PDA

Zobacz pełną wersję : Małe obozowisko ,,Szklana Pogoda!" [BRAK ZDJĘĆ]

Rainbow
09.10.2007, 14:01
->> SZKLANA POGODA <<-

Maxisowe obozowisko jest duże i tnie,w ogóle z wyglądu mnie nie urzekło :D Postanowiłam
zbudować sobie swoje-niewielkie,funkcjonalne,ale jednocześnie urokliwe.Znając życie jest
beznadziejne,ale ja je polubiłam mimo,że na razie prawie wcale w nim nie grałam :) Jest
clean,zbudowane na parceli 2x3/3x2 [nie rozróżniam :D],jest miejsce dla 6
osób :) Było testowane,ale na razie króciutko :)
Mam nadzieję,że udało mi się utrzymać sielski klimat :D

To tyle :D

juice
10.10.2007, 06:52
O kurczę. Ładne to obozowisko. Taki klimat ( oglądając same zdjęcia ) że aż się zamarzyłam.
10/10

miracle
10.10.2007, 12:48
Wow, Rainbow!
Kolejny raz mnie zaskoczyłaś. :)
Bardzo ładne... obozowisko. Poprostu masz talent.
10/10 Aż chce się wybrać pod namiot. :P

Irbis
10.10.2007, 13:53
Niezbyt duże to obozowisko, ale ładne :)
Dużo zieleni, pagórki - dzięki temu jest swojsko i przytulnie.
Trochę bym się bała, żeby simy nie pospadały z tego mostku i się nie pozabijały czy coś, więc pewnie dodałabym tam barierkę. Ale to tylko taka mała, niewiele znacząca uwaga.
Nie podoba mi się to kamienne pokrycie terenu pomiędzy chodnikiem a ulicą. Jakoś nienaturalnie to wygląda.
I mam jeszcze pytanie: gdzie znajduje się ta łazienka, którą widać na zdjęciu? Czy ona kryje się za drzwiami do wc?

Irbis pozdrawia :D

Edytuję post, ponieważ coś mnie jeszcze zaciekawiło: dlaczego obozowisko nazywa się "szklana podłoga"?

Znowu edytuję: dzięki Ariedale za uświadomienie, tak to jest jak okularnik czyta coś bez okularów na nosie :laugh:
Skoro obozowisko nazywa się "szklana pogoda" moje powyższe pytanie chyba nie ma sensu ;P

Ariedale
10.10.2007, 14:26
Edytuję post, ponieważ coś mnie jeszcze zaciekawiło: dlaczego obozowisko nazywa się "szklana podłoga"?
Nie szklana podłoga Irbis. Szklana Pogoda :D

A co do obozowiska, bardzo ładne podobało mi się ma swój klimat. Taki jaki lubię. To jest w trzech jeziorach? Nieważne, śliczne zadziwiłaś mnie Rainbow.
Naprawdę bardzo mi się podoba.
10/10 !

Czikita_kiti
10.10.2007, 14:51
Nie wiem czy jestem jakas inna, ale moja ocena to 5,5/10
XD
mostek - jak dla mnie zbyt wygiety i bez poreczy >_>
długie schody tez jakies niezbyt.
Reszta całkiem ładna :D nie licząc kilku szczegółów ^^ ktore mi sie nie podobaja.
więc 5,5/10

Janvier
10.10.2007, 15:00
Mi się wszystko podoba , ma swój klimat :) ,taki powinien być właśnie w górach.
Mostek jak dla mnie orginalny podoba mi się , tylko schody takie niezbyt.
Moja ocena to 9.9/10 za te schody.

Kalerisha
10.10.2007, 17:27
Teraz dopiero przeczytałam że to clean...
A ja myślałam że to parcela nie clean :)

luja
10.10.2007, 17:59
Ładne...szkoda że ja nie umiem takich robić

Krimii
10.10.2007, 18:06
długie schody tez jakies niezbyt
Tylko tu się zgadzam... Ale moja ocena nie będzie taka zła... Oceniam to na:8,9/10 B)
Papatki :*

Rainbow
11.10.2007, 13:31
Irbis,tak,łazienka kryje się za drzwiami,ale dałam jedno zdjęcie,bo obie są takie same,tylko smetrycznie ułożone :D

Dzięki :) Tak,jest w 3 Jeziorach :) Mostek taki bardzo mi się podoba,schody też :)

Tonetti
12.10.2007, 12:40
Parcela z zewnątrz:

Pięknie... Ja sam chciałbym być w takim miejscu na wakacjach. Tak tam uroczo. Bar jest bardzo fajny. I jeszcze ten most. Wszystko mi się podoba.

Parcela wewnątrz:

Tylko łazienki ale również bardzo ładne. Taka mała a bardzo fajna.

Ocena całkowita:

100/100

Greenlyme
12.10.2007, 19:49
Piękne obozowisko!Aż się czuje ten leśny klimat.10/10