PDA

Zobacz pełną wersję : Co chcielibyście zmienić?

Strony : [1] 2 3 4 5 6

Camerio
29.08.2007, 14:48
Reaktywacja tematu. Poprzedni niestety został poszkodowany przez... ekhm... najazd. Składamy tu swoje propozycje dotyczące zmian na forum.

unforgiven
29.08.2007, 14:50
po pierwsze - odbanowac lincie i strawberry condom ! ! ! !
po drugie - zdjac akceptacje tematow w updatesach -___-

no, i te notki......

~fireants
29.08.2007, 15:00
po drugie - zdjac akceptacje tematow w updatesach -___-

Popieram, bo się tematy dublują...

Camerio
29.08.2007, 15:15
UWAGA!

Od teraz posty pisane przez użytkowników bez pełnej aktywacji konta będą moderowane!

A aktywacja w updatesach wyłączona ;)

uno
29.08.2007, 15:15
po pierwsze - odbanowac lincie i strawberry condom ! ! ! ! - bana maja na wlasne zyczenie.

moderacja tematów - jak bede mial chwile czasu to sie tym zajme

Camerio
29.08.2007, 15:16
Uno, aktywacja jest już wyłączona ;P

KrysiekSZ
29.08.2007, 15:29
słuchajcie a czy te reputacje są konieczne ? ja bym najlepiej z nich zrezygnował bo jak pisałem wcześniej niektórzy to wykorzystują i niesprawiedliwie oceniają innych!! xP B) do czego innego nie mam zastrzeżeń

gruszka.
29.08.2007, 15:36
Skoro teoretycznie każdy może napisać jedną notkę, edycja notek została uruchomiona.

sweetness
29.08.2007, 15:45
po pierwsze - odbanowac lincie i strawberry condom ! ! ! ! - bana maja na wlasne zyczenie.
Imo, każdy zasługuje na jeszcze jedną szansę xD A może akurat tym razem by się poprawiły?

Camerio
29.08.2007, 19:18
Zbanowałem ją, kiedy po raz kolejny spamowała. Takie są zasady ;) A kłócić się nie mam zamiaru, bo z tego tematu znowu zaczyna robić się śmietnik.

Delivered
29.08.2007, 19:19
Koło napisu Oficialne upomnienie i bana jest krzyżyk od obrazka. Można to usunąć ?
To denerwujące.
Wiem...wiem... syszę wam łeb. :)

Delivered
29.08.2007, 20:25
Lekki OffTop. unforgiven literówka (chyba)

A co do edycji notek. To one nie działają.

unforgiven
29.08.2007, 20:26
A co do edycji notek. To one nie działają.

u mnie dziala.
nawet juz jedna zedytowalam =)

Delivered
29.08.2007, 20:33
Ja próbowałem i kicha.

uno
29.08.2007, 21:34
Odpowiedź na Wasze pytania została udzielona już tysiące razy - tutaj wszyscy mają moda po znajomości. I ja naprawdę nie widzę w tym nic dziwnego. Otaczam się ludźmi do których mam zaufanie, którzy znają to forum. Mod nie jest nagrodą. To tak jakbym powiedział: w nagrodę że zrobiłeś dobrą kolację, pozwolę ci jeszcze zmyć naczynia. Z mojej strony wszystko na temat.

Oazis
30.08.2007, 08:25
Cam i Sharon nie przejmujcie się, jak ja zostałam modem to dostawałam PM-y od "znajomych" że jestem lizodup, że się zmienie, a niedługo potem dostałam jakże miłą notkę którą macie do wglądu :)
Czy na tym forum brakuje wam rozrywek? Najpierw plucie się o sprawę z użytkownikiem I. i moderatorką, teraz się czepiacie nowych moderatorów. Pytanie za 100 pkt.
Chcielibyście być tak traktowani przez innych gdy dostaniecie moda ? Nie byłabym taka pewna

TonksEDIT: O jakiej notce mówisz :D

O tej co skasowałas :P

Eámanë
30.08.2007, 08:39
zazdrość? nieprawda. inni też chcą być modami i muszą sporo pracować. a on dużo nie robił i mam moda. mam z userem byku kontakt i powiedzial, ze camerio dal mu ujemna repe za to, ze go nie lubi. xP
Ten post przebija wszystkie.
On ma moda?! Jak to? Ja też chcę! Inni też chcą! Nie, wcale nie jestem zazdrosny.

Wrzućcie na luz, tak naprawdę ani uno, ani sam Camerio nie musi Wam się tłumaczyć, kto i dlaczego jest modem. W tych sprawach akurat nie ma demokratycznych wyborów ;)

wildthing
30.08.2007, 09:28
ym. napisze to jeszcze raz.

nie ma o co sie srać, camerandios ma moda po znajomosci, ja tez go mialam i wszyscy go tu maja jak juz wspomnial uno :) ktos MUSIAŁ wypelnic luke po mnie, niewazne czy to camer, kasialat14 czy ktoś inny. rozumiem ze kole was w oczy, kiedy ktos dostaje te posade, ale przynajmniej nie osmieszajcie sie w oczach rządzących, bo uwierzcie ze to nie wychodzi nikomu na dobre.
nie lize dupy zalodze, bo nie znosze wiekszosci ludzi w niej obecnych. po prostu mysle RACJONALNIE. ledwo otworzyli temat w 'co tu zmienic' i juz sie pchacie do awantur. kopiecie sobie dołki :>

Rasputina
30.08.2007, 15:38
ale wy macie problemy, weźcie zacznijcie się bardziej interesować życiem realnym niż pseudo-skandalem, bo KTOŚ DOSTAŁ MODA PO ZNAJOMOŚCI a wy nie.
drama.

czego wy się tak naprawdę spodziewacie, że dostaniecie moda bo piszecie posty?
no ludzie, litości.
założcie własne fora jak wam nie pasuje system rozdawania uprawnień. i po kłopocie.

Eveline
30.08.2007, 15:44
Moim zdaniem mod "po znajomości" to normalna procedura. To chyba jasne, że takiej, bądź co bądź odpowiedzialnej funkcji, nie powierza się komuś obcemu, tylko osobie, sprawdzonej, którą się zna i o której się wie, że można na niej polegać.

Fool
31.08.2007, 08:31
Ban(an)y - kto, za co, dlaczego (http://www.forum.thesims.pl/showthread.php?p=674120#post674120) - fajny temat, dzieki za zebranie tego do kupy (:

tylko Rafalek to niestety nie moja postac, takiego imienia napewno bym sobie nie wybral.
i pomoge wam - Asshole (http://www.forum.thesims.pl/member.php?userid=19308) juz dlugo czeka na sprawiedliwosc !

Eámanë
31.08.2007, 08:48
Dzięki, Asshole właśnie został usunięty, żeby nie zaśmiecać i tak już długiej listy bananów ;)

Lilith
08.09.2007, 08:51
Może by dodać do profilu The sims 2: Podróże??? Dział już więc kolej na to ;)

TonksEDIT: Dodane, zarówno do "jakie gry posiadasz" jak i do "ulubionego dodatku"

AlliaEDIT: Dzięki ;)

beliel
08.09.2007, 11:31
Weźcie coś zróbcie z tą wyszukiwarką, bo to denerwujące, kiedy trzeba czekać te 2 min do następnego szukania =__=

Edit: A może by tak jeszcze zrobić linkarnię w dziale z TS1? Co prawda niewiele osób już w to gra, ale może niektórym by się przydało... ;x
Edit2: Lalala, jest tam kto? =)
Edit3: DZIĘKI =(

Darlene
08.09.2007, 21:27
No właśnie to szukanie jest beznadziejne. I znowu wyskakuje błąd przy logowaniu x.X.

Camerio
09.09.2007, 11:45
Co do szukania - u mnie określonego czasu do następnego szukania czekać nie trzeba... ;)

koslawy
09.09.2007, 11:49
Co do szukania - u mnie określonego czasu do następnego szukania czekać nie trzeba... ;)
i co sie chwalisz modku smrodku =0

Rocket
09.09.2007, 12:48
fajnie bo u mnie jest 120 sek (no czyli 2 minuty)
ta wyszukiwarka to chodząca tragedia

Camerio
09.09.2007, 13:40
Nie chwalę się, tylko mówię że u mnie jest inaczej, a że ty nie rozróżniasz tych dwóch rzeczy, obawiam się, że to już nie mój problem :)

incognito
09.09.2007, 16:21
Gdybyś zauważał, mówił, że jest inaczej to byś nie wypowiadał się z taką pewnością i z ';)' na końcu.
Akurat myślę, że wszyscy dostrzegli, że to było chwalenie się.

Btw, OTując, zauważyłem, że każdy, kto zostaje modem zaczyna mówić w dziwny sposób... "Obawiam się, że robisz z siebie idiotę :) Ale to już nie mój problem ;)" ;O Dewolucja z tymi emotikonami! ;O

Co do wyszukiwarki - no, powinno się zlikwidować czas czekania albo go skrocic...

beliel
09.09.2007, 17:31
Gdybyś zauważał, mówił, że jest inaczej to byś nie wypowiadał się z taką pewnością i z ';)' na końcu.
Akurat myślę, że wszyscy dostrzegli, że to było chwalenie się.

Btw, OTując, zauważyłem, że każdy, kto zostaje modem zaczyna mówić w dziwny sposób... "Obawiam się, że robisz z siebie idiotę :) Ale to już nie mój problem ;)" ;O Dewolucja z tymi emotikonami! ;O
Dokładnie.

Co do wyszukiwarki - no, powinno się zlikwidować czas czekania albo go skrocic...
Ja osobiście jestem za likwidacją.

Lilith
09.09.2007, 17:54
I jeszcze jakby szukała... To byłoby ok!. Bo co chwilę <przynajmniej mi> wyskakują inne tematy...

