
13.01.2008, 13:23
Omg Naomi nie przeżywaj tego aż tak, zwolniłaś nick to ktoś inny sobie go wziął, nie przesadzaj, przecież Naomi to dość popularny nick, nie jesteś jedyna i te swoje "uprzejmości" też mogłabyś sobie darować xd.

Bartosh
13.01.2008, 13:43
QUOTE= cytowanie : ))
Ale się wygłupiłem... Nie myślałem zbyt długo nad tą wypowiedzią, na innym forum w tym miejscu jest przycisk Odpowiedź. Jednak ważniejszy od przykładów jest sens wypowiedzi.

beliel
13.01.2008, 13:59
sama/sam żeś down
Nie chcę nic mówić, ale tym sposobem się jeszcze bardziej poniżasz i w oczach innych spadasz kilka lat do tyłu.

Poza tym:
4. Użytkownik może zmienić nick raz na pól roku.
więc za 4 miesiące nicka na pewno nie zmienisz ;>

Mogłabym dodać coś jeszcze, ale nvm.

Camerio
13.01.2008, 15:27
Hmm... W pewnym sensie cię rozumiem (gdyby ktoś zarejestrował się pod Camerandiosem...), ale jak już tu zostało wcześniej wspomnianie - "Naomi" jest dość popularne i uwierz mi, znałem przed tobą przynajmniej takie dwie ;)

Rocket
13.01.2008, 15:40
Naomi skoro zmieniłaś nick (z popularnego) to chyba normalne że ktoś zarejestrował się na tym starym - i ma do tego pełne prawo. dwóch Naomi na pewno nie będzie ponieważ obecne nie masz już możliwości powrotu do starego nicka - został już zajęty przez kogoś innego.
co proponujesz zmienić w regulaminie? dodać punt o tym że nie wolno rejestrować się na starych nickach innych userów?
a jeżeli ktoś zarejestrował by się jako RocketQueen, to niech sobie działa z Bogiem, to też popularny nick zwłaszcza wśród miłośniczek gnr.

Rëñáës
14.01.2008, 07:24
zrobić coś z regulaminem aby nie było możliwości czegoś takiego zobacz (http://www.forum.thesims.pl/member.php?u=23036)

a co będzie jak za cztery miesiące będę chciała sobie zdjąć swój tytuł naukowy
będą dwie Naomi?

a jakby się teraz ktoś zarejestrował jako RocketQueen
lub jako Camerandios
lub jako jo.Uno
kurde nie wiem co mam myśleć
zrobicie jak chcecie
ale to jest troszkę nie fer,
jestem charakterystyczna, ale w taki głupkowaty sposób, że aż mi szkoda tego kogoś, że chce być ze mną mylony xP

sama/sam żeś down
http://forum.thesims.pl/member.php?u=23049
^^Z tego co pamiętam chyba Tonks miała taki nick^^
U mnie nawet jest taka dziewczyna w szkole, która ma na imię Naomi, więc gdyby założyła by konto pod takim nickiem to co?
EDIT: Naomi nie rozprowadzaj tego.

Dami
14.01.2008, 09:52
wystarczy zrobic polskie ikonki =d

mozna sciagnac

beliel
14.01.2008, 10:50
A ja mam pytanie ;d Czy jak to co roku bywa, zorganizujecie awardsy? ;d

Edit: Jeśli to możliwe to jestem również za włączeniem możliwości raportowania postów, bo np. dziś przeglądając dział dotyczący muzyki, przez przypadek natrafiłam na dwa powtarzające się tematy. Uważam, iż wysłanie raportu jest o wiele szybsze i praktyczniejsze, zamiast pisania do jakiegoś moda z prośbą o kasowanie, itp. Jednakże jeśli moja propozycja jest nie do spełnienia to imho uważam, że ten punkt w regulaminie:
Pomóż nam! Jeżeli zauważyłeś Użytkownika, który nachalnie uprzykrza życie innym forumowiczom lub po prostu założył temat kolidujący z regulaminem – zgłoś to do nas poprzez opcję „Raportuj”. Zadziałamy jak najszybciej będziemy mogli.
powinno się wykasować.

Edit2: A co do regulaminu...
13. Zabrania się zakładania tematów dotyczących zrzeszania użytkowników w kluby bądź zgrupowania (tj. "forumowe rodzinki" czy kluby poza forum thesims.pl - nie wliczając w to Turkusowych Dam).
Zachowaliście sobie to na pamiątkę po trichelle? : D

DZIĘKUJĘ ZA UWAGĘ : )

olliss
14.01.2008, 10:52
No właśnie, ja się dołączam do pyt. Strawberry_condom, ale chciałabym spytać o konkursy: Pokaż mi swoje wnętrze, Make Them Up... - co z nimi?

Pozdrawiam.

santogold
14.01.2008, 11:49
i graficznymi ._. i nie zgadzam sie z kims kto tam komentowal to.

Rëñáës
14.01.2008, 16:21
A ja mam pytanie ;d Czy jak to co roku bywa, zorganizujecie awardsy? ;d

DZIĘKUJĘ ZA UWAGĘ : )

Słyszałem, że będzie to w lutym, ale nie jestem na 100% pewny.

egotastic.
14.01.2008, 16:25
ostatnie byly w kwietniu chyba? =d

edit:
o zniknal poscik podemna : )

psychickid
14.01.2008, 18:52
Wiem, może to głupie ale o co kaman z tymi forumowymi rodzinkami.?? Turkusowymi Damami czy czymś tam jeszcze.?? Teraz też to jest.??

beliel
14.01.2008, 18:59
Wiem, może to głupie ale o co kaman z tymi forumowymi rodzinkami.?? Turkusowymi Damami czy czymś tam jeszcze.?? Teraz też to jest.??
Jakiś rok temu na tym forum była adminem niejaka trichelle. No i dała ona bodajże dwóm osobom rangę, jaką była "Turkusowa Dama". No i jak się domyślam, te "Turkusowe Damy" umieszczały w sygnaturach nicki nielubianych osób, coś takiego. Z tego co pamiętam takie rangi mieli Snake_Eye i Rasputina, oni na ten temat wiedzą coś więcej : P

Edit: Snake_Eye to facet, więc raczej 'ci dwaj' ;d Tak, tylko oni.

psychickid
14.01.2008, 19:11
Ah dzia. Tylko te dwie.??

Anastazja
14.01.2008, 19:23
Prof. Naomi miałam ci to wysłać na PM, ale dziwnym trafem nie mam takiej opcji u ciebie, więc jak przyłapię cię na dręczeniu użytkownika Naomi za sam nick, to będe niemiła

To była sprawa prywatna, została wyjaśniona. Nie musisz być niemiła, po co masz zmieniać swoją dobrą naturę. Notkę edytowałam też. Przepraszam za swoje zachowanie.
Co do mojego pw, to mam wyłączone bo TAK
Rocket, Rëñáës – macie rację
Camerio – dzięki za zrozumienie
Co do innych „ciekawych” - simy to moje hobby, odreagowuje nimi stres dnia codziennego.
Lubię robić zdjęcia i pisać czasem opowiadanka.
Nie chcę być dla nikogo idolem ani inspiracją.
Koniec z gg, pw, i innymi tego typu rzeczami.

Oczywiście moja propozycja co do zmiany regulaminu była kompletnie nieuzasadniona a reakcja pochopna. Popracuję nad sobą i się poprawię.

