![]() |
#1 |
Guest
|
![]() ->> SZKLANA POGODA <<-
Maxisowe obozowisko jest duże i tnie,w ogóle z wyglądu mnie nie urzekło ![]() zbudować sobie swoje-niewielkie,funkcjonalne,ale jednocześnie urokliwe.Znając życie jest beznadziejne,ale ja je polubiłam mimo,że na razie prawie wcale w nim nie grałam ![]() clean,zbudowane na parceli 2x3/3x2 [nie rozróżniam ![]() osób ![]() ![]() Mam nadzieję,że udało mi się utrzymać sielski klimat ![]() To tyle ![]() Ostatnio edytowane przez Charionette : 28.01.2015 - 21:15 |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 14
|
![]()
O kurczę. Ładne to obozowisko. Taki klimat ( oglądając same zdjęcia ) że aż się zamarzyłam.
10/10 |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Wow, Rainbow!
Kolejny raz mnie zaskoczyłaś. ![]() Bardzo ładne... obozowisko. Poprostu masz talent. 10/10 Aż chce się wybrać pod namiot. ![]() |
![]() |
#4 |
Reputacja: 14
|
![]()
Niezbyt duże to obozowisko, ale ładne
![]() Dużo zieleni, pagórki - dzięki temu jest swojsko i przytulnie. Trochę bym się bała, żeby simy nie pospadały z tego mostku i się nie pozabijały czy coś, więc pewnie dodałabym tam barierkę. Ale to tylko taka mała, niewiele znacząca uwaga. Nie podoba mi się to kamienne pokrycie terenu pomiędzy chodnikiem a ulicą. Jakoś nienaturalnie to wygląda. I mam jeszcze pytanie: gdzie znajduje się ta łazienka, którą widać na zdjęciu? Czy ona kryje się za drzwiami do wc? Irbis pozdrawia ![]() Edytuję post, ponieważ coś mnie jeszcze zaciekawiło: dlaczego obozowisko nazywa się "szklana podłoga"? Znowu edytuję: dzięki Ariedale za uświadomienie, tak to jest jak okularnik czyta coś bez okularów na nosie :laugh: Skoro obozowisko nazywa się "szklana pogoda" moje powyższe pytanie chyba nie ma sensu ![]()
OJSG: Życie simów według Irbis *** Trzeci dom Patrycji i Antoniego. *** Życie rodziny Wichura: Część 22 Ostatnio edytowane przez Irbis : 10.10.2007 - 16:32 Powód: patrz wyżej. |
![]() |
![]() |
#5 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() A co do obozowiska, bardzo ładne podobało mi się ma swój klimat. Taki jaki lubię. To jest w trzech jeziorach? Nieważne, śliczne zadziwiłaś mnie Rainbow. Naprawdę bardzo mi się podoba. 10/10 ! |
|
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Nie wiem czy jestem jakas inna, ale moja ocena to 5,5/10
XD mostek - jak dla mnie zbyt wygiety i bez poreczy >_> długie schody tez jakies niezbyt. Reszta całkiem ładna ![]() więc 5,5/10 |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Mi się wszystko podoba , ma swój klimat
![]() Mostek jak dla mnie orginalny podoba mi się , tylko schody takie niezbyt. Moja ocena to 9.9/10 za te schody. |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Teraz dopiero przeczytałam że to clean...
A ja myślałam że to parcela nie clean ![]() |
![]() |
#9 |
Reputacja: 22
|
![]()
Ładne...szkoda że ja nie umiem takich robić
|
![]() |
![]() |
#10 | |
Reputacja: 10