Zobacz pełną wersję : Resetujący się komputer
Kupiłam sobie The Sims 2 Podróże i podczas gry pojawiły mi się jakieś napisy na niebieskim tle i komputer się zresetował:( Co to może być?? Nie wiem czy to przydatne ale oprócz podróży mam jeszcze cztery pory roku.
Zapewne te napisy to Błąd krytyczny systemu windows - czyli problem natury zarówno sprzętowej jak software'owej.
Odznacz w Panel Sterowania -> System, w zakładce Zaawansowane - Uruchamianie i Odzyskiwanie (kliknij Ustawienia) w polu Awaria Systemu opcję: Automatycznie uruchom ponownie.
Odpal grę i jak wyskoczy błąd to spisz info o błędzie (głównie chodzi o pierwsze dwie-trzy linijka, bo reszta to jakieś: 00ccx77897xx96x itd. - to Ciebie nie interesuje).
Aczkolwiek standardowe pytania:
1. Dzieje się tak w innej grze ?
2. Czy w komputerze było coś zmieniane (teraz/kiedyś) ?
Na komputerze nie mam innych gier a komputer był wymieniany. Kupiłam całkiem nowy jakiś miesiąc temu i nic w nim nie zmieniałam. Nie wiem czy to też potrzebne ale na komputerze ma vistę.
A masz dodatki z sieci??? (Wiem, że to może się nie przydać, ale nie zaszkodzi zapyatć.) Mi stało się tak jak ściagnełam jakieś tam dodatki. Jak je usunełam było ok.
Sciągałam bardzo dużo dodatków. Zobaczę jak je usune to może będzie lepiej. A znacie jakieś strony gdzie dodatki są hmm... bezbieczne. Nie wiem jak to napisać ale chyba wiecie o co chodzi:P
Po za tym dzięki za pomoc:*
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.