Z poważaniem profesor N

Oazis
14.01.2008, 19:42
Naomi luzik ja nie byłam niemiła ;ddd To ekhm..powaga...(xD) i n/p...ale gg to byś mi mogła dać dla zwykłej rozrywki rozmowy :>

koslawy
15.01.2008, 08:45
turkusowa dama to je piekno lala i tyle w tym temacie :B

Chryzantem Złocisty
15.01.2008, 09:33
nie wiem jak wy,ale ja mam już dosyć tej oto istotki.
http://forum.thesims.pl/member.php?userid=22331

Parę zasad regulaminu zacytuję.
"1. Każdy post musi zawierać minimum 6 poprawnie złożonych i sensownych, nie odbiegających od reszty postu słów. Emotikona oraz cytowanie czyjegoś posta ('quote') nie jest zaliczane jako słowo. Wszystkie znaki interpunkcyjne również nie są zaliczane jako "słowo".
6. Pisząc odpowiedź podaj argumenty, przedstaw dowód, który poprze Twoją wypowiedź na dany temat.
11. Nie pisz postów typu „zgadzam się”, „użytkownik X podał poprawną odpowiedź” i innych nic nie wnoszących do tematu wypowiedzi.
12. Staraj się nie pisać w tematach, które cię nie interesują lub nie masz pojęcia o danej rzeczy. Prosimy o nie pisanie postów typu "Nie interesuje mnie ten temat" czy też "nie mam pojęcia, o czym mówisz".
15. Jeśli Administrator/Moderator zauważy osobę, która celowo nabija posty ma prawo do ukarania użytkownika."

Czy ta userka spełnia te zasady?

Może się czepiam,ale trudno.
Wiele osób już zwracało jej uwagę,nie wiem,może dać jakieś ostrzeżenie,cokolwiek.

Polecam poczytać sobie jej posty,zazwyczaj powtarzają się 3 teksty: "Ładna/y","Nie jest zła/y","Nie obraź się ale..."
I oczywiście nieśmiertelne "Pozdr. :)".

Oazis
15.01.2008, 10:38
Chryzantem przyjrzymy się :P

Rocket
15.01.2008, 15:18
Chryzantem w.w panią obserwuję już od jakiegoś czasu - i doszłam do wniosku że dziewczyna ma najwyżej 9 lat. Zejdźcie z niej, może się poprawi (jak nie, to oczywiście konsekwencje nabijactwa są takie same dla wszystkich grup wiekowych).

Karooola :*
15.01.2008, 16:27
A ja bym chciała kolejną edycję Make Them Up x( Kiedy będzie?

Rëñáës
15.01.2008, 17:40
Chryzantem w.w panią obserwuję już od jakiegoś czasu - i doszłam do wniosku że dziewczyna ma najwyżej 9 lat. Zejdźcie z niej, może się poprawi (jak nie, to oczywiście konsekwencje nabijactwa są takie same dla wszystkich grup wiekowych).
To dziwne, może ma 13 lat, ale mnie na GG pisała kiedyś (bo już ją usunąłem), że ma 33 lata. No Thanks, dorosły by zrozumiał.
A dać fotkę swojej mamy to niesztuka.
Dobra, już się nie czepiam ;).
Jeśli mogę spytać: Kiedy będą Awards'y 2007/2008?

Camerio
15.01.2008, 18:49
Możecie być trochę bardziej cierpliwi? Nie martw się panie R, wszystko ma swój czas. Może akurat nastąpi on szybciej niż myślicie? Nigdy nic nie wiadomo...

@Rocket: wypowiedź godna wyroczni delfickiej ;p.

Eámanë
16.01.2008, 06:44
No i macie swoje Forum Awards :D Można głosować ;)

Rëñáës
16.01.2008, 07:08
No i macie swoje Forum Awards :D Można głosować ;)

Ja mam pytanie: Można głosować na siebie? Jak mamy głosować?

vivien
16.01.2008, 07:38
Nie można głosować na siebie.
Ani w poście, ani potem w sondach.

Radzimy nie zakładać nowych kont, tylko po to, żeby zagłosować na siebie.
My wszystko widzimy ;)

Chciałam też przypomnieć o bezwzględnym zakazie zmieniania od dzisiaj avatarów i sygnatur na czas FA ;d.

Anastazja
16.01.2008, 11:34
Chciałam też przypomnieć o bezwzględnym zakazie zmieniania od dzisiaj avatarów i sygnatur na czas FA ;d.
Od dzisiaj to znaczy się od której godziny? :O

Rëñáës
16.01.2008, 11:37
Od dzisiaj to znaczy się od której godziny? :O
Od rozpoczęcia Awardsów.

Oazis
16.01.2008, 11:38
Od rana :P

beliel
19.01.2008, 00:23
DZIĘKI ZA ODPOWIEDŹ =) =) =) =) =) =) =) =) =) =) =) =)
<przyzwyczajona>

rockferry
20.01.2008, 01:22
DZIĘKI ZA ODPOWIEDŹ =) =) =) =) =) =) =) =) =) =) =) =)
<przyzwyczajona>ej po co ci odpowiedź skoro awardsy już są zorganizowane?

beliel
20.01.2008, 01:39
ej po co ci odpowiedź skoro awardsy już są zorganizowane?
chodzi mi o to drugie, raportowanie postów, pytałam o to w edicie poprzedniego posta.

Rocket
20.01.2008, 12:07
chodzi mi o to drugie, raportowanie postów, pytałam o to w edicie poprzedniego posta.
raportowanie zostało zdjęte z chwilą wyłączenia wysyłania maili przez forum. jeżeli zaważysz coś do zaraportowania to możesz wysłać pm, napisać na gg albo tutaj :). imo ta funkcja przestała być tak bardzo potrzebna, bo z jest wiele innych możliwość skontaktowania się z adminami/moderatorami.
p.s. : i sorry że z takim opóźnieniem ;p

Odyn
24.01.2008, 14:44
Czy da sie tak zrobic, zeby w forumowych grach nie bylo ograniczenia znakow?

Oazis
24.01.2008, 15:02
Ta tinn to dosc męczace wklepywac <znaki> ale niestety chyba sie nie da. Albo w ogole albo całosc.

stinkfist
27.01.2008, 11:07
My wszystko widzimy ;)

hahahah :)

powinniscie dac mioda dla ajs. kr0nica i kr0n mi jakis rok temu obiecali <uklady>

Odyn
27.01.2008, 11:44
hahahah :)

powinniscie dac mioda dla ajs. kr0nica i kr0n mi jakis rok temu obiecali <uklady>
A ja chce bzyka

olliss
05.02.2008, 10:03
Ej, czemu Renaes ma OU?
Mogę wiedzieć?

---

W ogóle ja jestem za tym, żeby dodać do Ban(an)y - za co i dla kogo Oficjalne upomnienia :P Wiem, że dużo roboty, ale to tylko propozycja :D

Pozdrawiam.

Odyn
05.02.2008, 12:56
Bo namawiał do głosowania na siebie.

olliss
05.02.2008, 12:58
Aha, dzięki :D
Nieładnie, korupcja...
---
Żeby nie było OT, zapytam:

Kiedy będą konkursy, EDIT: Pokaż mi swoje wnętrze, MakeThem Up?

Oazis
05.02.2008, 14:09
Ajs Kronowie dużo obiecywali :P
Magrett może przetłumacz ten ciąg literek bo nie rozumiem :>

juice
05.02.2008, 14:50
Bo namawiał do głosowania na siebie.