Rocket
09.09.2007, 18:15
I jeszcze jakby szukała... To byłoby ok!. Bo co chwilę <przynajmniej mi> wyskakują inne tematy...
mi też. co chwile... co 2 minuty

Camerio
10.09.2007, 18:23
Okej, ja wiem swoje - a na waszej wierze jakoś niespecjalnie mi zależy ;)

vivien
10.09.2007, 19:07
Znowu zaczynacie?

U mnie czekać nie trzeba ;o.

Rocket
10.09.2007, 19:31
Nic nie zaczynamy (przynajmniej na razie)
co nie zmienia faktu że wyszukiwarka ma chyba jakieś problemy ze sobą
mimo że czekać już chyba nie trzeba (ja nie muszę)

unforgiven
10.09.2007, 19:57
a u mnie nadal wyskakuje ta wiadomosc =)

Wiadomość forum.

This forum requires that you wait 120 seconds before submitting another search. You have seconds to wait before another search will be allowed.

Chryzantem Złocisty
10.09.2007, 20:21
nie żebym ja się pluła,ale co z konkursem? =d
chyba nie macie problemu w podliczaniu głosów? =D
wygrała osoba na którą sama oddałam głos <duma> ^^
tak tylko...se gadam =d

stagnacja
10.09.2007, 20:26
a u mnie nadal wyskakuje ta wiadomosc =)

Wiadomość forum.

This forum requires that you wait 120 seconds before submitting another search. You have seconds to wait before another search will be allowed.

U mnie też :p

Lilith
11.09.2007, 17:07
Przeszło na mnie.:D.. Mogłam szukać 3 razy pod rząd, teraz nawet dwa nie moge :con:

pppppp
11.09.2007, 17:40
Znowu zaczynacie?

U mnie czekać nie trzeba ;o.

bo wy jestescie modami, a my nie. xP

Rocket
11.09.2007, 19:13
Przeszło na mnie.:D.. Mogłam szukać 3 razy pod rząd, teraz nawet dwa nie moge :con:
Może to zależy od dnia? Obciążenia forum? Ilości wyszukiwać w danym czasie? Warunków pogodowych? Jak już pisałam ta wyszukiwarka ma problemy ze sobą.
pppppp- ja nie jestem modem a wczoraj mogłam szukać kilka razy pod rząd ;)
może dostałam potajemny awans :P

Eámanë
11.09.2007, 20:20
pppppp- ja nie jestem modem a wczoraj mogłam szukać kilka razy pod rząd ;)
może dostałam potajemny awans :P
Oczywiście po znajomości :P

Zmieniłam czas oczekiwania na 30 sekund, mam nadzieję że to nie będzie zbytnią niedogodnością ;) Ta przerwa między kolejnymi szukaniami jest po to, żeby wyszukiwarka nie padła :P

egotastic.
12.09.2007, 08:45
taki maly dyngs:

Zasady postowania
Zakładanie nowych tematów jest dozwolone.
Odpowiadanie jest dozwolone.
Załączanie plików jestnie dozwolone.
Edytowanie własnych postów jest dozwolone.

na dole w tej ramce, spacyjka by sie przydala :d

Odyn
12.09.2007, 13:59
Pamietam, jak z 2 lata temu szukajka padla, bylo cos z przeciazeniem nie tak... I potem jak ja naprawili, to byl wlasnie ten limit, zeby wszystko nie padlo.

Rocket
12.09.2007, 19:28
http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=35186&page=9&pp=10
ręce mi opadły.
edit: właśnie. zauważyłam że nie działa opcja "raportuj". to też by można zmienić

beliel
12.09.2007, 20:00
http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=35186&page=9&pp=10
ręce mi opadły.
edit: właśnie. zauważyłam że nie działa opcja "raportuj". to też by można zmienić
Ja szczerze mówiąc za takie coś przyznaję minusową reputację i już =d

Rocket
15.09.2007, 13:43
proponuje przykleić regulamin tak żeby nikt nie mógł go przeoczyć(np tam gdzie był wcześniej)
i proponuję aby po założeniu tematu pojawiała się informacja że forum jest moderowane i nie ma co zakładać drugiego tematu, ten pierwszy niedługo się pojawi

Lilith
15.09.2007, 13:49
Popieram. Wkurza mnie to, że ktoś zakłada odrazu dwa tematy. To tylko zaśmiecanie forum.

vivien
15.09.2007, 14:15
Na każdym forum u góry pokazuje się obwieszczenie :

Obwieszczenie: Zakładam temat, a go nie ma. Dlaczego?

Moim zdaniem to wystarczy.

Rocket
15.09.2007, 14:59
no niby jest takie obwieszczenie ale raczej mało komu chce sie je czytać ;)

Lilith
15.09.2007, 15:01
Na każdym forum u góry pokazuje się obwieszczenie :

Obwieszczenie: Zakładam temat, a go nie ma. Dlaczego?

Moim zdaniem to wystarczy.

No tak. Ale i tak nikt go nie czyta. Na forum wchodzą osoby które mają jakiś problem, zakładając jakiś temat, nie patrząc czy taki juz jest. Pierwszy tamat nie pojawia się, więc zakładają drugi. Po tym stwierdzają, że coś jest nie tak. A konta po nich zostają.

vivien
15.09.2007, 15:54
no niby jest takie obwieszczenie ale raczej mało komu chce sie je czytać ;)

To już nie nasza wina ;}

lafilette
15.09.2007, 16:59
ludzie, wam zawsze coś nie pasuje. tym razem po prostu szukacie dziury w całym. moderatorzy dając takie a nie inne wyjaśnienia ( mam na myśli wyżej wspomniany temat, widoczny przy każdym dziale) zakładją, ze większość userów to ludzie inteligentni i pojetni. sory, ale nie zawsze ma sie wszystko podane pod nos.

KrysiekSZ
15.09.2007, 17:27
zastanawiam sie dlaczego na przykład dział z poradnikami jest dla niezalogowanych niedostępny. wspominałem też o reputacji ale nikt nie odpowiedział xP ;)

Rocket
15.09.2007, 17:39
To normalne ze część działów jest niedostępna dla niezalogowanych/niezarejestrowanych. jeśli aż tak ci to przeszkadza to zaloguj się na stałe.
Magia ja nie szukam dziury w całym i nie marudzę, ale trzeba wziąć pod uwagę że to forum o simach a nie o formach komparatystyki porównawczej i część userów nie jest tak inteligentna i pojętna jak powinna być. a regulamin powinien być przyklejony gdzieś w widocznym miejscu.

lafilette
15.09.2007, 18:00
hm, o ile pamietam, regulamin byl kiedys na pierwszym miejscu przed wszystkimi działami. do tego rzeczywiscie można by było wrócić.

co do reszty -może poczekamy, aż kogoś z was wybiorą na moda, i wtedy sami sie tym zajmiecie? chociaż wątpię, zeby to byla taka prosta sprawa.

Windrider
15.09.2007, 18:23
zastanawiam sie dlaczego na przykład dział z poradnikami jest dla niezalogowanych niedostępny. wspominałem też o reputacji ale nikt nie odpowiedział xP ;)

Żeby nie było tak łatwo, forum potrzebuje użytkowników żeby żyć, a jak wszystko będzie podane na tacy to mniej ludzi będzie się rejestrować, a jeszcze mniejszy procent zostanie na tym forum po rozwiązaniu problemu ;]

beliel
15.09.2007, 18:26
Proponuję dodać dział w offtopie o SZKOLE =OOO
Można by tam dyskutować na temat zadań, pomagać sobie, gadać o mundurkach itd... xdd Wbrew pozorom to jest potrzebne!

Windrider
15.09.2007, 18:44
O właśnie, popieram to... Ostatnio szukałem tego działu i zdziwiłem się, że go nie ma.

lafilette
15.09.2007, 20:13
popieram. na sw był, i okazał się całkiem przydatny.

Rocket
15.09.2007, 20:26
ten dział to nawet niezły pomysł.
tak z innej beczki: od wczoraj nie otwiera mi się thesims.pl pod żadnym adresem. tylko forum działa.

Eámanë
16.09.2007, 07:19
Dodałam dział Szkoła ;)

KrysiekSZ
16.09.2007, 14:08
To normalne ze część działów jest niedostępna dla niezalogowanych/niezarejestrowanych. jeśli aż tak ci to przeszkadza to zaloguj się na stałe.
czy ja powiedziałem że mi to przeszkadza? po prostu pytam więc wyluzuj xP na stałe sie nie zaloguję bo z tego forum korzysta też moja siostra (P_aula) xP

Rocket
16.09.2007, 15:04
czy ja powiedziałem że mi to przeszkadza? po prostu pytam więc wyluzuj na stałe sie nie zaloguję bo z tego forum korzysta też moja siostra (P_aula)
skoro ci nie przeszkadza to po co o tym piszesz?
chyba nie ja tu powinnam wyluzować.
a strona jak mi się nie otwierała tak się nie otwiera

KrysiekSZ
16.09.2007, 15:29
skoro ci nie przeszkadza to po co o tym piszesz?
chyba nie ja tu powinnam wyluzować.
a strona jak mi się nie otwierała tak się nie otwiera
jak by mi przeszkadzało to bym napisał że mi przeszkadza a napisałem tylko o tym że zastanawia mnie to, dlaczego jest niedostępny dla niezalogowanych. to dwie zupełnie różne rzeczy xP

a co do strony to jakaś awaria serwera jest z tego co wiem. jakieś dwa tygodnie temu też coś takiego było i chyba po trzech czy czterech dniach strona normalnie sie wyświetlała.

Windrider
16.09.2007, 16:42
A ja mam takie pytanie... Podobno miała zostać przeprowadzona aktualizacja (zmiana?) skryptu, kiedy ona wreszcie będzie i na jaką wersję jakiego skryptu? (to drugie już z czystej ciekawości) ;]

Lilith
16.09.2007, 17:01
7. Konta Użytkowników nieaktywnych przez ponad 180 dni (pół roku) są usuwane z Forum.

