PDA

Zobacz pełną wersję : Ulica Wielkości 3 [BRAK ZDJĘĆ]

The FerG
09.10.2007, 21:18
To mój pierwszy dom na forum i zrobiony na poważnie.
Pewnie niektórzy pamiętają że wystawiałem ten dom ,ale nie cały i były pewne problemy jednak postanowiłem go jeszcze raz wystawić.
Jakby co nic nie zmieniałem.

Czekam na oceny

Rocket
09.10.2007, 21:41
ciekawa jest ta wyspa na basenie. pokój nastolatki mi sie podoba ^^. ogólnie najs dom :smirk:

shezza
10.10.2007, 16:20
Hmm. :D Pamiętam, jak go wystawiałeś pierwszy raz i chciałeś pourwać adminom głowy. Ojj, wtedy to było fajnie... :D Ale dobra, jak już go wystawiłeś, to mam prawo i wręcz obowiązek obsmarować ci tyłek. B) B) B)

No to tak. ;D

Bryła
Ładnie jest, tylko weź zjedz balkon i jedną z tych bocznych "dostawek". Będzie git.

Przedpokój
Łaadny. Tylko to jabłko mi nie pasuje. Po prostu nie lubię tej rzeźby. A w tym pokoiku ono pasuje jak Kapłanka Klozetu do Misti12.

Hol
Podoba mi się. Ale za cholerę nie rozumiem tej fontanny. Co ona tam robi?

Salon
ATS2. ;] Mogłeś chociaż jakoś poprzestawiać... Dobra, cicho, wszystko pasuje, ja się nie odzywam.

Kuchnia
<wścieklizna> Każda inna półścianka, tylko nie to. Ona po prostu nie pasuje, bo całość jest nowoczesna i jasna, a to to staromodne i ciemne. Fajnie dobrałeś szafki do kafelków i stiuku.

Korytarz
Pusto, ciemno, ponuro. A gdzie zgubiłeś kostuchę?

Siłownia
Ok. Tylko nie pasi mi, że postawiłeś koło siebie trzy bieżnie. Dziwnie to wygląda.

Pokój zabaw
No comment... <zeszła> Co w pokoju z bilardem i perkusją robi fortepian? Coś tu jest nie tak. I niezbyt mi się widzi połączenie błękitnego i oczo***nej czerwieni...

Kibel
W porządku, wszystko jest na swoim miejscu i ładnie dobrane. Ale czemu oszczędzasz na oknach? :P

Korytarz na piętrze
O. To samo co na dole, ale urozmaicone. Ładnie, ładnie!

Pokój nastolatki
Nie no, przegłeś. Ta tapeta...Omg. I jeszcze do tego ten różowy dywanik. Ty naprawdę chcesz mnie wpędzić w depresję. A ten stanik? Oj, niegrzeczny! Ale za to zakochałam się w tej pomarańczowej kanapie. skąd ją masz?

Balkon
Supcio. :D Jest świetny.

Gabinet
Fajny. Przytulny. Cud - miód.

Sypialnia
Nie podoba mi się. Za ciemna.

Ogród
Ok. Dosyć sporo roślin, ale to dodaje uroku.

Ogólnie: Całkiem nieźle. 5.5/10
Tylko mnie nie zjedz za tą ocenę...

The FerG
10.10.2007, 17:27
Dzięki za oceny

kanapa jest z tąd http://www.aroundthesims2.com/objects/sets_bedroom/009/index.htm

Czekam na następne oceny.

miracle
10.10.2007, 18:22
Ogólnie dom jest spoko. Nie podoba mi się:
- HOL! Po chol*re Ci ta fontanna na sordku.
- Półścianki. Takie sataroświeckie nie pasują do domu.
- Korytarz! Drzwi są ochydne. Jak do zamku ze średniowiecza. No i jest taki pusty.

- Siłownia, pokój zabaw. DLACZEGO wszystkiego jest po "100" ?! Nie wystarczy po jednej bierzni, jednej grze z tego rodzaju i jednej z tego ?

Podoba mi się:

- Ogólnie bryła, tylko zmieniła bym elewację (czy jak nazwać tą cegiełke)
- Wysepka na basenie (Tylko znow po "10" drabinek, zamiast jednej!)
- Pokój nastolatki.

Ogółem: 7/10 Pracuj nad błędami. Ale to Twój pierwszy dom :) Nie zniechęcaj się.!

Castaway
11.10.2007, 14:30
http://img220.imageshack.us/img220/7856/56vg7.jpg
Fajny :D a skąd masz ten zegarek co na zdjęciu ???

The FerG
11.10.2007, 14:59
Też z around :P
http://www.aroundthesims2.com/objects/sets_bedroom/006/index.html

Czekam dalej na oceny :D

asika92
23.10.2007, 19:52
Nie podobają mi sie te glupie gwiazdki! Gdzie nie spojrzysz tam wiszą gwiazdki! Bryła jest za dużo, masz wiele wolnej nie zagospodarowanej przestrzeni, dom jest chlodny i malo przytulny, jest za pusto. I po co tyle duplikatów w jednym miejscu?? Wiele kolorow za bardzo sie gryzie, a nawet gorzej. I w tym pokoju, wszystko na glowie drugiego! I gra i szachy, i bilar i pianino, i perkusja i gitara! Rozumiem ze musialas zapewnic czyms wnetrze, ale moglas zrobic mniejszy pokoj, bardziej przytulny.
Daje 3/10, nie podoba mi się. Ale próbuj dalej:)

Vegeta
27.10.2007, 13:35
Bardzo ładny domek :smirk: 10/10
Pozdro! :*