Z tego co wiem to jeszcze Kenji, ale głowy nie daje

Camerio
05.02.2008, 14:51
On namawiał?

Chryzantem Złocisty
05.02.2008, 14:54
ojaaa,lekkie nieporozumienie xD
Przepraszam Númenessä :(

Mnie nie namawiał,zagłosowałam z własnej woli.
Co robił z innymi - nie wiem. ;p

Rëñáës
05.02.2008, 15:00
Z tego co wiem to jeszcze Kenji i Chryzantema ze złota <jakośtakmniewziweło>
Weź... jak sama kłamiesz to nie wrabiaj innych.
Żadnych adnotacji nie kasowałem, a i nie było żadnych upomnień panie Camerio. ;)

camer: nie, wcale :) wiesz, przynajmniej teraz nie powinienes klamac. poza tym myslisz, ze oficjalne masz tylko za adnotacje? za przewiniecie rowniez, a nie bana, bo nie bylo niezbitych dowod.

olliss
05.02.2008, 15:23
Ajć, a mogę wiedzieć dokładnie o co chodzi? Kogo, jak i gdzie? <czerwieni się za ciekawość>

Chyba, że to 'tajemnica służbowa'...?

Rëñáës
05.02.2008, 15:29
camer: nie, wcale :) wiesz, przynajmniej teraz nie powinienes klamac. poza tym myslisz, ze oficjalne masz tylko za adnotacje? za przewiniecie rowniez, a nie bana, bo nie bylo niezbitych dowod.
Za jakie przewinienie, wymyślone?
Bezczelnie, bez potrzeby dodajesz adnotacje, tylko po to, aby było widać jaką jesteś żyletą. ;)

Cam: No nie, teraz to mnie rozwaliles :laugh: :laugh: :laugh:

Camerio
05.02.2008, 15:45
Margrett - namawiał do głosowania na siebie w Forum Awards ;)

olliss
05.02.2008, 15:45
A, dzięki i przepraszam za takie pytania.
Już nie robię OffTopu :)

juice
16.02.2008, 20:19
Chciałabym, aby osoba, która dostała nową notkę użytkownika mogła ją edytować lub usuwać. Np. załóżmy, że dostałam nową notkę, która jest wg. mnie obraźliwa. Mogłabym ją usunąć. Oczywiście nie mogłabym edytować notek u innego użytkownika. Taki pomysł ^.^

Rocket
16.02.2008, 20:23
wg mnie to troche głupi pomysł. jeżeli notka jest obraźliwa zgłoś to nam, jeżeli po prostu krytyczna, mówi sie trudno, nie wszyscy muszą Cie lubić

juice
16.02.2008, 20:25
wg mnie to troche głupi pomysł. jeżeli notka jest obraźliwa zgłoś to nam, jeżeli po prostu krytyczna, mówi sie trudno, nie wszyscy muszą Cie lubić

To byl tylko pomysł ^^. Jeśli głupi to mówi się trudno xD

olliss
22.03.2008, 20:53
Ja tylko się upominam o konkursy. Wiem, wiem, upierdliwa jestem, ale od września [oprócz Awardsów] żadnych konkursów nie ma. Chodzi mi o te w stylu: Pokaż mi swoje wnętrze czy MakeThemUp.
Szkoda, że ich nie ma, bo było to fajne urozmaicenie i cieszyło się popularnością.
Póki co czekam z nadzieją.
Pozdrawiam.

shiyo
23.03.2008, 11:20
Zgadzam się całkowicie z olliss.

Więcej Konkursów.
__

Pozdrawiam ;D

Chryzantem Złocisty
25.03.2008, 19:00
rozumiem że modów artystycznie wcięło,a panna "rurzoffa" szaleje.
może ktoś by się pofatygował i dał jej wreszcie tego bana?

Klaudy$
25.03.2008, 19:53
Zgadzam się z Chryzantem Złocisty

Camerio
26.03.2008, 13:49
Nie zawsze wszystko da się zauważyć migiem ;) Dzięki za info.

braindamage
27.03.2008, 20:57
no powiedz!! to forum jest całe po***ane!!!!!!! każdy sie o coś bulwersuje x// i frajerem sam jesteś! i sobie nie wierz.. pff... leje na to!!!!!! chce mieć bana!!!!! albo najlepiej wy***cie mnie z tego ***anego forum!!!!! mam to gdzies k u r w i s z o n y!!!!!!!
moim zdaniem katharsis powinna dostac za to bana.

Camerio
28.03.2008, 06:18
Gdzie tak napisała?

gruszka.
28.03.2008, 12:05
w temacie z jej fs...

Rocket
28.03.2008, 14:31
Gdzie tak napisała?
już ją zbanowałam, a post usunęlam. sorry za brak info, ale bardzo się spieszyłam

btw: Shey dzięki za informację :)

Dami
09.04.2008, 18:20
kiedy wreszcie zostanie naprawiona skrzynka PM? nigdy mnie nie informuje o nowych PM i nie pisze ile mam nieprzeczytanych. nawet w liczniku wszystkich nie dochodzą nowe.

luja
09.04.2008, 19:08
Dzieje się tak jeżeli przeglądarka blokuje wyskakujące okienka.

Dami
09.04.2008, 19:34
Dzieje się tak jeżeli przeglądarka blokuje wyskakujące okienka.

ale u mnie w ogole nie pisze, ze mam nowa wiadomosc! chodzi mi o licznik "nie przeczytanych:"

Rocket
09.04.2008, 20:39
ale u mnie w ogole nie pisze, ze mam nowa wiadomosc! chodzi mi o licznik "nie przeczytanych:"
patrz wyżej: dzieje się tak gdy przeglądarka blokuje wyskakujące okienka.

Dami
10.04.2008, 15:12
to dlaczego jak kiedys mialem ta blokade to bylo w liczniku nie przeczytanych zapisywane? mi przeciez i tak nie chodzi o okienka, tylko o ten licznik co widac caly czas na forum. a nie o to co na srodku mi pisze.

olliss
20.04.2008, 11:06
czy ktoś może zrobić coś z tym (http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=42944&page=4&pp=10) tematem? Bo to już przechodzi ludzkie pojęcie...

Eámanë
20.04.2008, 11:40
czy ktoś może zrobić coś z tym (http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=42944&page=4&pp=10) tematem? Bo to już przechodzi ludzkie pojęcie...
Zrobione : P

Nesta
22.04.2008, 16:45
Czy możnaby było zareagować w tym http://www.forum.thesims.pl/showthread.php?t=43034&page=1&pp=10 temacie? Jest wysoce irytujący...
edit: i jeszcze w tym: http://www.forum.thesims.pl/showthread.php?t=43038

vivien
22.04.2008, 17:45
Użytkownik został zbanowany.

Dami
22.04.2008, 21:55
dlaczego w downloads nie ma wszystkich dodatków, które zamieściłem? jednak jak wchodzę na wszystkie moje posty, to są te wszystkie dodatki widoczne i jest pokazane, że są w działach, w których powinny być, tzn. np. obiekty i rekolory.

Camerio
23.04.2008, 08:10
Ja tam twoje dodatki widzę...