Wejdźcie sobie na liste użytkowników. Pierwsza osoba nieaktywna od 11.02.2006! Można coś z tym zrobić???? Wiem że forum potrzebuje użytkowników, ale chyba takich co na coś się przydają?

~fireants
16.09.2007, 18:18
A ja myślę, że powinien być jakiś porządek w Ooo muszę to mieć. Co rozumiem przez słowo porządek - powinny być nadawane odpowiednie nazwy tematów + wyrzucanie tych, które powtarzają się już bardzo dużo razy + zmienić nazwę '...' na jakąś sensowną :d

Rocket
16.09.2007, 18:50
można by nie kasować tematów, bo "tematy" tematów się powtarzają ale linki mogą być różne.
trochę mi koślawo wyszła ta wypowiedź -___-

Eámanë
16.09.2007, 19:16
Skasowane zostały konta użytkowników, którzy ostatnio logowali się dawniej niż 180 dni temu i napisali mniej niż 50 postów. W sumie 7001 userów.

Dami
16.09.2007, 21:01
zdecydowanie popieram

przeciez to ty pisales. ;P

egotastic.
16.09.2007, 21:29
Cytuj:Oryginalnie dodany przez konrad2310
ja bym też chciał, by wykasować z listy użytkowników tych, którzy np. nie napisali ani jednego posta, a założyli konta 2 lata temu.

zdecydowanie popieram

eee, lol?

no mniejsza, chyba zobacze czy jest moje stare konto =d
zeby nie bylo ze bylam na dwch na raz- prosilam o skasowania ale chyba nikt sie nie przejal =)

serendipity
17.09.2007, 12:21
Może nowy styl? Przynajmniej może inna kolorystyka? Są dwa style, a po zmianie na jedne z nich nie widać (a bynajmniej na początku) różnicy, jest jesień, to moze ciepłe pomarańcze i bordo? Może by zmieniać style w każdej porze roku. Te które są teraz to raczej takie dość zmiowe...

wuSs
17.09.2007, 13:06
ta, pomysł dobry, bo te białe style już wychodzą bokiem...

nossace
17.09.2007, 14:41
prosze tylko nie zmeiniajcie stylow bo zrobi sie taki rzyg jak na sw =)

albo chcoiaz zostawcie ten.

beliel
17.09.2007, 14:57
prosze tylko nie zmeiniajcie stylow bo zrobi sie taki rzyg jak na sw =)
Lincia, ty lepiej nawet nie odważaj się mówić złego słowa o sw, bo zaraz przyjdzie jakaś konwallia np. i będzie ci robiła wywody na temat tego, że 'i tak siedziałaś na sw' ;( ;(

incognito
17.09.2007, 15:15
Może nowy styl? Bynajmniej może inna kolorystyka? Są dwa style, a po zmianie na jedne z nich nie widać (a bynajmniej na początku) różnicy, jest jesień, to moze ciepłe pomarańcze i bordo? Może by zmieniać style w każdej porze roku. Te które są teraz to raczej takie dość zmiowe...
Przynajmniej. Bynajmniej to zaprzeczenie.

A i się powiem wam, ze styl początkowy z SW (pomarańcz) nawet podobał. No i chestnut, rządził.
Chestnuta chyba można gdzieś ściągnąć ;d

Odyn
17.09.2007, 15:31
Chesnuta popieram ;d

serendipity
17.09.2007, 16:45
Chestnuta chyba można gdzieś ściągnąć ;d

Można go pobrać, znalazłem go tu:
http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=126863

Nie lubiłem chestnuta, ale po ataku chackerskim (bo chyba wtedy zostal tylko ten styl?) musiałem go polubić i polubiłem, coprawda zawsze uważałem, ze mógłby być seledynowy, ale lepszy chestnut niż tylko to co jest teraz.

egotastic.
17.09.2007, 17:40
OOOO TAAAAK

chestnut lov4ever <heart> <heart>
chestnut jest nie do pobicia :d
ogolnie przyda sie wiecej niz jeden nowy styl, ale zostawcie jak juz te stare.

serendipity
17.09.2007, 19:42
No to teraz trzeba tylko zainteresować tym pomysłem jakiegoś moda/ admina :).

nossace
17.09.2007, 20:14
chestnut ma swoj urok

chociaz ja jestem lover Black_Style forever ;(

w sumie przetrzymam wszystko tylko nie jakies dziwaczne zmiany ulozen postow i inne upiekszenia ktore oszpecaja.

konwallia
18.09.2007, 09:46
Lincia, ty lepiej nawet nie odważaj się mówić złego słowa o sw, bo zaraz przyjdzie jakaś konwallia np. i będzie ci robiła wywody na temat tego, że 'i tak siedziałaś na sw' ;( ;(
To co myślicie o sw jest Waszą prywatną sprawą, możecie o tym trąbić wszem i wobec, nie interesuje mnie to zupełnie, ale proszę zostawić moją osobę w spokoju. Jeśli nie macie o mnie nic dobrego do powiedzenia, to proszę w ogóle mnie nie wspominać. Będę wdzięczna :) Tym bardziej, że ja Was też traktowałam z należytym szacunkiem i jedynie co negowałam, to Wasze chamskie odzywki i zachowania w konkretnych sytuacjach, co w odniesieniu do kontekstu i tematyki forum było jak najbardziej słuszne i na miejscu.

serendipity
18.09.2007, 15:09
Wracając do tematu, szukałem styli, jak się okazuje to chestnut chyba nie będzie pracował na naszym forum (u nas jest chyba vbulletin 3.0 a chestnut jest na 3.6).... Szukałem czegoś innego, ale mało ktore screeny były dostępne dla userów którzy nie wykupili abonamentu...

Windrider
18.09.2007, 16:53
Yh, najlepiej to by było zaktualizować skrypt do wersji 3.6 zamiast szukać skinów pod 3.0 ;]

serendipity
18.09.2007, 17:03
Fakt, ale, nie wiem czy uaktualnienie nie jest płatne...

Dami
18.09.2007, 17:17
Wracając do tematu, szukałem styli, jak się okazuje to chestnut chyba nie będzie pracował na naszym forum (u nas jest chyba vbulletin 3.0 a chestnut jest na 3.6).... Szukałem czegoś innego, ale mało ktore screeny były dostępne dla userów którzy nie wykupili abonamentu...

mam vbulletin i mozna zignorowac wersje stylu, tzn. np. styl z 3.5 moze pojsc na 3.6. ;)

egotastic.
18.09.2007, 17:24
hym, a ja mam takie pytanie:

kiedy mi zniknie oficjalne upomnienie? chyba kazdemu skasowaliscie a ja mam. chyba ze ja 'bardziej' zasluzylam =dd

cysia
18.09.2007, 17:34
Ban(an)y - kto, za co, dlaczego (http://www.forum.thesims.pl/showthread.php?p=674120#post674120) - fajny temat, dzieki za zebranie tego do kupy (:

tylko Rafalek to niestety nie moja postac, takiego imienia napewno bym sobie nie wybral.
i pomoge wam - Asshole (http://www.forum.thesims.pl/member.php?userid=19308) juz dlugo czeka na sprawiedliwosc !
Jak chciałam żeby taki temat powstał to już wielka kłótnia że temat niepotrzeba .Czemu to ja mam na tym forum być najgorsza.Jak nie było Unforgiven,to było ok ale pisali że jestem ciut dziecinna bo jestem,ale jak coś nie pasiło Unforgiven,to już to foru m stało się dla mnie nić nie warte.Jak można komuś coś takiego robić za notke ''Nie czyta dokładnie to nie wie.Ja sobie nie życzyłam,żeby każdy mówił Whiskas.??

serendipity
18.09.2007, 17:59
mam vbulletin i mozna zignorowac wersje stylu, tzn. np. styl z 3.5 moze pojsc na 3.6.

Aha, no tak, ale czy to działa wstecz tzn wersja stylu z 3.6 zadziala na 3.0?, jeszcze tylko gdyby admini znaleźli czas ...

uno
18.09.2007, 18:17
jeszcze tylko gdyby admini znaleźli czas ...

To nie od nas zalezy. Niestety "sponsor" nie wywiazuje sie z umowy. I poki nie dostaniemy nowego serwera jakiekolwiek zmiany sa niemozliwe.

serendipity
18.09.2007, 18:19
Uuu, szkoda, przyznam sie szczerze, że nie wiedziałem nawet o żadnym sponsorze ;). Ale mam nadzieję, że gdy sponsor spełni powinnośc, to będzie można się starać o jakieś nwoe udogodnienia i styl... :)

uno
18.09.2007, 18:23
Uuu, szkoda, przyznam sie szczerze, że nie wiedziałem nawet o żadnym sponsorze ;). Ale mam nadzieję, że gdy sponsor spełni powinnośc, to będzie można się starać o jakieś nwoe udogodnienia i styl... :)

To jest bardziej inwestor niz sponsor. Niestety termin przeniesienia forum z niemiec na szybkie polskie serwery caly czas jest przekladany. Przeniesienie obejmowalo tez aktualizacje vB do najnowszej wersji.

serendipity
18.09.2007, 18:25
To jest bardziej inwestor niz sponsor. Niestety termin przeniesienia forum z niemiec na szybkie polskie serwery caly czas jest przekladany. Przeniesienie obejmowalo tez aktualizacje vB do najnowszej wersji.

A czy po przeniesieniu forum na inny serwer będzie można liczyć na porządny dział downloads? (wiem, że są tu osoby które tworzą wspaniałe dodatki, ale umieszczanie ich na serwerach jak np rapidshare jest ciut męczące, bo plik wygasa po pewnym czasie, warto dodać, ze "konkurencyjne" polskie simowe serwisy mają już dośc potężną bazę downloads- ale to niestety pewnie zależy od równie potężnego sponsora...)

uno
18.09.2007, 18:39
A czy po przeniesieniu forum na inny serwer będzie można liczyć na porządny dział downloads? (wiem, że są tu osoby które tworzą wspaniałe dodatki, ale umieszczanie ich na serwerach jak np rapidshare jest ciut męczące, bo plik wygasa po pewnym czasie, warto dodać, ze "konkurencyjne" polskie simowe serwisy mają już dośc potężną bazę downloads- ale to niestety pewnie zależy od równie potężnego sponsora...)

