![]() |
Ulica Wielkości 3 [BRAK ZDJĘĆ]
To mój pierwszy dom na forum i zrobiony na poważnie.
Pewnie niektórzy pamiętają że wystawiałem ten dom ,ale nie cały i były pewne problemy jednak postanowiłem go jeszcze raz wystawić. Jakby co nic nie zmieniałem. Czekam na oceny |
Odp: Ulica Wielkości 3
ciekawa jest ta wyspa na basenie. pokój nastolatki mi sie podoba ^^. ogólnie najs dom :smirk:
|
Hmm. :D Pamiętam, jak go wystawiałeś pierwszy raz i chciałeś pourwać adminom głowy. Ojj, wtedy to było fajnie... :D Ale dobra, jak już go wystawiłeś, to mam prawo i wręcz obowiązek obsmarować ci tyłek. B) B) B)
No to tak. ;D Bryła Ładnie jest, tylko weź zjedz balkon i jedną z tych bocznych "dostawek". Będzie git. Przedpokój Łaadny. Tylko to jabłko mi nie pasuje. Po prostu nie lubię tej rzeźby. A w tym pokoiku ono pasuje jak Kapłanka Klozetu do Misti12. Hol Podoba mi się. Ale za cholerę nie rozumiem tej fontanny. Co ona tam robi? Salon ATS2. ;] Mogłeś chociaż jakoś poprzestawiać... Dobra, cicho, wszystko pasuje, ja się nie odzywam. Kuchnia Korytarz Pusto, ciemno, ponuro. A gdzie zgubiłeś kostuchę? Siłownia Ok. Tylko nie pasi mi, że postawiłeś koło siebie trzy bieżnie. Dziwnie to wygląda. Pokój zabaw No comment... Kibel W porządku, wszystko jest na swoim miejscu i ładnie dobrane. Ale czemu oszczędzasz na oknach? :P Korytarz na piętrze O. To samo co na dole, ale urozmaicone. Ładnie, ładnie! Pokój nastolatki Nie no, przegłeś. Ta tapeta...Omg. I jeszcze do tego ten różowy dywanik. Ty naprawdę chcesz mnie wpędzić w depresję. A ten stanik? Oj, niegrzeczny! Ale za to zakochałam się w tej pomarańczowej kanapie. skąd ją masz? Balkon Supcio. :D Jest świetny. Gabinet Fajny. Przytulny. Cud - miód. Sypialnia Nie podoba mi się. Za ciemna. Ogród Ok. Dosyć sporo roślin, ale to dodaje uroku. Ogólnie: Całkiem nieźle. 5.5/10 Tylko mnie nie zjedz za tą ocenę... |
Dzięki za oceny
kanapa jest z tąd http://www.aroundthesims2.com/object.../009/index.htm Czekam na następne oceny. |
Ogólnie dom jest spoko. Nie podoba mi się:
- HOL! Po chol*re Ci ta fontanna na sordku. - Półścianki. Takie sataroświeckie nie pasują do domu. - Korytarz! Drzwi są ochydne. Jak do zamku ze średniowiecza. No i jest taki pusty. - Siłownia, pokój zabaw. DLACZEGO wszystkiego jest po "100" ?! Nie wystarczy po jednej bierzni, jednej grze z tego rodzaju i jednej z tego ? Podoba mi się: - Ogólnie bryła, tylko zmieniła bym elewację (czy jak nazwać tą cegiełke) - Wysepka na basenie (Tylko znow po "10" drabinek, zamiast jednej!) - Pokój nastolatki. Ogółem: 7/10 Pracuj nad błędami. Ale to Twój pierwszy dom :) Nie zniechęcaj się.! |
http://img220.imageshack.us/img220/7856/56vg7.jpg
Fajny :D a skąd masz ten zegarek co na zdjęciu ??? |
|
Nie podobają mi sie te glupie gwiazdki! Gdzie nie spojrzysz tam wiszą gwiazdki! Bryła jest za dużo, masz wiele wolnej nie zagospodarowanej przestrzeni, dom jest chlodny i malo przytulny, jest za pusto. I po co tyle duplikatów w jednym miejscu?? Wiele kolorow za bardzo sie gryzie, a nawet gorzej. I w tym pokoju, wszystko na glowie drugiego! I gra i szachy, i bilar i pianino, i perkusja i gitara! Rozumiem ze musialas zapewnic czyms wnetrze, ale moglas zrobic mniejszy pokoj, bardziej przytulny.
Daje 3/10, nie podoba mi się. Ale próbuj dalej:) |
Bardzo ładny domek :smirk: 10/10
Pozdro! :* |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 13:15. |