Lilith
24.04.2008, 13:08
dobra, mam pomysł [XDDD]
może niech tematy w dziale domy TS2 będą moderowane... i warunkiem niech będą dobre fotki. gdy widzę obrazek o szerokości np. 400 pikseli, ciemne jak... to przyklejam sie do monitora gdy próbuje coś zobaczyć. niech nauczą się robić porządne zdjęcia.

juice
24.04.2008, 18:51
gdy widzę obrazek o szerokości np. 400 pikseli, ciemne jak...
i złej jakości XC

Dami
25.04.2008, 11:45
Ja tam twoje dodatki widzę...

u mnie np. nie ma nagród kariery. jednak tak jak mówię, we wszystkich moich wątkach i postach są widoczne.

http://img137.imageshack.us/img137/2041/beztytuubr8.png

unforgiven
25.04.2008, 12:38
sprawdz w opcjach wyswietlania, czy masz zaznaczone 'od poczatku'

Dami
12.05.2008, 14:46
wreszcie nowa wersja vb!

beliel
12.05.2008, 15:01
wreszcie nowa wersja vb!
a wg. mnie ona ssie :< tak jakoś za bardzo nabździane. jedyne co mi się podoba to shoutbox w profilu.

Dami
12.05.2008, 16:34
a wg. mnie ona ssie :< tak jakoś za bardzo nabździane. jedyne co mi się podoba to shoutbox w profilu.

mnie sie podoba. nie podoba mi sie jedynie podglad profilu. pogubiony w nim jestem. a tak to spox.

beliel
12.05.2008, 17:03
mnie sie podoba. nie podoba mi sie jedynie podglad profilu. pogubiony w nim jestem. a tak to spox.
no mi właśnie głównie o profil chodzi : P tam raczej widać najwięcej zmian. gdyby nie profil to nie wiem czy bym się nawet skapnęła, że jest nowa wersja ;f

shiyo
12.05.2008, 18:13
e takie wsiu.
wolałam poprzednią.
ta jest taka ooo.
emoty ładne :D

Monitkowa
12.05.2008, 18:57
Od czasu GupeQ nie widziałam spamu, więc po co ta długa przerwa między napisaniem drugiego posta? ;)

No bo minuta, to chyba trochę za dużo...

Dami
12.05.2008, 19:22
e takie wsiu.
wolałam poprzednią.
ta jest taka ooo.
emoty ładne :D

takie emoty są w każdej wersji vb. tylko wtedy zostaly zmienione na zolte.

ps: z tymi znajomymi jest tak jak na naszej klasie. xD
ps2: ale przynajmniej teraz wiem, kto na moj profil zaglada. :P

Irbis
13.05.2008, 18:46
Podczas pisania posta, nie mogę dokonać żadnych graficznych zmian w tekście: nie mogę go pogrubić, podkreślić, napisać kursywą, zaznaczyć jako cytat, zmienić jego koloru itp.. Krótko mówiąc nie mogę z nim zrobić nic prócz zmiany czcionki i jej rozmiaru.
Nie mogę także używać emotek. Po kliknięciu na którąkolwiek z nich, zupełnie nic się nie dzieje.
Czy tak mam tylko Ja, czy tak mają wszyscy? Czy jest szansa, że zostanie to naprawione?

Z góry dziękuję za wzięcie pod uwagę moich skarg i zażaleń :D Irbis

shiyo
13.05.2008, 18:48
Sub-Zero aaa.
spoko =DD

Rocket
13.05.2008, 19:00
Podczas pisania posta, nie mogę dokonać żadnych graficznych zmian w tekście: nie mogę go pogrubić, podkreślić, napisać kursywą, zaznaczyć jako cytat, zmienić jego koloru itp.. Krótko mówiąc nie mogę z nim zrobić nic prócz zmiany czcionki i jej rozmiaru.
Nie mogę także używać emotek. Po kliknięciu na którąkolwiek z nich, zupełnie nic się nie dzieje.
Czy tak mam tylko Ja, czy tak mają wszyscy? Czy jest szansa, że zostanie to naprawione?

Z góry dziękuję za wzięcie pod uwagę moich skarg i zażaleń :D Irbis

Irbis, niestety jest to chwilowy problem wszystkich użytkowników.
o szczegółach tu:
http://forum.thesims.pl/showthread.php?p=784648 :)

Tiunivell
13.05.2008, 19:36
Mi też podobała się bardziej poprzednia wersja. Denerwuje mnie m.in. opcja "narzędzi" i "przeszukaj ten temat", bo zamiast od razu w niej pisać do "przesyła" mnie na dół. Ponad to profile użytkowników stały się mniej przejrzyste i funkcjonalne, z początku pogubiłam się. Pomyliły mi się PM'y z shoutbox'em itd... Ale nie da się nie zauważyć, że forum chodzi szybciej (przynajmniej u mnie), nie mam z nim już problemów, typu "ładuje mi się nagłówek, a 10 minut później reszta strony" i za to się należy wielkie dzięki dla administratorów :D

Irbis
13.05.2008, 19:51
Dziękuję Rocket za wyjaśnienie :)

Tiunivell, a Ja myślę, że po prostu musimy się przyzwyczaić do nowych opcji forum ;)

uno
13.05.2008, 19:54
Mi też podobała się bardziej poprzednia wersja. Denerwuje mnie m.in. opcja "narzędzi" i "przeszukaj ten temat", bo zamiast od razu w niej pisać do "przesyła" mnie na dół. Ponad to profile użytkowników stały się mniej przejrzyste i funkcjonalne, z początku pogubiłam się. Pomyliły mi się PM'y z shoutbox'em itd... Ale nie da się nie zauważyć, że forum chodzi szybciej (przynajmniej u mnie), nie mam z nim już problemów, typu "ładuje mi się nagłówek, a 10 minut później reszta strony" i za to się należy wielkie dzięki dla administratorów :D

Myślę, że do wyglądu profilu można się przyzwyczaić, kwestia czasu. Wiadomo, że to dość duża zmiana. Moim zdaniem nie jest on najlepszy, ale nie da się wykluczyć, że podczas zmiany stylu weźmiemy też pod uwagę przeglądanie profili. Całe forum chodzi szybciej głównie dlatego, że serwer teraz znajduje się w Warszawie. Na szybkość na pewno wpływa też aktualizacja skryptu (poprawienie błędów obniżających wydajność).

Tlenek Schizofrenii
14.05.2008, 11:10
ktośtam w górze napisał, że emoty ładne.
według mnie są tragiczne.

Ilona
14.05.2008, 19:07
przydalyby sie jakies animowane,no i moglyby byc troche wieksze

Dami
15.05.2008, 13:51
przydalyby sie jakies animowane,no i moglyby byc troche wieksze

zrozum, ze grupa adminow nie ma teraz czasu na takie *******y jak emotki. te w ogole sa przy kazdym vbulletin.

lithium
15.05.2008, 13:54
i tak są lepsze od poprzednich, za emotkę ";(" lub ":(" w tamtym zestawie to ja podziękuję ;p

juice
15.05.2008, 14:27
ej o co chodzi z tymi powiadomieniami?