Mysle, ze jak juz strona sie rozwinie uruchomimy dzial downloads. Od strony technicznej (serwery, itp.) nie ma sie o co martwic - posiadamy odpowiednie zaplecze.

egotastic.
19.09.2007, 08:27
dzieki za odp : *

wuSs
19.09.2007, 16:05
domagam sie podniesienia limitu kb w avataraach.
chociaz o 15!
i czemu jest limit jak sie daje z innego serwera <niekuma>?

uno
19.09.2007, 20:18
dzieki za odp : *

:P Takie sprawy kieruje sie na pw, wtedy na pewno nie umkna mojej uwadze.

Jak uznamy, ze zmienilas swoje zachowanie, przestrzegasz regulaminu, itd. to usuniemy upomnienie

DoughtNuts
20.09.2007, 14:14
domagam sie podniesienia limitu kb w avataraach.
chociaz o 15!
i czemu jest limit jak sie daje z innego serwera <niekuma>?

POPIERAM!!!!11
Chcialam wstawic slicznego animowanego kiraska a tu dupa :[

Delivered
20.09.2007, 15:22
To mam zadanie dla nowych modzików.
Forum jest nie dokładnie spenetrowane.
np. http://www.forum.thesims.pl/showpost.php?p=667284&postcount=25
ten post.

Rocket
23.09.2007, 22:01
to jest raczej zakomunikowanie problemu niż propozycja zmiany- gdy naciskam backspace "wyrzuca" mnie z odpowiadania i wracam do tematu

Eámanë
24.09.2007, 08:24
Backspace powoduje to samo, co użycie polecenia Wstecz. To raczej problem z przeglądarką, skoro nie odróżnia ona kasowania literek od przechodzenia do poprzedniej strony ;)

Delivered
25.09.2007, 20:32
Dlaczego Oficialne upomnienie niema dostępu do OffTopic ?

Rocket
25.09.2007, 20:40
Dlaczego Oficialne upomnienie niema dostępu do OffTopic ?
bo oficjalne upomnienie to kara

Eamane: możliwe, ale nigdzie indziej nie mam takiego problemu, tylko na tym forum

Jean
29.09.2007, 11:40
A ja bym proponowała aby nie wiem były jakieś konkursy. Ale takie żeby można było coś wygrać. Materialne... Nie mówie, że odrazu da się, zeby wygraną były dodatki do th2 ale może być na poczatek jakiś kubek, koszulka z logiem forum.thesims.pl a potem kilka dodatków typu "Szyk i elegancja"...

unforgiven
29.09.2007, 12:01
A ja bym proponowała aby nie wiem były jakieś konkursy. Ale takie żeby można było coś wygrać. Materialne... Nie mówie, że odrazu da się, zeby wygraną były dodatki do th2 ale może być na poczatek jakiś kubek, koszulka z logiem forum.thesims.pl a potem kilka dodatków typu "Szyk i elegancja"...

http://www.forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=180 ??

koslawy
29.09.2007, 12:48
wylaczycie kiedys ta moderacje tematow?

Rocket
29.09.2007, 16:16
Naomi, o ile sobie nie robisz jaj to tak z deka przesadziłaś.
nie działa mi info o nowej prywatnej wiadomości ani przypomnienie na maila, ani taka ramka która powinna wyskoczyć jak wchodzę na forum ani w ogóle nic.
Edit: pokasowaliście takie ciekawe posty ;(. i Darlene nie wie przez was że ją kocham

Darlene
29.09.2007, 16:51
nie działa mi info o nowej prywatnej wiadomości ani przypomnienie na maila, ani taka ramka która powinna wyskoczyć jak wchodzę na forum ani w ogóle nic.

Mi też a mam włączone powiadomienia xd.

Darlene nie wie przez was że ją kocham
Wiem, wiem to po Tobie widać, po mnie też, bo też Cię kocham ;*.

nossace
29.09.2007, 18:46
ja bym chciala zmienic to ze modzi banuja mnie za nic. =_=

lol mam zepsuty monitor nic nie pisze na forum, a dostaje bany o_o
zamiast bawic sie w kociaczka i myszke lepiej zbanujcie mnie raz i to porzadnie.

Pingwin
29.09.2007, 19:26
Napiszę tu, bo w sumie w jakiś sposób związane i jakiś ruch tu jest:

Nie wiemy komu dziękować, nie wiem czemu, ale dziękuje za ten dopisek pod nickiem: Tech. Support :)
Dobrze, że nie różowy :E

Camerio
29.09.2007, 19:50
Tytuł 'Tech. Support' jest przyznawany za pomoc w zakresie 'Internet i komputery' ;)

@eamane: i został przyznany przeze mnie ;D

nossace
29.09.2007, 19:52
prosze mnie nie ignorowac =)

rockferry
29.09.2007, 20:15
lincia niestety pogódź się z ignorowaniem, bo musisz napisać pm'a : (

Rocket
29.09.2007, 20:20
nie chciałabym żeby wyglądało że się czepiam, ale zauważyłam na stronie nagminne błędy związane ze słowem "ów". to słowo też się odmienia, czyli nie "ów dodatku" ale "owego dodatku" nie "ów odpowiedzi" ale "owych odpowiedzi"

http://tinypic.pl/out.php/i37285_w.JPG (http://tinypic.pl)

można sobie wydrukować i przykleić do monitora

Eámanë
29.09.2007, 20:40
czy ktoś k***a pochwali moją tabelkę?
Ja pochwalę! ^^ Też mnie to razi, tak samo jak masakryczna interpunkcja P_auli w stylu "Posiadaczy wyżej wymienionej gry, zapraszamy do pobrania dodatku!", "Za powyższą informację, dziękuję serwisowi" - stada niepotrzebnych przecinków. Zwracałam już jej uwagę, ale jak widać, ze znikomym skutkiem.
Rocket, wydaje mi się, że P_aula rzadko wchodzi na forum, więc uwagi co do newsów musisz skierować bezpośrednio do niej ;)

wuSs
30.09.2007, 11:44
co do zmiany regulaminu... czy ban + reputacja to za jedno "nieladne slowo"?
jezeli tak to kiepawo. :) moze zrobic po kilku?
(NA FOTKA.PL JEST BLUZGOMETR!!!!!!!!! ^_^)

Rocket
30.09.2007, 11:49
co do zmiany regulaminu... czy ban + reputacja to za jedno "nieladne slowo"?
jezeli tak to kiepawo. :) moze zrobic po kilku?
(NA FOTKA.PL JEST BLUZGOMETR!!!!!!!!! ^_^)
ten ban jest bardzo krótki i nawet dobrze że jest za jedno. takie ostrzeżenie, żeby ludzie się pilnowali. forum będzie ładniej wyglądało ;p

incognito
30.09.2007, 12:18
Ale fotka.pl ssie ;x
Ale jednak popieram zdanie wuss - po kilku powinna być kara ;d

wuSs
30.09.2007, 12:33
co z tego, ze ssie? to chyba nie znaczy, ze nie mozna czerpac pomyslow stamtad. :d
po jednym to przesada. komus sie raz wymknie - albo nawet nie zauwazy ze regulamin sie zmienil - i juz ma bana. ban ot jeszcze bym przezyla bo 25h to malo, ale utrata reuptacji to naprawde DUZO. malo osob przyznaje dodatnia reputajce a co dopiero jak zaczna odbierac za wulgaryzmy...

Windrider
30.09.2007, 13:03
ban ot jeszcze bym przezyla bo 25h to malo, ale utrata reuptacji to naprawde DUZO. malo osob przyznaje dodatnia reputajce a co dopiero jak zaczna odbierac za wulgaryzmy...

Jak dla kogo. Dla mnie to ban byłby karą (chociaż 24h to kara raczej mało bolesna ;]) bo reputacja mi lekko mówiąc zwisa ;]

Eámanë
30.09.2007, 13:03
Kara jest za każdy wulgarny post. Więc jeśli ktoś ostro nabluzga, ale w tym samym poście, odejmujemy jeden punkt reputacji i przyznajemy bana na jeden dzień.
Nie będzie żadnego 'do trzech razy sztuka', bo ktoś musiałby to zliczać i pilnować, szybko byśmy się pogubili. A tak - przynajmniej będziecie się pilnować :)

wuSs
30.09.2007, 14:41
Jak dla kogo. Dla mnie to ban byłby karą (chociaż 24h to kara raczej mało bolesna ;]) bo reputacja mi lekko mówiąc zwisa ;]
dla mnie reputajca to cale zycie... ;]

pomysl ile trzeba pracowac, zeby dostac 1 czy 2 punkty reputacji, a co trzeba zrobic zeby to stracic? :)

Megi
30.09.2007, 16:17
WuSs,ale jaki Ty widzisz problem? Poprostu trzeba sie pilnowac.Inaczej nie da sie tego rozegrac,bo tak jak wspomniala Eamane,nie bedziemy zapisywac i zliczac ile razy ktos przeklnie.
pomysl ile trzeba pracowac, zeby dostac 1 czy 2 punkty reputacji, a co trzeba zrobic zeby to stracic?
Mi ojciec zawsze powtarzal "Pamietaj,nic w zyciu nie jest sprawiedliwe":)

stinkfist
30.09.2007, 18:01
czemu odkleiliscie marudnika, szczesciarza i pozdrowienia? i wasze fotki?

wildthing
30.09.2007, 19:13
czemu odkleiliscie marudnika, szczesciarza i pozdrowienia? i wasze fotki?
wlasnie, chcialam napisac o tym samym O_o wszystko sie teraz pieprzy, bylam przyzwyczajona (i chyba wiekszosc userow rowniez) do starego ukladu off topa..

wuSs
30.09.2007, 19:21
nie bedziemy zapisywac i zliczac ile razy ktos przeklnie.

da sie inaczej, uwierzcie tylko trzeba poszukac. :)

Truskawkowa
30.09.2007, 20:14
może , by było więcej konkursów..

