Zobacz pełną wersję : muranomobilia
dMickey13
28.10.2007, 08:48
Witam!
Nie dawno usunąłem cały downloads. I potrzebuję mebli z muranomobilia, ale teraz płatne!!
Jeśli macie to
Lista mebli, które potrzebuję:
-dining "Ram"
-dining "Static"
-dining "Globe"
-kitchen "Mono"
-bath "Solar"
-bath "Lumeo" (Było za darmo na TSR, i ściągnąłem, a teraz nie mam) ;(
-bedroom "Tokyo"
-others "Hollywood"
-others "Millenium"
-others "hammock" (Było za darmo na TSR, i ściągnąłem, a teraz nie mam)
-living "Sciotto"
-living "Twelve"
Dziękuję. Uwaga: Nie uploaduj na rapidshare, tylko inne coś!!!
Chryzantem Złocisty
28.10.2007, 09:10
Wiesz,nie obraź się,ale wydaje mi się że skoro,są płatne,to nikt Ci już ich nie pośle,bo nie można sobie nawzajem przesyłać płatnych dodatków.
Już wiele osób na forum spotkało się z odmową mimo ogromnych próśb.
Tiunivell
28.10.2007, 10:22
Niektórzy uważają, że skoro kiedyś te dodatki były darmowe to można je przesyłać. Są w błędzie. Dodatków nie można przesyłać ani wstawiać na serwery z plikami!
dMickey13
28.10.2007, 12:34
Już wiele osób na forum spotkało się z odmową mimo ogromnych próśb.
Podaj link do tematu.
PS. Czy ściągałeś darmowe obiekty dawno, to możesz przesyłać na mój e-mail.
Tiunivell
28.10.2007, 13:10
Wiele takich tematów było, nie może przesłać obiektów, które teraz są płatne (mimo, że kiedyś były darmowe), ponieważ to nielegalne.
A czy można w ogóle wrzucać na serwer darmowe dodatki i przesyłać je między ludźmi? Jeśli tak, to na czym polega redystrybucja? Chodzi mi o domy z nieredystrybucyjnymi dodatkami, których nie można załączać. Czy ktoś mi to wytłumaczy, bo nigdy do końca nie wiem, na czym to polega. ;(
Tiunivell
28.10.2007, 14:23
Nawet tych darmowych nie powinno się wrzucać na serwer, ale jest do dopuszczalne jeśli już strona np. nie działa, albo jest w remoncie.
Dodatki nieredystrybucyjne to takie, których nie wolno załączać do plików download, ponieważ ich autor nie zezwala na to.
Nie wierzę, że wszystkie dodatki Murano są płatne. Dobrze, że wcześniej zdążyłem pościągać część z nich, np. lustrzana podłoga. Jak można za takie coś zapłacić? :O Przecież to nie jest warte nawet 1 zł. Owszem - meble tak, ale nie lustro na podłodze. :O
Dlatego, dziwię się osobom które kupują dodatki. Np. fryzury z rosesims...:D
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.