Ilona
15.05.2008, 14:38
sub-zero-czy ja napisalam,ze to musi byc teraz odrazu,temat dotyczy co chcielibyscie zmienic a nie kiedy

björn borg
15.05.2008, 14:46
CZemu nie moge dawac animowanych avow ;C

uno
15.05.2008, 18:03
CZemu nie moge dawac animowanych avow ;C

zobacz czy rozmiar sie zgadza z maksymalnym

björn borg
15.05.2008, 18:25
Rozmiar dobry, ale pisze ze nie moge animowanych :C

Monitkowa
15.05.2008, 23:02
Gdzieś zniknął pasek z solenizantami... Nie mozna go przywrócic ?
;)

Rocket
16.05.2008, 11:37
ja go widzę. innym tez działa?

björn borg
16.05.2008, 12:38
Mi dziala :-)

juice
16.05.2008, 12:47
Mi też działa. ;D Kalendarz też ;p

Monitkowa
16.05.2008, 19:57
Już działa :)

juice
28.05.2008, 17:41
A kiedy zostanie naprawiona zmiana koloru czcionki itepe?

psychickid
17.06.2008, 15:49
właśnie, kiedy? <odświeżam>

Dami
19.06.2008, 11:43
dalej nie widzę wszystkich moich dodatków. :/ np. nagorbka tombstone of L and D. :(

Rocket
19.06.2008, 15:08
http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=42079

ja je widzę, dziwne.

Windrider
19.06.2008, 17:02
Na dole masz "opcje wyświetlania", wybierz "sortuj od: początku" : P Powinno pomóc : P

psychickid
19.06.2008, 18:23
Sorry, że tu pisze, ale nie chce zakładać nowego tematu.
Czy to możliwe, żeby mój temat został tak usunięty, że nawet po nim śladu nie ma? Załozyłam kiedyś taki temat "Co komu na chrzcie dali" czy coś w tym stylu, a teraz w "forumowych grach" tego nie ma, ani w "wątkach założonych przez użytkownika", a chciałam coś sprawdzić. Co się stało?

Rocket
19.06.2008, 19:34
jak temat się usuwa, to zaiste, śladu po nim nie ma.

psychickid
22.06.2008, 17:06
no, ale czemu usunięty został??? przecież zazwyczaj tematy są zamykane.

Dami
24.06.2008, 20:37
Na dole masz "opcje wyświetlania", wybierz "sortuj od: początku" : P Powinno pomóc : P

dzieki. juz je widze. zawsze jak chcialem je zobaczyc, to musialem wejsc na swoj profil i kliknac, zeby pokazal moje wszystkie watki.

Tiunivell
04.07.2008, 10:41
Można by pomyśleć w przyszłości o miniaturkach rzeczy w downloads przy tematach.

kubuss
04.07.2008, 23:12
nie chcę zakładać nowego tematu więc spytam się tu: o co chodzi z tym osoby polecone w widoku profilu ??

juice
05.07.2008, 09:38
nie chcę zakładać nowego tematu więc spytam się tu: o co chodzi z tym osoby polecone w widoku profilu ??
Bodajże są to osoby, które zaprosiłeś na forum (i zarejestrowały się ;))

arbuzuje
10.07.2008, 23:04
Co do zmian na forum... Istnieje MINI MINI szansa na zmianę emotikon? Denerwują mnie ! Może to mój sentyment do starego forum, ale mogłyby być te emotikonki co są przy nazwach tematów. Te żółte. Były na samych początkach tego forum i tak mi się jakoś przyjemnie kojarzą :) (<- a nie te badziewia)

Swistaq
10.07.2008, 23:13
zgadzam sie z Toba no i w zasadzie to chcialabym aby moznabylo je klikac myszka,chyba ze mozna a u mnie cos nie tak jest.

lithium
11.07.2008, 00:31
jezu nie macie większych zmartwień? ;/

Swistaq
11.07.2008, 00:53
ojej,po prostu chcialybysmy sobie takie emotki miec,to nic takiego przeciez.

arbuzuje
12.07.2008, 16:06
Względy estetyczne. Justka u mnie też nie można ich wstawić poprzez klik. Nie działają też inne opcje jak np. wyśrodkuj, pogrub, link itp.

kubuss
16.07.2008, 23:58
Można by było dodać w grach z serii The Sims 2, które posiadamy Kuchnię i łazienkę i IKEA urządza dom oraz dodać w naszym ulubionym dodatku do The Sims 2 dodatek Czas Wolny
Ahhh i co do konkursów przydałby się jakiś chodzi mi o konkurs Pokarz mi swoje wnętrze dało by się jakoś zorganizować ten konkurs :)

Koornela
18.07.2008, 17:37
Kubuss wiadomo, że wygrasz... A ja bym dała konkurs na najładniejszą simkę/sima

cassant
18.07.2008, 17:48
Koornela zgadzam sie z Tobą!
No i to z tą czcionką poprzez klik.
Więcej konkursów ;)

kubuss
18.07.2008, 21:39
Ej noo bo powiem pani :P Kto mówi od razu o wygrywaniu, chciałbym trochę po konkurować z innymi userami może lepszymi może gorszymi :D

MY CHCEMY KONKURSY :P

Vanitas
26.07.2008, 20:32
Można by dodać do komunikatorów internerowych Gadu-Gadu

cassant
26.07.2008, 20:34
A i jeszcze może zlot forumowiczów xD?

Tiunivell
26.07.2008, 20:42
Ola- już kiedyś była na ten temat dyskusja. Większość forumowiczów (jakieś 80%) jest niepełnoletnia (w tym m.in. ja), więc kto by wziął za nich odpowiedzialność i ich pilnował? Różne rzeczy przychodzą młodym ludziom (mi :D) do głowy :P To samo z dojazdem, miejscem itd. Po prostu niewykonalne w dzisiejszych realiach :)

cassant
26.07.2008, 20:47
No ale fajnie by było, nie? xD

Koornela
27.07.2008, 08:50
trzeba by było wymyśleć miejsce, bo tutaj są ludzie z całej Polski, dojazd opieka... A tak to fajie by było :p

Zoë Castillo
28.07.2008, 12:48
moze BY POgadac Z Modelatorami i z administracją ?? Może By Sie cos Dalo zrobic Np. W Gdańsku lub w elbągu/?

lithium
28.07.2008, 12:50
"modelatorami" hehheheh.

cassant
28.07.2008, 13:17
haha

A nie lepiej w Warszawie? Jest w centrum Polski.
A w ogóle i tak wiadomo , że żadnego zlotu nie będzie, za dużo ceregieli z tym by było.

björn borg
29.07.2008, 08:16
moja akurat nie. jak widac

kubuss
29.07.2008, 20:50
Co do zlotu wątpię czy to się uda, i jeszcze w Warszawie gdzie ja do stolicy mam ok 400 km jak nie więcej :P

Ja ogólnie to jestem za KONKURSAMI :D

beliel
30.07.2008, 03:47
zlot by nie wypalil, to pewne :D <optymizm>
zreszta, zawsze mozna sie spotkac 'indywidualnie', co jest w sumie lepszym wyjsciem imo, chociaz i to nie zawsze sie udaje... wiec o zlocie nawet nie ma co myslec : )

stotka
01.08.2008, 21:09
imo przydalyby sie znaczki plci przy nickach (albo nizej, ale widoczne przy postach)

Holly
06.08.2008, 18:50
@up Weszłam w ten temat, żeby o tym napisać :P No właśnie. Żeby nie było czegoś w stylu: Ale się postarałeś/postarałaś! Po co dałaś/dałeś te kanapy!
- Dziewczyno masz talent!
- Nie zmieniaj mi płci, jestem chłopakiem
i inne tego typu rozmowy :)
Ja też jestem za konkursami. ostatnio tu nudno jakoś.

Edit: I jestem za działającymi przyciskami przy pisaniu posta. To wpisywanie [colour..... jest męczące ;/

stotka
10.08.2008, 13:27
proponuje tez usprawnienie regulaminu forum, tj. jakas wzmianka o starych tematach (np. takich sprzed dwóch lat). i tyczy się to tematów z pytaniami, problemami ("co mam zrobic, bo nie działa, bla bla bla...") - przeciez po jakims okresie czasu uzytkownik na pewno znalazl juz odpowiedz, a byc moze nawet przestal korzystac z forum. co innego roznego rodzaju ankiety - tutaj czas by nie obowiązywał.