Rocket
30.09.2007, 20:23
to ile ty chcesz konkursów 10 za raz?
no właśnie czemu popsuliście offtopa? poprzedni układ był bardzo dobry

Eámanë
30.09.2007, 20:50
Za dużo było tematów przyklejonych, przez co dział stracił na funkcjonalności. Tematy są przyklejane po to, żeby się wyróżniały. A jak mają się wyróżniać, jeśli większość to właśnie te przyklejone?
Teraz zostały tylko takie, które mógłby założyć potencjalny user nie korzystający z wyszukiwarki - są przyklejone, żeby było widać, że nie ma potrzeby zakładania kolejnego tematu, np. typu 'mam problem'.

Odyn
30.09.2007, 21:03
czemó nie ma naszego słonecznego temató? ;(

stinkfist
30.09.2007, 22:00
Za dużo było tematów przyklejonych, przez co dział stracił na funkcjonalności. Tematy są przyklejane po to, żeby się wyróżniały. A jak mają się wyróżniać, jeśli większość to właśnie te przyklejone?
Teraz zostały tylko takie, które mógłby założyć potencjalny user nie korzystający z wyszukiwarki - są przyklejone, żeby było widać, że nie ma potrzeby zakładania kolejnego tematu, np. typu 'mam problem'.
no prosze was, totalna glupota.
w tych tematach wlasnie sie najczejsciej udzielano, mam wrazenie, ze przyklejano je zawsze wlasnie z tego powodu, uzytkownicy zawsze lgna najbardziej do nich.

beznadziejny ten uklad, naprawde, nie rozumiem po co sie uwsteczniac i zmieniac jedna z rzeczy, ktore byly dobre.
no ale ofc, wasza decyzja, niech sobie bedzie teraz BES SĘSU, jak to jasio powiada.
dzial dopiero teraz stracil na funkcjonalnosci.

egotastic.
01.10.2007, 15:04
beznadziejny ten uklad, naprawde, nie rozumiem po co sie uwsteczniac i zmieniac jedna z rzeczy, ktore byly dobre.
no ale ofc, wasza decyzja, niech sobie bedzie teraz BES SĘSU, jak to jasio powiada.
dzial dopiero teraz stracil na funkcjonalnosci.

dokladnie :d

nowy uklad ssie, odkleiliscie najpopularniejsze tematy :d

Odyn
01.10.2007, 18:01
prawde mowiac, mnie to nieco wkurza, musze teraz znizac sie na dol, i kiedys sprawdzalam regularnie te topiki, a teraz to mi sie odechciewa :F

Rocket
01.10.2007, 18:12
mam jedno pytanie: na forum co jakiś czas pojawiają się tematy niezgodne z regulaminem (cracki, piraty itp). po co je przepuszczacie? albo skoro przepuszczacie wszystko to po co ta moderacja?

wuSs
01.10.2007, 18:29
najwyrazniej wszystkie tematy przechodza, ale mozna je zamknac zanim ktos "skorzysta". w sumie glupio bo mozna by bylo nie dawac do wgladu nawet po zamknieciu.

Eámanë
01.10.2007, 18:35
Przepuszczamy i zamykamy, żeby autor tematu widział, że założył temat niezgodny z regulaminem. Gdybyśmy takiego topicu w ogóle nie puścili, dzieciak pomyślałby, że 'coś nie wyszło' i zakładałby nowe o tej samej treści.

Nasti
01.10.2007, 18:56
a ja jestem oburzona, dlaczego odbanowaliście misti ? :angry: oczywiście od razu założyła nowe FS...

Chryzantem Złocisty
01.10.2007, 19:14
MISTI NA BAMBUS!

Argh.
Nie cierpię jej.
Zbananować,bo zacznę prowadzić z nią otwarta wojnę,nie przebierając w środkach.

Eámanë
01.10.2007, 19:27
O sprawę odbanowania misti proszę pytać bezpośrednio una, reszta administracji nie ma z tym nic wspólnego :P

Nasti
01.10.2007, 19:41
czyli mamy rozumieć że Misti to odbanowanie załatwiła sobie ptywatnie z Unem? :O no to ja już nie chce nic więcej wiedzieć...

Megi
01.10.2007, 19:50
Nasti,byla to decyzja Una i nie ma sensu tego rozstrzasac,jesli bedzie z nia jakis problem,to bedziemy dzialac:)

uno
01.10.2007, 20:09
kazdy zasluguje na druga szanse <3 :D

ze mna prywatnie wszystko mozna zalatwic ;>

Alatáriël
01.10.2007, 20:30
Misti poprosiła Una, żeby ją odbanował. Obiecała, że się poprawi i po prostu dostała drugą szansę...

A jak ją wykorzysta - zobaczy sie.

santogold
02.10.2007, 06:28
beda konkursy graficzne?

vivien
02.10.2007, 10:09
Bardzo możliwe ;)

Chryzantem Złocisty
07.10.2007, 09:55
No mnie to wkurza strasznie.

Po kiego grzyba jest to całe moderowanie tematów,skoro i tak się pojawiają idiotyczne tematy o piratach czy n-ty temat typu "Co jest lepsze" albo "Co mam kupić powiedzcie mi bo mam wodę z mózgu i sama nie umiem zdecydować".
Nie wspominając o tematach,które tuż po pojawieniu się na forum i tak zamykacie i tak.
Nie lepiej niszczyć coś,co jest w zalążku,niż dopiero potem ostentacyjnie zamykać temat i prawić kazania?
No chyba że wam o to chodzi,żeby pokazać że moderatorzy mimo wszystko coś tam robią jeśli chodzi o durne tematy.

Na założenie mojego tematu z RYSUNKAMI,debilnymi szkicami,do jasnej ciasnawej,musiałam czekać pół dnia,mimo iż na forum było dwóch moderatorów. (wiem bo widziałam).
Czekałam do 3 w nocy,aż ktoś w końcu go zaakceptuje,ale poszłam wreszcie spać.
A takie tematy o piratach czy bez sensu to się pojawiają od razu,max.po 2 godzinach.

No ludzie,jaki ma sens to całe moderowanie?Chyba że wy moderujecie pod kątem erotyki,wulgaryzmów,itepe.
No ale kurcze,piractwo też łamie regulamin.I durne tematy także.

vivien
07.10.2007, 10:15
Chryz ;D Czytaj forum ;D

Przepuszczamy i zamykamy, żeby autor tematu widział, że założył temat niezgodny z regulaminem. Gdybyśmy takiego topicu w ogóle nie puścili, dzieciak pomyślałby, że 'coś nie wyszło' i zakładałby nowe o tej samej treści.

Odyn
07.10.2007, 10:44
ale to nie zmienia tego, ze moderacja mija sie z celem ;d

wuSs
07.10.2007, 12:09
prawie.

wiecie co. zamiast przepuszczac te tematy, na ktore i tak musicie odpowiedziec, moglibyscie wysylac pw do autora z tlumaczeniem czemu nie dopusciliscie...

egotastic.
07.10.2007, 13:00
napisze znowu:
czy bedzie w ogole normalny caps?
to zmniejszanie jest denerwujace .___.

Lilith
07.10.2007, 18:36
Chciałam się dopytać, co z działem Downloads?? xD

Windrider
07.10.2007, 18:50
Mam wrażenie, że większość userów na razie marzy o wakacyjnej nudzie, a jak się z nią uporać będzie myśleć za 9 miesięcy, więc póki co może lepiej nie przypominać o jakże odleglych wakacjach? Chodzi mi o bezsensowny napis "TSP v1,1. Z nami nie będziesz się nudził w wakacje", który IMHO najlepiej byłoby usunąć w całości, bo ta wersja też jest lekko mówiąc głupawym pomysłem ;]

Nereide
08.10.2007, 18:02
Jeżeli mogłabym się wypowiedzieć na temat moderowania, bo chyba zostałam oświecona co do nowych zasad umieszczania tematów, to chcę coś zauważyć.

Umieszczanie postów łamiących regulamin nie jest dobrym rozwiązaniem. Jako moderatorzy pokazujecie, że można łamać prawo, bo chcąc nie chcąc akceptujecie takie tematy. Zgodzę się z wcześniejszą opinią, że dobrze byłoby uprzedzić owych użytkowników w jakikolwiek sposób, np. automatycznie wysyłać im wiadomość po zarejestrowaniu albo umieścić przyklejony temat dotyczący umieszczania odpowiednich tematów. Z tego co zauważyłam, na podforach widnieje owy "lep" nazwany "Zakładam temat, a go nie ma. Dlaczego?". Według mnie jest to wystarczająca informacja dla użytkowników. Jedyne co pozostaje to kasowanie łamiących regulamin postów do skutku (a jeżeli to nie poskutkuje, to zwyczajnie ostrzec użytkownika o danym zajściu).

W obu przypadkach - dotychczas stosowanej zasadzie, jak i w wyżej wymienionym pomyśle, tracimy bezcenny czas, a nasza cierpliwość jest wystawiona na próbę. Trzeba jednak wybrać najkorzystniejsze wyjście dla wszystkich.
Trzeba wziąć pod uwagę także dotychczasowych użytkowników - czy nie lepiej stracić nowego, zamiast tego wytrwałego, który jest zmęczony ciągłym czekaniem na publikację swoich postów?

Sądzę, że moja propozycja wydaje się realna, o ile chęci moderatorów są wystarczające.

Mam tu na myśli sytuację wspomnianą przez Chryzantema Złocistego.

