![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
To mój pierwszy dom na forum i zrobiony na poważnie.
Pewnie niektórzy pamiętają że wystawiałem ten dom ,ale nie cały i były pewne problemy jednak postanowiłem go jeszcze raz wystawić. Jakby co nic nie zmieniałem. Czekam na oceny Ostatnio edytowane przez Charionette : 28.01.2015 - 21:22 |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 11
|
![]()
ciekawa jest ta wyspa na basenie. pokój nastolatki mi sie podoba ^^. ogólnie najs dom :smirk:
![]() |
#3 |
Reputacja: 13
|
![]()
Hmm.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No to tak. ;D Bryła Ładnie jest, tylko weź zjedz balkon i jedną z tych bocznych "dostawek". Będzie git. Przedpokój Łaadny. Tylko to jabłko mi nie pasuje. Po prostu nie lubię tej rzeźby. A w tym pokoiku ono pasuje jak Kapłanka Klozetu do Misti12. Hol Podoba mi się. Ale za cholerę nie rozumiem tej fontanny. Co ona tam robi? Salon ATS2. ;] Mogłeś chociaż jakoś poprzestawiać... Dobra, cicho, wszystko pasuje, ja się nie odzywam. Kuchnia <wścieklizna> Każda inna półścianka, tylko nie to. Ona po prostu nie pasuje, bo całość jest nowoczesna i jasna, a to to staromodne i ciemne. Fajnie dobrałeś szafki do kafelków i stiuku. Korytarz Pusto, ciemno, ponuro. A gdzie zgubiłeś kostuchę? Siłownia Ok. Tylko nie pasi mi, że postawiłeś koło siebie trzy bieżnie. Dziwnie to wygląda. Pokój zabaw No comment... <zeszła> Co w pokoju z bilardem i perkusją robi fortepian? Coś tu jest nie tak. I niezbyt mi się widzi połączenie błękitnego i oczo***nej czerwieni... Kibel W porządku, wszystko jest na swoim miejscu i ładnie dobrane. Ale czemu oszczędzasz na oknach? ![]() Korytarz na piętrze O. To samo co na dole, ale urozmaicone. Ładnie, ładnie! Pokój nastolatki Nie no, przegłeś. Ta tapeta...Omg. I jeszcze do tego ten różowy dywanik. Ty naprawdę chcesz mnie wpędzić w depresję. A ten stanik? Oj, niegrzeczny! Ale za to zakochałam się w tej pomarańczowej kanapie. skąd ją masz? Balkon Supcio. ![]() Gabinet Fajny. Przytulny. Cud - miód. Sypialnia Nie podoba mi się. Za ciemna. Ogród Ok. Dosyć sporo roślin, ale to dodaje uroku. Ogólnie: Całkiem nieźle. 5.5/10 Tylko mnie nie zjedz za tą ocenę... |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
Dzięki za oceny
kanapa jest z tąd http://www.aroundthesims2.com/object.../009/index.htm Czekam na następne oceny. |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Ogólnie dom jest spoko. Nie podoba mi się:
- HOL! Po chol*re Ci ta fontanna na sordku. - Półścianki. Takie sataroświeckie nie pasują do domu. - Korytarz! Drzwi są ochydne. Jak do zamku ze średniowiecza. No i jest taki pusty. - Siłownia, pokój zabaw. DLACZEGO wszystkiego jest po "100" ?! Nie wystarczy po jednej bierzni, jednej grze z tego rodzaju i jednej z tego ? Podoba mi się: - Ogólnie bryła, tylko zmieniła bym elewację (czy jak nazwać tą cegiełke) - Wysepka na basenie (Tylko znow po "10" drabinek, zamiast jednej!) - Pokój nastolatki. Ogółem: 7/10 Pracuj nad błędami. Ale to Twój pierwszy dom ![]() |
![]() |
#6 |
Reputacja: 18
|
![]() ![]() Fajny ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Nie podobają mi sie te glupie gwiazdki! Gdzie nie spojrzysz tam wiszą gwiazdki! Bryła jest za dużo, masz wiele wolnej nie zagospodarowanej przestrzeni, dom jest chlodny i malo przytulny, jest za pusto. I po co tyle duplikatów w jednym miejscu?? Wiele kolorow za bardzo sie gryzie, a nawet gorzej. I w tym pokoju, wszystko na glowie drugiego! I gra i szachy, i bilar i pianino, i perkusja i gitara! Rozumiem ze musialas zapewnic czyms wnetrze, ale moglas zrobic mniejszy pokoj, bardziej przytulny.
Daje 3/10, nie podoba mi się. Ale próbuj dalej ![]() |
![]() |
#9 |
Reputacja: 15
|
![]()
Bardzo ładny domek :smirk: 10/10
Pozdro! :*
cytat: " (...) Bo oczy są zwierciadłem duszy, a ona ma wielką duszę, więc musi mieć wielkie oczy, bo jakby miała małe to by się jej nie zmieściła...." 20 czerwca wyprowadzam się do Anglii. Nie kasujcie mojego konta, jeszcze wrócę :< |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|