Radioaktywna_Skarpeta
18.08.2008, 21:57
ja też jestem za aktywnym przyciskami przy pisaniu posta. to męczące a poza tym jak sie dodaje kilkanaście screenów z gry to kurde można kota dostać
wiec apeluje do zalogi o uaktywnienie "guziczków" xd

Tonks
19.08.2008, 15:15
A ja jestem za utworzeniem działu "Konkursy", w którym byłby możliwość utworzenia konkursu na własną rękę, imo gorzej byłoby z nagrodami.. W takim wypadku można by przeprowadzać je pod patronatem moderatora/admina, którzy dawałby powiedzmy tytuł do wybrania lub coś w stylu "Najlepszy kreator wnętrz sierpnia 2008" itd. Rozumiem, że wszyscy, którzy zarządzają forum mają wiele pracy, lecz zamiast poprawiać błędy ortograficzne pomogliby w integracji użytkowników przez konkursy itp. zabawy.

Radioaktywna_Skarpeta
19.08.2008, 17:04
Naprawdę niezły pomysł. Popieram w całej rozciągłości. Wtedy więcej osób brałoby udział w konkursach. Założyciele konkursu pisaliby wtedy o temacie konkursu, zasadach i wygranym tytule. To by dało radę. Jestem za.

rosex
19.08.2008, 17:08
z tymi konkursami na wlasna reke to beznadziejny pomysl :p. zrobilaby sie koszmarna burda jakby kazdy zaczal sobie wymyslac i dodawac konkursy ktore sobie wymyslil. nie daloby sie tego ogarnac, eheheh :p

Radioaktywna_Skarpeta
19.08.2008, 18:29
Niekoniecznie. Można by robić tzw. kolejki na pw i robić jeden konkurs dziennie/tygodniowo/miesięcznie. Każdy by pisał na kiedy konkurs i po prostemu: kto pierwszy ten lepszy.

Fool
19.08.2008, 19:19
konkursy sa cool! chetnie bym poogladal

Holly
19.08.2008, 19:24
Albo moderator/admin wyznaczał by termin na zgłoszenia, i kto miałby pomysł pisałby na PW :P A potem ten ktoś do kogo napisał, by wybierał najlepszą propozycję.

lithium
19.08.2008, 19:36
hehe już widzę tą lawinę pmów
"moge zrobic konkursik o wloskach naszych supcio simow ??"

Holly
19.08.2008, 19:42
xD tak. Albo na forum zgłaszać propozycje. Bo już się nudno robi. Chciałam zamieścić zabawny screen, niestety nic mi nie przyłazi do głowy :/

rosex
19.08.2008, 19:48
irys, chcesz miec wiecej konkursow, ale nawet nie umiesz podjac wyzwania jesli chodzi o istniejace, wiec ococho?
imo z tymi pmami to chyba jeszcze wieksze zamieszanie by bylo niz gdyby zaloga rzadzaca sama organizowala :|

Dami
20.08.2008, 15:39
a ja chcialbym, aby w dzialach tematy przyklejone byly oddzielone od zwyklych.

edit: i jeszcze chcialbym, aby konta, ktore nie byly aktywne przez ok. pol roku, to zeby byly usuniete. bo chce sobie zmienic nicka, ale jest juz takie konto, ktore bylo ostatnio aktywne 2006 roku. :O

Ritty
20.08.2008, 17:06
Chciałabym, aby admini i moderatorzy bardziej karali userów, którzy wypowiadają się w dziale the sims 1 np. "Nie lubię The Sims, nie gram w nie, gram w 2!!!!!!" To czysty offtop i to mnie już naprawdę irytuje. Lubię obie części tak samo, ale takie wypowiedzi to już przesada.

Odyn
20.08.2008, 17:41
moderator nie wszystko zauwazy, jezeli uznasz cos za offtop - raportuj post, napewno ktoś się tym zajmie.

To ta ikonka wykrzyknikiem, taki znak drogowy, przy poscie.

Caesum
23.08.2008, 14:33
Konieczne jest podkreślenie, że forum o The Sims nie jest o całej serii, ale tylko o pierwszej części.

Sugeruję, żeby zmieniono nazwę na The Sims(1), albo po prostu The Sims 1, żeby mniej kumaci mogli zrozumieć, że to nie tam się pisze o TS2(nie wiem czemu, ale nawet po zmianie miejscami TS1 z 2 oni i tak uporczywie tam piszą).

Nadine
23.08.2008, 22:08
@up, ten temat byl poruszany na forum wiele razy, i stanelo na tym, ze The Sims, to The Sims, a nie The Sims 1.

stotka
23.08.2008, 22:16
Caesum, juz raz poruszales ten temat, wiec po co robisz to od nowa?
jest the sims i bedzie the sims. a ze komus nie chce sie czytac tematu forum, to trudno, swiata nie zbawisz.

Caesum
24.08.2008, 16:18
Ale jak się da jedynkę, to ludzie będą wiedzieć, że tu nie chodzi o dwójkę, poza tym jaki problem w dodaniu gdzie nie gdzie jedyneczki? Każdy wie, że się nazywa The Sims, a jedynie ułatwi to mniej kumatym w odróżnieniu The Sims od The Sims 2.

Nadine, wiem, przecież sam go kilka razy "odświeżałem".

Poza tym ułatwiło by to modom robotę ;3

No, a jeśli już tak bardzo nie chcecie dać nazwy, to może chociaż walnijcie na czerwono napis "The Sims to NIE The Sims 2", czy coś w tym stylu.

Odyn
24.08.2008, 16:24
ten temat byl juz poruszany 2 miliony razy, wiec skoro jest tak, to widocznie modom to pasuje

stotka
24.08.2008, 16:28
Caesum, problem jest w tym, ze LUDZI nie obchodzi, czy to forum od ts czy od ts2 - widza pierwsze lepsze i wrzucaja tam swoj problem niecierpiacy zwloki. i bez wzgledu na to, czy sie tam da wielką 1, czy wielki napis "to nie jest forum ts2" to nic to nie zmieni.

Radioaktywna_Skarpeta
25.08.2008, 10:15
Ale jak się da jedynkę, to ludzie będą wiedzieć, że tu nie chodzi o dwójkę, poza tym jaki problem w dodaniu gdzie nie gdzie jedyneczki? Każdy wie, że się nazywa The Sims, a jedynie ułatwi to mniej kumatym w odróżnieniu The Sims od The Sims 2.

Nadine, wiem, przecież sam go kilka razy "odświeżałem".

Poza tym ułatwiło by to modom robotę ;3

No, a jeśli już tak bardzo nie chcecie dać nazwy, to może chociaż walnijcie na czerwono napis "The Sims to NIE The Sims 2", czy coś w tym stylu.