PS. Piszę ten post między innymi dlatego, że sama od dwóch godzin czekam aż ktoś zaakceptuje mój temat. W międzyczasie widziałam na forum trzech-czterech moderatorów.

Windrider
08.10.2007, 19:41
Z tego co zauważyłam, na podforach widnieje owy "lep" nazwany "Zakładam temat, a go nie ma. Dlaczego?". Według mnie jest to wystarczająca informacja dla użytkowników.
Szczerze mówiąc gdybym nie wiedział że to tam wisi od roku, to bym tego nie zauważył.

Nereide
09.10.2007, 11:30
Zbytnio nie rozumiem Twojej aluzji, ale mnie tu rok temu nie było. Pojawiłam się niedawno, mimo iż zarejestrowana jestem od dwóch lat. ;)

19kamila94
09.10.2007, 14:25
a może możliwośc rozmawiania o crakach ale nie piratach jesli sie to niespodoba nie mam nic przeciwko wkącu to nie ja stworzyłam to forum

Alatáriël
09.10.2007, 15:10
Wporządku.
Jeśli wolicie, żebyśmy nie zamykali tematów po przepuszczeniu - ja tak robić nie będę.

Nie dziwić się, dlaczego nagle połowa tematów, które uznam za bezsensowne nie pojawi się.

Odyn
09.10.2007, 15:12
a może możliwośc rozmawiania o crakach ale nie piratach jesli sie to niespodoba nie mam nic przeciwko wkącu to nie ja stworzyłam to forum
kochanie, cracki sa w piratach... raczej nikt nie bedzie sie pytal o cracka, jesli ma oryginal.

Windrider
09.10.2007, 16:17
Zbytnio nie rozumiem Twojej aluzji, ale mnie tu rok temu nie było. Pojawiłam się niedawno, mimo iż zarejestrowana jestem od dwóch lat. ;)
Nie ma żadnej aluzji. Stwierdziłem, że trochę ciężko to zauważyć, przynajmniej jeśli się tego akurat nie szuka.
raczej nikt nie bedzie sie pytal o cracka, jesli ma oryginal.
Ja kiedyś korzystałem z cracków mimo posiadania oryginałów...

Eveline
09.10.2007, 16:35
Ja kiedyś korzystałem z cracków mimo posiadania oryginałów...
Ja ciągle to robię. Mam oryginały, żeby mieć pewność, że nie będę miała problemów z instalacją, jednak gram z crakiem by nie musieć za każdym razem lokować płyty w napędzie. Stoi bezpiecznie na półce.
Jednak uważam, że na forach nie powinno się o nich rozmawiać. Jeśli ktoś chce sobie w ten sposób ułatwiać, powinien sobie radzić sam. Bo jednak craki w większości stosują osoby, mające wersje pirackie.

Odyn
09.10.2007, 18:19
Tak, tak też się robi, ale zazwyczaj jak taki ktoś loguje się na forum tylko po to, aby zapytać o cracka, nie przeczytawszy uprzednio regulaminu, to jednak jest podejrzane.

Lilith
09.10.2007, 18:41
Na założenie mojego tematu z RYSUNKAMI,debilnymi szkicami,do jasnej ciasnawej,musiałam czekać pół dnia,mimo iż na forum było dwóch moderatorów. (wiem bo widziałam).

Zgadzam się. Raz mój temat pojawił się po dwóch dniach :con: ,
mimo iż na forum, byli raz ci moderatorzy, a raz ci.

EDIT: przypadek się powtarza ;)

unforgiven
10.10.2007, 21:47
Osiągnołeś maksymalną pojemność twojej skrzynki prywatnych wiadomości. Nie będziesz w stanie wysyłać kolejnych wiadomości jeśli nie zwolnisz miejsca w szkrzynce nadawczej/odbiorczej.

omg, na porzadnym forum nie powinno byc takich razacych bledow -____-

@down

a 'osiągnołeś' to nie jest błąd ortograficzny ? =)

Eámanë
11.10.2007, 06:04
To błąd w tłumaczeniu skryptu, nic na to nie poradzimy. Zauważyłam gorsze błędy, ortograficzne, tylko nie pamiętam już, w którym miejscu :P

Affectis
11.10.2007, 10:05
Powinniśmy zmienić stosunek do niektórych osób na forum :(

Rocket
11.10.2007, 12:43
Powinniśmy zmienić stosunek do niektórych osób na forum :(
np kogo masz na myśli?

egotastic.
11.10.2007, 15:17
np kogo masz na myśli?
i jak masz zamiar wplynac na te osoby? =)

Rocket
11.10.2007, 15:27
i jak masz zamiar wplynac na te osoby? =)
włamie się do domu o 4 nad ranem zarządzi pobudkę i będzie bić XD

egotastic.
11.10.2007, 16:07
prawie jak cba/wsi/cia/fbi/nba <3

edicik: czy tylko mi sie popsul marudnik? =d
http://i20.************/dcy350.jpg

o ja, tam na dole jest tibia <3
cos, wspolny komp, wspolne skroty =ddd no ale nvm

berata
11.10.2007, 20:09
To błąd w tłumaczeniu skryptu, nic na to nie poradzimy. Zauważyłam gorsze błędy, ortograficzne, tylko nie pamiętam już, w którym miejscu :P
Edycja fraz językowych w panelu admina?

Pozdr.

Eámanë
13.10.2007, 12:51
Moderacja tematów została zdjęta we wszystkich działach oprócz Konkursów i Poradników :)

Lilith
13.10.2007, 14:24
3. Jeśli prubujesz napisać wiadomość, administrator mógł zablokować twoje konto, lub nie zostało ono jeszcze aktywowane.
Poprawna pisownia? :laugh:

lafilette
13.10.2007, 21:12
bedzie kiedys normalny caps, HALOOOOO

Darlene
13.10.2007, 21:29
Omg, znowu błędy przy logowaniu wyskakują.

stagnacja
16.10.2007, 16:52
Omg, znowu błędy przy logowaniu wyskakują.

U mnie też. To strasznie wkurza :|
a wcześniej nie pisałam, bo myślałam, że tylko u mnie się tak dzieje ;x
EDIT:
Liście banów przydałaby się aktualizacja : p
Survey już nie ma bana...

Dami
21.10.2007, 11:57
będą style i aktualizacja vb?

Rëñáës
22.10.2007, 18:41
Chciałbym żeby wszystkie posty nie na temat kasowali admini lub modzi, bo tylko zaśmiecają forum.
A jak jest mało modów to jestem chętny :D :D

Rocket
22.10.2007, 22:28
Chciałbym żeby wszystkie posty nie na temat kasowali admini lub modzi, bo tylko zaśmiecają forum.
A jak jest mało modów to jestem chętny :D :D
oni to robią, tylko że też są tylko ludźmi i mogą przeoczyć jakieś śmiecie.
a nabór na modów był jakiś czas temu i zdaję się że liczba jest wystarczająca :)

egotastic.
23.10.2007, 09:57
bedzie kiedys normalny caps, HALOOOOO

znajac to forum- nigdy =)

Lilith
24.10.2007, 16:50
oni to robią, tylko że też są tylko ludźmi i mogą przeoczyć jakieś śmiecie.
a nabór na modów był jakiś czas temu i zdaję się że liczba jest wystarczająca :)

To nie rozumiem czemu "Justa" jest modem. Skoro i tak się nie udziela na forum. Wytłumaczy mi ktoś xD?

RocketQueen - i to jak :laugh:

Rëñáës
24.10.2007, 17:42
Do wszystkich Adminów.
Napisałem privat message do P_aula w sprawie modetratora...
Niech P_aula skontaktuje się z innymi...

EDIT:Moge zastąpić Juste

Rocket
24.10.2007, 17:52
Do wszystkich Adminów.
Napisałem privat message do P_aula w sprawie modetratora...
Niech P_aula skontaktuje się z innymi...

EDIT:Moge zastąpić Juste
A się napalił....

dlaczego funkcja wysyłania maili jest zablokowana? to trochę do bani bo nie można np. raportować o postach łamiących regulamin.

Rëñáës
24.10.2007, 17:58
A się napalił....

dlaczego funkcja wysyłania maili jest zablokowana? to trochę do bani bo nie można np. raportować o postach łamiących regulamin.
Chodzi Ci o Privat Message czy E-mail bezpośrednio??

EDIT:Jestem znany z tego, że jestem ,,Napalony"

Lilith
24.10.2007, 17:59
"wysyłania maili"
Czytaj ze zrozumieniem :laugh:

Ale może najpierw się zastanowisz??? Myślenie nie boli.

unforgiven
24.10.2007, 17:59
Chodzi Ci o Privat Message czy E-mail bezpośrednio??

nie umiesz czytac ze zrozumieniem ?? :con: :con: :con: :con: :wacko: :wacko: :wacko:

powodzenia, na pewno zostaniesz modem !! :D :D :D

Rocket
24.10.2007, 18:14
i proponuję jeszcze mordować każdego kto prosi o cracka
albo chociaż dawać ostrzeżenie...

Rëñáës
24.10.2007, 19:07
i proponuję jeszcze mordować każdego kto prosi o cracka
albo chociaż dawać ostrzeżenie...
Nowi użytkownicy i goście piszą i o crackach o piratach...
EDIT:CO to znaczy Flash Finder unforgiven ma takie coś pod nazwą ??
Pytam się ponieważ dręczy mnie to...

~fireants
24.10.2007, 19:25
EDIT:CO to znaczy Flash Finder unforgiven ma takie coś pod nazwą ??
Pytam się ponieważ dręczy mnie to..

Taką rangę dostaja osoby, które duzo udzielają się w Gdzie mogę to znaleźć! - The Sims 2 i Updates ...

