![]() |
#1 |
Reputacja: 22
|
![]()
Kupiłam sobie The Sims 2 Podróże i podczas gry pojawiły mi się jakieś napisy na niebieskim tle i komputer się zresetował
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Zapewne te napisy to Błąd krytyczny systemu windows - czyli problem natury zarówno sprzętowej jak software'owej.
Odznacz w Panel Sterowania -> System, w zakładce Zaawansowane - Uruchamianie i Odzyskiwanie (kliknij Ustawienia) w polu Awaria Systemu opcję: Automatycznie uruchom ponownie. Odpal grę i jak wyskoczy błąd to spisz info o błędzie (głównie chodzi o pierwsze dwie-trzy linijka, bo reszta to jakieś: 00ccx77897xx96x itd. - to Ciebie nie interesuje). Aczkolwiek standardowe pytania: 1. Dzieje się tak w innej grze ? 2. Czy w komputerze było coś zmieniane (teraz/kiedyś) ? |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
Na komputerze nie mam innych gier a komputer był wymieniany. Kupiłam całkiem nowy jakiś miesiąc temu i nic w nim nie zmieniałam. Nie wiem czy to też potrzebne ale na komputerze ma vistę.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Reputacja: 10
|
![]()
A masz dodatki z sieci??? (Wiem, że to może się nie przydać, ale nie zaszkodzi zapyatć.) Mi stało się tak jak ściagnełam jakieś tam dodatki. Jak je usunełam było ok.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
Sciągałam bardzo dużo dodatków. Zobaczę jak je usune to może będzie lepiej. A znacie jakieś strony gdzie dodatki są hmm... bezbieczne. Nie wiem jak to napisać ale chyba wiecie o co chodzi
![]() Po za tym dzięki za pomoc:* |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|