Caesum, zadam pytanie... czy TY należysz do mniej kumatych? Wiem, że napiszesz NIE. Skoro nie jesteś mniej kumaty, to po co martwisz się o mniej kumatych? Oni sobie dadzą radę, a TY pilnuj swoich problemów. Do tej pory nikt się nie skarżył, żeby ta nazwa bez jedynki mu przeszkadzała. Tylko Tobie nie pasuje. Czy ty masz jakieś problemy z tym brakiem jedynki? Czy Tobie to się myli? NIE. Więc daj innym spokój. Poza tym, to nazwa tej gry, to The Sims, a nie The Sims 1. Ułatwiłoby modom robotę, mówisz? Ciekawe w jaki sposób. TY nie jesteś modem, więc skąd możesz wiedzieć, co im ułatwia, a co utrudnia robotę? Modzi się nie skarżą, jakby im to przeszkadzało dopisaliby tą jedynkę, a oni (domyślam się xD) uważają, że tak jest dobrze. Wiesz Twoje ciągłe pisanie o dopisaniu tej jedynki na pewno nie ułatwia im roboty. Wszyscy są na nie, więc mogłabyś już dać sobie spokój.

Rocket
25.08.2008, 13:22
Caesum, zadam pytanie... czy TY należysz do mniej kumatych? Wiem, że napiszesz NIE. Skoro nie jesteś mniej kumaty, to po co martwisz się o mniej kumatych? Oni sobie dadzą radę, a TY pilnuj swoich problemów. Do tej pory nikt się nie skarżył, żeby ta nazwa bez jedynki mu przeszkadzała. Tylko Tobie nie pasuje. Czy ty masz jakieś problemy z tym brakiem jedynki? Czy Tobie to się myli? NIE. Więc daj innym spokój. Poza tym, to nazwa tej gry, to The Sims, a nie The Sims 1. Ułatwiłoby modom robotę, mówisz? Ciekawe w jaki sposób. TY nie jesteś modem, więc skąd możesz wiedzieć, co im ułatwia, a co utrudnia robotę? Modzi się nie skarżą, jakby im to przeszkadzało dopisaliby tą jedynkę, a oni (domyślam się xD) uważają, że tak jest dobrze. Wiesz Twoje ciągłe pisanie o dopisaniu tej jedynki na pewno nie ułatwia im roboty. Wszyscy są na nie, więc mogłabyś już dać sobie spokój.

zejdź z tonu.

Caesum, problem polega na tym, że stotka ma rację - jeżeli ktoś nie jest w stanie dostrzec wielkiego forum od ts2 nie zauważy również "1" przy nazwie The Sims, nawet jeżeli to "1" wyskoczyło by z monitora i uderzyło ich w czoło. niestety. jedyne co możemy zrobic to przenosić takie tematy. a w takim wypadku lepiej zostać przy poprawnej nazwie gry.

kubuss
25.08.2008, 23:44
Hallo pisałem już o tym ostatnio "Można by było dodać w grach z serii The Sims 2, które posiadamy Kuchnię i łazienkę i IKEA urządza dom oraz dodać w naszym ulubionym dodatku do The Sims 2 dodatek Czas Wolny" Dało by rade zrobić. Ahh i za wczasu dodać Osiedlowe Życie.

Chryzantem Złocisty
31.08.2008, 11:21
Ej może ja jestem ślepa,ale za co Dajama i Koornela dostały bana?
i czemu w ogóle ani widu ni słychu Eamane?

kubuss
31.08.2008, 11:25
Chryzantemie Dajama dostała bana za głosowanie na siebie w konkursie powinien jej się dzisiaj skończyć ^^ Żeby nie robić offtopu proponowałbym dodać opcję Imię w edycji profilu, bo jakoś głupio pisać do kogoś nie po imieniu ale po nicku :P

cassant
31.08.2008, 13:38
Po to są nicki żeby tak się do kogoś zwracać... imho właśnie pisanie po imieniu byłoby bezsensowne.

Dami
31.08.2008, 14:23
Chryzantemie Dajama dostała bana za głosowanie na siebie w konkursie powinien jej się dzisiaj skończyć ^^ Żeby nie robić offtopu proponowałbym dodać opcję Imię w edycji profilu, bo jakoś głupio pisać do kogoś nie po imieniu ale po nicku :P

a jak naforum byloby 9 np. janów? :P

kubuss
31.08.2008, 15:17
Eee tam nie to nie ^^ cassant hmm wiesz że dopiero teraz się dowiedziałem że jesteś kobietą ^^ Twój nick jest taki hmm męski :P

Vanitas
31.08.2008, 17:28
Była już o tym tutaj mowa ale fajnie by było jak na forum było by troche wiecej konkursów np. pokaż mi swoje wnetrze

cassant
31.08.2008, 17:32
Eee tam nie to nie ^^ cassant hmm wiesz że dopiero teraz się dowiedziałem że jesteś kobietą ^^ Twój nick jest taki hmm męski :P

lol =/

ja wcześniej na forum byłam pod innym nickiem.

zeby nie było, ze offtop- te znaczki plci, ktore byly wspomniane wczesniej to bardzo dobry pomysl, zeby nie zaistniala taka sytuacja jak przed chwilą ;p

Lara_Croft
31.08.2008, 17:51
ale przecież w profilu podaje się czy jest się kobietą czy mężczyzną... O.o

unforgiven
31.08.2008, 17:53
ale przecież w profilu podaje się czy jest się kobietą czy mężczyzną... O.o

tak, ale wygodniej by bylo, gdyby taka informacja byla wyswietlana przy kazdym poscie uzytkownika.

Vegeta
06.09.2008, 12:22
Mam taką drobną prośbę, otóż w regulaminie pisze
Każde użycie wulgaryzmu w poście, sygnaturze, avatarze lub jego 'przemycenie' w formie zakamuflowanej będzie karane odjęciem punktu reputacji
ponieważ reputacji już nie ma, można chyba usunęć ten kawałek i zostawić tylko to, że zostanie się zbanowanym na 24h

Dami
08.09.2008, 17:19
czy justa tu zaglada? bo mi sie zdawalo, ze juz nie, ale jest u mnie w znajomych, a to opcja od vb 3.7.0.

wildthing
08.09.2008, 21:33
jak dodales kiedys kogos do znajomych *za czasow starego forum* to on pojawia Ci sie w nich rowniez teraz :p

Dami
09.09.2008, 17:39
nie. to nowe. ale juz wiem, ze jest. ;]

zelkam
14.09.2008, 09:08
Ja to bym chciała, żeby były dostępne te opcje podczas pisania posta i by była znowu "szybka odpowiedź"

Dignity
14.09.2008, 17:18
ooo ja wiem co chce zmienic. odbanowac kasie zle_konto :[[[
nieuzasadniony ban :<

Oazis
14.09.2008, 20:29
Nieuzasadniony ? Uważasz, że ta prymitywna "śmieszna" rozmowa się do tego nie przyczyniła ?

Odyn
14.09.2008, 20:32
sry igz ale to jakas porazka ;f

Dignity
14.09.2008, 20:58
Nieuzasadniony ? Uważasz, że ta prymitywna "śmieszna" rozmowa się do tego nie przyczyniła ?

nie :0 kasia dostala bana za cala prawde o tym forum :<
szkoda. KOMUNISTYCZNE FORUM :[

meh.

Odyn
15.09.2008, 15:06
Kasia ma bana za prawdę o was, nie o forum.

Dignity
15.09.2008, 17:41
Kasia ma bana za prawdę o was, nie o forum.

Ale to my tworzymy forum w pewnym sensie :0

Alisha
15.09.2008, 19:46
Ja bym zmienila kolorystyke: ponuro tu. Albo chociaz udostepnila wiecej typów, zeby ktos jakby chcial to by sobie zmienil. A na razie sa tylko dwie...

