Zobacz pełną wersję : Podróż poślubna i limuzyna :(
Mam problem od czasu zainstalowania dodatku Podróże :(
Po przyjęciu weselnym wcale nie przyjeżdża po simy limuzyna!!! :no:
Nie działa też opcja zamówienia podróży poślubnej.
Po zakończeniu przyjęcia weselnego goście się rozchodzą a rodzina może robić co chce. Młoda para nie biegnie do limuzyny i przez cały czas można odwołać rezerwację miesiąca miodowego, czy to przez telefon, czy komputer :1smutny:
Próbowałam różnych opcji (wesele z podróżą i bez) i ta limuzyna po prostu już nie przyjeżdża!
Czy ktoś ma jakąś radę?
:1smutny: co robić? :1smutny:
HELP!
Stokrotka
11.09.2007, 14:00
Możliwe, że w dodatku Podróże po simy nie przyjeżdża już limuzyna. Ja na razie sprawdzałam tylko z wyjazdem na miesiącem miodowym, ale zaraz sprawdzę bez niego.
stagnacja
11.09.2007, 17:45
A może Simy nie bawią się dostatecznie dobrze? :x Wydaje mi się, że dopiero jak się będą dobrze bawić to przyjedzie xD
Próbowałam pięć razy i ocena imprezy była BALANGA! :D
A limuzyna musi przyjeżdżać, bo nawet w książeczce do gry jest napisane, że przyjeżdża i zabiera simy na miesiąc miodowy (po jego wykupieniu, oczywiście) :1smutny:
No i cóż z tym fantem zrobić??? ;(
Mi tam się udało. Miałem zaręczoną parkę i wtedy on zamówił miesiąc miodowy, wyświetliło mi się że po zakończeniu wesela przyjedzie taksówka. I tak się stało. Było wesele z oceną balanga i przyjechał transport i zabrał ich na miesiąc miodowy. Cała filozofia. Muszą być zaręczeni w chwili zamówienia i urządzić przyjęcie weselne.
Ja wiem, że muszą być zaręczeni i byli, i że muszą zamówić podróż przed ślubem i zamówili, i że impreza musi być udana i była!!! I zrobiłam tak w kilku rodzinach chyba z pięć razy i mimo to limuzyna nie przyjechała wcale!!! WCALE! :1smutny: Więc to nie jest cała filozofia! Nie pisałabym o tym, gdyby to było takie proste. Szukam kogoś, kto ma podobny problem. Pozostaje mi tylko przeinstalować grę :wacko:
Ayla - limuzyna nigdy nie przyjedzie. Jeśli zamówisz przyjedzie taksówka a nie limuzyna. Sprawdź czy przyjedzie taksówka. Jeśli nie przyjedzie poczekaj trochę. Po jakimś czasie pewnie przyjedzie.
A masz zainstalowanego InSimenatora? Ja nie mogłam wyjeżdżać na miesiąc miodowy, dopóki nie wywaliłam InSimenatorA.
Właśnie.Jeśli masz niekontybitalnego(rany jak to się pisze?)Insimenatora to może nie działać dużo rzeczy.Np.grzebanie w piasku lub inne.Wywal go i poczekaj na wersję do Podróży.Jeśli jednak go nie masz to nie wiem.
Nie mam tego programu, więc ta opcja odpada.
Nie przyjeżdża po moje simy NIC!!! NIC!!!
Nie przyjeżdża limuzyna po zwykłym weselu, bez miesiąca miodowego.
Nie przyjeżdża taksówka po weselu z opcją miesiąca miodowego.
W dodatku zrobiłam reinstalkę i dalej jest to samo ;(
Koncepcji brak...
Rasputina
16.09.2007, 10:00
Masz jakieś dodatki, haxy albo inne bajery z neta?
Jak można zamówić na miesiąc miodowy? Chodzi Wam o to, że podjeżdża limuzyna po weselu? Nigdy nie zamawiałam podróży poślubnej. W którym to jest dodatku?
W podróżach. A zamawia się chyba przez telefon lub komputer.
Niewiem bo nie mam podróży.
Była deinstalka a po ponownym zainstalowaniu jest to samo, więc już straciłam nadzieję i jestem chyba ewenementem ;( bo nikomu innemu się to nie przytrafiło.
Tak, mam dodatki z neta i mam też hacki, ale problem w tym, że wyjazdu na miesiąc miodowy nie mam nawet, gdy gra jest nówka postawiona, bez wgrania sejwa :(
W dodatku, gdy kończy się przyjęcie (goście się rozchodzą, limuzyny, czy taksówki, czy czegokolwiek brak) to po chwili znowu wyskakuje to okienko od imprezy i ponownie odlicza czas przyjęcia weselnego :wacko: :1smutny: Tak jest dwa albo trzy razy pod rząd. Za pierwszym razem ocena wesela jest pozytywna. Potem jest już tylko katastrofa, no bo goście poszli, nowożeńcy zmęczeni, środek nocy itp.
To jest kanał i tyle. Jestem zła i mam dość. Nie wiem jak rozwiązać ten problem i w ogóle się poddaję.
Nikt nie ma żadnej koncepcji, więc można zamknąć temat ;(
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.