Affectia
25.10.2007, 18:04
Moim skromnym zdaniem niektóre osoby z forum powinny dostać porządną lekcję j.polskiego pt."Zasady kulturalnej dyskusji". Naprawdę denerwuje mnie, że wiele osób nie potrafi... porozmawiać. Obrażanie się, przeklinanie, kłótnie, poniżanie. Można to spotkać na co drugim temacie. Czemu nastolatkowie (w większości to oni) nie potrafią się zachować? Przeklinanie jest cool? NIC bardziej mylnego. Poniżanie innych to trend. Żałosne! Chyba każdy chce czuć się szanowany?! Proszę o krótką lekcję adminów na PW dla takich osób.
Jak zwykle Ciepło Pozdrawiam
Wasza Affectia

Chryzantem Złocisty
25.10.2007, 19:40
Affectio,kochanie,wciąż wierzysz w idealne społeczeństwo? =C
Epoka oświecenia i klasycyzmu już dawno się skończyła.Nie stworzysz człowieka bez skazy.
A ogólnie rzecz biorąc,przeklinanie już zostało zabronione w regulaminie.
Poza tym,trudno żeby DOROSŁEMU (np.od niedawna ja i parę innych osób na forum)człowiekowi nie wymsknęło się jakieś przekleństwo.
Nie spotkałam na forum ludzi dla którzy "k***a" czy "ja pie****e" było przecinkiem.
Kłótnie?Trudno żeby wszyscy się zgadzali i głaskali po główkach.
U każdego się kiedyś cierpliwość kończy,a niektórzy są impulsywni bądź bardzo wnerwiający dla innych.
Każdy ma swoje racje i poglądy które chce bronić/wyrażać.
Poza tym co z tego,że na forum będą aniołkami,skoro poza nim i tak znowu będą przeklinać etc.
No i wreszcie - bez przesady,na necie to ja sie chcę wyluzować,a nie zachowywać jak dama z Wersalu.

Koniec kazania =d

PS - Ja głąbów nie szanuje.Na mój szacunek trzeba sobie zapracować.
Szacunek innych?Ważne dla mnie są tylko bliskie osoby,te,na których mi zależy, i ich stosunek do mnie.Resztę mam ślicznie mówiąc po prostu w nosie (żeby nie powiedzieć inaczej) =d
PS2 - A temat dzisiejszej młodzieży i "Upadku obyczajów" to coś na dłuższą dyskusję.
Masz ochotę - PW =d

~fireants
26.10.2007, 05:39
Poza tym,trudno żeby DOROSŁEMU (np.od niedawna ja i parę innych osób na forum)człowiekowi nie wymsknęło się jakieś przekleństwo.

Potrzeba trochę opanowania i da się bez przekleństw :) Ja używam przekleństw co drugie słowo, na forum jakoś się opanowałam, tak więc chyba da radę.

Affectia
26.10.2007, 11:51
Wiem, że nikt nie jest doskonały :D I to nawet dobrze... Ale po prostu bardziej się szanujmy. O to mi chodzi. A, droga Chryzantemko. To dobrze, że jesteś niezależna i umiesz wysnuć własne wnioski. I za to Cię lubię. :D

Rëñáës
26.10.2007, 12:55
Wiem, że nikt nie jest doskonały :D I to nawet dobrze... Ale po prostu bardziej się szanujmy. O to mi chodzi. A, droga Chryzantemko. To dobrze, że jesteś niezależna i umiesz wysnuć własne wnioski. I za to Cię lubię. :D
Powinniśmy się szanować i pomagać, a nie dogadywać.

Rocket
26.10.2007, 15:28
To dlatego pisze "Od niedawna ja".
no nie mów
postów o tym że powinniśmy przestać przeklinać, szanować siebie nawzajem i w ogóle cacy nie skomentuje bo trafiły mi do serce- nie chcę być niemiła
ponawiam pytanie: dlaczego funkcja maili jest zablokowana? i czy do tego tematu modzi czasem zaglądają czy on tu wisi tak dla szpanu?

Rëñáës
26.10.2007, 18:33
Fajnie by było gdyby posty w offtopicu się liczyły.

nossace
26.10.2007, 18:40
Powinniśmy się szanować i pomagać, a nie dogadywać.
Wiem, że nikt nie jest doskonały I to nawet dobrze... Ale po prostu bardziej się szanujmy. O to mi chodzi. A, droga Chryzantemko. To dobrze, że jesteś niezależna i umiesz wysnuć własne wnioski. I za to Cię lubię.

ah, oh dolaczcie do dzieci slonca :) :) :)

~fireants
26.10.2007, 18:48
Fajnie by było gdyby posty w offtopicu się liczyły.

Ta.. żeby w liczniku było jak najwięcej :)

Rëñáës
26.10.2007, 18:53
Ta.. żeby w liczniku było jak najwięcej :)
A dlaczego nie...

Ametyzd
26.10.2007, 19:00
Bo to jest wyłączone po to, żeby nie nabijać postów. Masz pisać posty sensowne, a nie dużo -_-

Rëñáës
26.10.2007, 19:02
Bo to jest wyłączone po to, żeby nie nabijać postów. Masz pisać posty sensowne, a nie dużo -_-
Aha...
A dlaczego funkcja pisania maili jest wyłączona ??

Pingwin
26.10.2007, 20:42
imo licznik w ogóle powinien wylecieć... a przynajmniej z info o userze przy każdym poście.
Tak naprawdę nie widzę żadnego sensownego powodu aby był.

Jakoś na niektórych forach licznik jest tylko w profilu danego user'a...

Majka96
26.10.2007, 21:29
Weźcie sie od niej odczepcie! Jest nowa na forum. Affectia. I moim zdaniem jest bardzo miła. Chryzantem, czytałam twoje odwołanie. Jeśli ty piszesz do niej "Kochanie" to ona ma prawo pisać do ciebie Chryzantemko. A co do reszty to ona do mnie napisała na gg.Żeby sie spytać czegoś w sprawie posta. Mojego. I jest naprawdę mila!!! Możecie jej nie lubić ale ja ją lubię. Bo jest miła i fajna. Więc miejcie dystans do nowicjuszy.

Rocket
27.10.2007, 14:31
imo licznik w ogóle powinien wylecieć... a przynajmniej z info o userze przy każdym poście.
Tak naprawdę nie widzę żadnego sensownego powodu aby był.

Jakoś na niektórych forach licznik jest tylko w profilu danego user'a...
zgadzam się z tym. gdy licznik wisi przy każdym poście to wiele osób nabija sobie posty bo je podnieca stan w.w licznika
można by zamiast niego dać info o płci

Lilith
27.10.2007, 16:02
dać info o płci

Świetny pomysł. Licznik wogóle nie jest potrzebny. Co z tego że ktoś napisał 200 postów? Nic. :smirk:
Posty nie są najważniejsze.

Rocket
27.10.2007, 16:51
Świetny pomysł.
nie mój już ktoś kiedyś o tym mówił :P

Rëñáës
27.10.2007, 19:07
Dlaczego licznik postów nie podnosi mnie się cały czas stoi na 114 ??
(nie pisze w offtopicu)
EDIT:Już jest OK...Załapało B)

wuSs
27.10.2007, 20:49
twierdzę, iż trzeba wywalić stąd wszystkich spamujących użytkowników!!!

Rocket
27.10.2007, 23:15
twierdzę, iż trzeba wywalić stąd wszystkich spamujących użytkowników!!!
zgadzam się. i tych którzy proszą o cracki i mówią coś o grze ściągniętej z neta która im teraz nie działa "ojejejej morzecie pomuc?". właśnie morzecie i właśnie pomuc.
imo połowa spamu powstaje przez ten licznik

vivien
28.10.2007, 07:45
Dlaczego licznik postów nie podnosi mnie się cały czas stoi na 114 ??
(nie pisze w offtopicu)

Posty są dla Ciebie AŻ tak ważne?

@Down. Dlatego pytam. Czy to jest aż takie ważne żeby mieć tam jak najwiecej cyferek..?

Rëñáës
28.10.2007, 11:09
Posty są dla Ciebie AŻ tak ważne?
Nie po prostu nie podnosił się, a napisałem dużo postów.
Ale już jest O.K

Pingwin
28.10.2007, 17:25
Dużo postów ?
To jak ja mam zachowywać się skoro na pewnym forum mam prawie 3000 postów ? (a na dwóch innych po ~800) ? Mam się cieszyć ? Prosić o speszyl etykietkę do profilu ?...

vivien
28.10.2007, 18:10
Ekhm. jestem na tym forum od 4 lat, na liczniku powinnam miec ok. 10 000 postów, bo już raz miałam na liczniku 7 500 ;o ALE MI TO ZWISA. Ludzie opanujcie się. nie liczy się ilość, ale jakość. Ja jestem za usunięciem licznika.

Affectia
28.10.2007, 18:33
Moim zdaniem nie liczy się ilość, ale jakość posta. Bo na co komu milion spamu? Nieprzydatne, bezsensu, a wręcz denerwujące. Chyba, że kogoś podnieca zmiana cyferek na liczniku. ;(

Darlene
28.10.2007, 19:02
Ja też jestem za wywaleniem licznika ;d.

RoxyFM
28.10.2007, 19:43
To co mam do zarzucenia to-wystrój.Bardzo mi się nie podoba.
Drugie-nie ma działu takiego,gdzie moglibyśmy dawać gry,typu ,,co to za user" czy ,,oceniamy avy"

wuSs
28.10.2007, 20:21
yyeyeyeye????
http://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=161 ??

Rëñáës
29.10.2007, 07:42
Moim zdaniem nie liczy się ilość, ale jakość posta. Bo na co komu milion spamu? Nieprzydatne, bezsensu, a wręcz denerwujące. Chyba, że kogoś podnieca zmiana cyferek na liczniku. ;(
Zgadzam się...
Trzeba usunąć licznik.

Jupiter
29.10.2007, 09:52
Coś mi się zdaje że po liczniku postów reputacja też szybko pójdzie pod młot^^

~fireants
29.10.2007, 12:31
Zgadzam się...
Trzeba usunąć licznik.