Odyn
15.09.2008, 20:24
Ale to my tworzymy forum w pewnym sensie :0

ale ja akurat nie mialam na mysli forum, tylko ciebie, a nie wiem, w jakim stopniu przyczyniasz sie do jego rozwoju.

Dignity
15.09.2008, 21:02
ale ja akurat nie mialam na mysli forum, tylko ciebie, a nie wiem, w jakim stopniu przyczyniasz sie do jego rozwoju.

-_-

tak samo jak kazy inny uzytkownik, ktory korzysta z tematow szczesciarz, marudnik i czego teraz sluchacie. nie wiem dlaczego, ale nie robie niczego innego niz ludzie na forum a bardzo dajecie mi odczuc ze jestem wam tu niepotrzebna, bardzo wam wadze i najchetniej byscie mnie pogrzebali zywcem.

Odyn
15.09.2008, 21:08
osoba, która wypisuje takie cos na innych napewno nam wadzi :)

Caesum
16.09.2008, 11:19
Ave Satan Tinn! XDDDDD (omg)

Ja już jako tako przystopowałem z świrowaniem o działach TS1 :P

Za to:

Można by dodać ikonki komunikatorów, jeśli chcecie, to macie tu obrazki:
http://www.forum-rpgstudio.yoyo.pl/style_images/poison%5B1%5D/profile_aim.gif aim
http://www.forum-rpgstudio.yoyo.pl/style_images/poison%5B1%5D/profile_yahoo.gif yahoo
http://www.forum-rpgstudio.yoyo.pl/style_images/poison%5B1%5D/profile_icq.gif icq
http://www.forum-rpgstudio.yoyo.pl/style_images/poison%5B1%5D/profile_msn.gif msn
http://www.forum-rpgstudio.yoyo.pl/style_images/pl_com/profile_gg.gif gg
http://www.forum-rpgstudio.yoyo.pl/style_images/pl_com/profile_skype.gif skype
http://www.forum-rpgstudio.yoyo.pl/style_images/pl_com/profile_jabber.gif jabber
http://www.forum-rpgstudio.yoyo.pl/style_images/pl_com/profile_tlen.gif tlen
http://www.forum-rpgstudio.yoyo.pl/style_images/pl_com/profile_aqq.gif aqq
Na IPB dość łatwo dodaje się komunikatory, może u was też.

No i trzeba by bardziej spolszczyć foruma, bo bardzo dużo jest po angielsku.

Alisha
17.09.2008, 16:59
,,(...) No i trzeba by bardziej spolszczyć foruma, bo bardzo dużo jest po angielsku."

Ucz sié Anglika - to swietny, prosciutki jézyk. Ale zgadzam sié z Tobá - dziwne sá te angielskie nazwy - np. ,,New Thread" - ,,nowy temat".

A co w sprawie kolorystyki? Czy ktos mi odpowie??? :(

Caesum
17.09.2008, 20:21
Umiem angielski, ale skoro to jest polskie forum, to miło by było, gdybym nie musiał co krok tłumaczyć sobie każde zdanie XD

A co do kolorystyki, czego chcesz? Przeto jest ładnie.

cassant
17.09.2008, 20:23
Ave Satan Tinn! XDDDDD (omg)

Ja już jako tako przystopowałem z świrowaniem o działach TS1 :P

Za to:

Można by dodać ikonki komunikatorów, jeśli chcecie, to macie tu obrazki:
http://www.forum-rpgstudio.yoyo.pl/style_images/poison%5B1%5D/profile_aim.gif aim
http://www.forum-rpgstudio.yoyo.pl/style_images/poison%5B1%5D/profile_yahoo.gif yahoo
http://www.forum-rpgstudio.yoyo.pl/style_images/poison%5B1%5D/profile_icq.gif icq
http://www.forum-rpgstudio.yoyo.pl/style_images/poison%5B1%5D/profile_msn.gif msn
http://www.forum-rpgstudio.yoyo.pl/style_images/pl_com/profile_gg.gif gg
http://www.forum-rpgstudio.yoyo.pl/style_images/pl_com/profile_skype.gif skype
http://www.forum-rpgstudio.yoyo.pl/style_images/pl_com/profile_jabber.gif jabber
http://www.forum-rpgstudio.yoyo.pl/style_images/pl_com/profile_tlen.gif tlen
http://www.forum-rpgstudio.yoyo.pl/style_images/pl_com/profile_aqq.gif aqq
Na IPB dość łatwo dodaje się komunikatory, może u was też.

No i trzeba by bardziej spolszczyć foruma, bo bardzo dużo jest po angielsku.

imho swietny pomysl z tymi ikonami komunikatorow

Pingwin
18.09.2008, 15:17
Hmm właśnie niezbyt:
Polski2 ma np. 'Edytuj Tagi', ale 'Quick Reply'
A Polski ma 'Edit Tags' i 'Szybka odpowiedź' :E

Alisha
26.09.2008, 18:10
Dalej nic nie ma z kolorystyká! Hej, czy w ogóle ktos czytal mój post?! Czekam! I powiedzcie kiedy co z niá zrobicie!

kubuss
27.09.2008, 12:13
Alisha - Admini to nie roboty !! Weź się opanuj. Kolorystyka będzie taka jak jest (tak myślę) bo jest fajna. Eyy przeraża mnie twoja sygna, tzn. napis "Ciągle zadaję pytania" to jakaś groźba :D

mateusz812
27.09.2008, 12:17
ja na przykład nie moge zrobić kursywy, pogrubienia, zmiany koloru ;p można to naprawić? :D

kubuss
27.09.2008, 12:26
mateusz812 - można ale na razie nie będzie to naprawione. Do kursywy używaj [ i ] [ /i ] do pogrubienia [ b] [ /b ] zmiana koloru [ color= (nazwa koloru) ] [ /color ] czcionka [ font= (nazwa czcionki) ] [ /font] podkreślenie [ u ] [ /u ] i wielkość czcionki [ size= (liczba) ] [ /size] oczywiście pomiędzy [ ] nie ma być przerwy.

mateusz812
27.09.2008, 12:36
aha ;) dzięki :D a colory po ang. czy po polskim? XD red czy czerwony? :P

kubuss
27.09.2008, 12:43
Po angielsku np. green, red itp.

Alisha
28.09.2008, 17:17
Kubussie,
'UWAGA' to nie grozba... Tylko ostrzezenie! Jestem gadulá, i tyle!
No i wiem ze Admini to nie roboty - nie jestem taka tépa... Ale uwazam ze strasznie tu szaro!!! :( Baner - moze wiékszy i bardziej kolorowy - bo niebieskosc i szarosc jest:
1) Ponura
A to jeszcze kolejne minusy tego banerka:
2) Kolory sié ze sobá zlewajá
3) Prawier nie widac co jest na banerze - jest maly...
4) Za malo kolorowy i brakuje zieleni...

P.S. Font: [color=grey] dziala jak [color=green], a to przeciez róznica!!!

lithium
28.09.2008, 17:20
droga Alisho, bo nie istnieje taki kolor jak GREY jest tylko GRAY, a to przeciez roznica!!!

kubuss
28.09.2008, 21:48
Alisho jak nie podoba ci się logo forum to zrób nowe :D

Dignity
28.09.2008, 22:41
droga Alisho, bo nie istnieje taki kolor jak GREY jest tylko GRAY, a to przeciez roznica!!!

musze cie rozczarowac. grey jak i gray jest poprawne. to kwestia pisowni amerykanskiej i brytyjskiej. grey jest brytyjskie a gray amerykanskie.