I kto to mówi...

Też jestem za usunięciem licznika, w sumie reputację też można wywalić, bo przeglądam profile albo tematy 'dam reputację' 'może trochę reputacji się sypnie' 'może dasz mi za to reputację' takie wymuszanie :f

Rocket
29.10.2007, 14:03
I kto to mówi...

Też jestem za usunięciem licznika, w sumie reputację też można wywalić, bo przeglądam profile albo tematy 'dam reputację' 'może trochę reputacji się sypnie' 'może dasz mi za to reputację' takie wymuszanie :f
generalnie sie zgadzam, ale nie wywalałabym tego całkowicie, tylko schowała, tak żeby było widoczne w profilu danego usera a nie wisiało przy każdym poście.
reputacja mogłaby zostać ja tam do niej nic nie mam ;>. i będzie przydatna gdy powstanie dział downloads

RoxyFM
29.10.2007, 14:06
yyeyeyeye????
http://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=161 ??
Mój boże,pomyliło mi się z innym forum,sorrki.I także jestem za usunięciem reputacji.Głupota.Tylko wyści szczurów i oszustwa xP

~fireants
29.10.2007, 14:09
generalnie sie zgadzam, ale nie wywalałabym tego całkowicie, tylko schowała, tak żeby było widoczne w profilu danego usera a nie wisiało przy każdym poście.
reputacja mogłaby zostać ja tam do niej nic nie mam ;>. i będzie przydatna gdy powstanie dział downloads

Ewentualnie dodać przy działach Gdzie mogę to znaleźć, Downloads i dawać za pomoc, bo ja np. dostałam, za to, że robię dodatki, a jakoś wydaje mi się to dziwne :f Tylko głównie razi to wymuszanie, pomogę, bo dostanę reputację, nie pomogę, bo po co, skoro nie da reputy itp.

sephora
29.10.2007, 15:08
Mój boże,pomyliło mi się z innym forum,sorrki.I także jestem za usunięciem reputacji.Głupota.Tylko wyści szczurów i oszustwa xP

to czemu masz taka sygnature korku? :fist:

Rëñáës
29.10.2007, 16:44
Reputacja jest O.K., ponieważ świadczy o użytkowniku...
Ale licznik...Po co on? Żeby być mistrzem postów...?
Mnie na początku ten licznik pociągał ale teraz xP :con: :( :shifty: ;P :|

Windrider
29.10.2007, 17:00
Jak dla mnie reputacja nie świadczy absolutnie o niczym, już prędzej właśnie licznyk postów, ale to moja opinia.

RoxyFM
29.10.2007, 18:12
OOps!Zapomniałam,że koleżanka mi się włamała jak poszłam do łazienki.Ona mi to zdanie napisała do sygnatury.Już usuwam

wildthing
29.10.2007, 18:15
OOps!Zapomniałam,że koleżanka mi się włamała jak poszłam do łazienki.Ona mi to zdanie napisała do sygnatury.Już usuwam
LMAOOOOOO XDDDDDDD wiekszej glupoty nie moglas wymyslic?

RoxyFM
29.10.2007, 18:30
Nikogo nie zmuszam do wierzenia mi.I naprawdę jestem za zniszczeniem reputacji.Bo ona ostatnio strasznie mnie wciąga.Gdyby nawet koleżanka nie napisała tej sygnatury,chyba samaa bym ją napisała.Wystarczy uprzejmość.A co do uprzejmości.Przepraszam, jeśli kiedykolwiek kogoś uraziłam lub napisałam głupotę.Jeśli byłam chamska lub samolubna.Jest mi głupio,nie mam najlepszego dnia.Wybaczacie?(prosi)

olliss
29.10.2007, 19:45
Jeśli mogę coś napomknąć... To (http://forum.thesims.pl/showpost.php?p=621762&postcount=16) jest chyba do usunięcia...?

Pozdrawiam :)

olliss
01.11.2007, 07:59
Sorry za post pod postem, ale muszę.
Co z nową edycją "Pokaż mi swoje wnętrze..."?

Pozdrawiam, czekam na odpowiedź.

19kamila94
01.11.2007, 19:22
a moze dodanie miejśc na wypowiadanie sie do 1 częścisimsów oraz jego dadatków

Rocket
01.11.2007, 20:05
a moze dodanie miejśc na wypowiadanie sie do 1 częścisimsów oraz jego dadatków
http://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=3 :|
to jest na głównej tuż pod działem the sims 2

vivien
03.11.2007, 22:02
http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=38772

mario
04.11.2007, 14:27
Proponuję, aby użytkownicy sami mogli zmieniać nazwy swoich tematów. ;)

Rocket
04.11.2007, 17:02
czasami zamiast szybkiej odpowiedzi mam takie coś
http://tinypic.pl/t1/out.php/i58998_wtf.JPG

olliss
07.11.2007, 09:39
Jasne, a ja jak o tym powiedziałam, żeby coś ktoś z tym zrobić, bo drażnią mnie te błędy typu: muwić, twuj itp. było wielkie aj-waj, że się mogłam odezwać i parę osób solidnie na mnie ponajeżdżało.
W pewnym wypadku zgadzam się jeszcze z Irbis.

Żeby nie robić off-topu, coś dopowiem.
Czy to tylko mi wczoraj rano wyskakiwał error?? Nie mogłam wejść na forum.

Pozdrawiam.

Rëñáës
07.11.2007, 20:12
Czemu fool dostał bana?

Odyn
07.11.2007, 20:27
Czemu fool dostał bana?
Bo napisal przeklenstwo, ale to chyba bylo ok. 22 i juz niedlugo go odbanuja;)

Raven
07.11.2007, 21:01
proponuję zmienić nazwę działu "The Sims" na "The Sims 1" i opisać wyraźnie "Problemy z grą The Sims 2" i "Problemy z grą The Sims 1" bo ten brak umiejętności czytania rozpaczliwie szukających pomocy userow zaczyna niektórych wręcz załamywać

Lilith
08.11.2007, 13:38
proponuję zmienić nazwę działu "The Sims" na "The Sims 1" i opisać wyraźnie "Problemy z grą The Sims 2" i "Problemy z grą The Sims 1" bo ten brak umiejętności czytania rozpaczliwie szukających pomocy userow zaczyna niektórych wręcz załamywać

Było pisane, że nazwa gry brzmi "The Sims" XD

Eámanë
08.11.2007, 14:20
Dział o problemach z The Sims nazywał się przez jakiś czas "Problemy z grą The Sims 1", ale niektórzy protestowali z powodu niepoprawności tej nazwy. Uznałam więc, że zmiana kolejności działów (wcześniej TS1 było na górze, TS2 na dole, a teraz jest odwrotnie) powinna wystarczyć. Więcej osób gra w The Sims 2, więc specjalnie dla nich pierwsza kategoria na forum dotyczy właśnie tej gry. A umieszczenie niechcący tematu o TS1 w dziale o TS2 jest mało prawdopodobne. Zawsze co prawda znajdą się jacyś wyjątkowo oporni użytkownicy, ale na to nic nie poradzimy.

Nie wiem czy zauważyliście, ale została wyłączona konieczność akceptowania nowych userów. Teraz każdy od razu po rejestracji jest pełnoprawnym członkiem forum. Zostały jeszcze niedobitki userów z tytułem "Brak akceptacji", którzy zarejestrowali się przed wyłączeniem tej funkcji; oni będą musieli poczekać na dodanie do grupy zwykłych użytkowników na starych zasadach.

Co do banów za przekleństwa - trwają tylko 24h, dlatego nie chce mi się ich dopisywać do listy zbanowanych ; P

Sprawdźcie, czy działa Wam opcja zmiany nazwy własnych tematów, bo nie wiem, czy dobrze ustawiłam.

EDIT: Reputacja została wyłączona.

Rocket
08.11.2007, 14:55
Sprawdźcie, czy działa Wam opcja zmiany nazwy własnych tematów, bo nie wiem, czy dobrze ustawiłam.

możesz powiedzieć jak dokładnie wygląda ta opcja? bo ja nic nowego nie widzę.
reputacja była wkurzająca i wynikały z jej powodu jakieś kwasy... ale Puv(mogę?) ma rację.

EDIT: za co Ajs ma bana?

Windrider
08.11.2007, 15:09
O ile się nie mylę - jest to ban 24h za tego (http://www.forum.thesims.pl/showpost.php?p=700923&postcount=61) posta.

Anastazja
08.11.2007, 15:10
D

Mi nie działa
robię opcje tematu, edytuj temat i wyskakuje mi inf., że nie mam uprawnień :O

Naomi, Nie masz uprawnień, by wejść na tą stronę. To może być spowodowane jedną z poniższych przyczyn:

1. Twoje konto użytkownika może nie mieć uprawnień do wykonania tej operacji. Czy próbujesz edytować cudzego posta, dać komuś upomnienie, lub dostać się do jakiejś funkcji dostępnej wyłącznie dla administratora bądź moderatorów?
2. Jeśli próbujesz napisać wiadomość, twoje konto mogło zostać zablokowane bądź jeszcze nie zostało aktywowane.

Co do reputacji, to jestem załamana.
Na pocieszenie, aż sobie ustawiłam kwiatka.

olliss
08.11.2007, 17:44
Ponawiam pytanie.
Co z "Pokaż mi swoje wnętrze"?

wuSs
08.11.2007, 19:08
a ja mam pytanie czy w najblizszym czasie moze powstac jakis czat albo cos?..
juz sporo czasu minelo, a tu ani widu ani slychu. :)
i nie chodzi mi o czacik typu grupka-elitka, tylko taki czat thesims.pl.

Odyn
08.11.2007, 19:14
jestem absolutnie za, tak jak za dawnych czasow : O

Fool
08.11.2007, 19:23
nom, na pewno byloby ciekawiej.
zeby nie bylo ci smutno powiem, ze jestem za
:).