![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Witam!
Nie dawno usunąłem cały downloads. I potrzebuję mebli z muranomobilia, ale teraz płatne!! Jeśli macie to Lista mebli, które potrzebuję: -dining "Ram" -dining "Static" -dining "Globe" -kitchen "Mono" -bath "Solar" -bath "Lumeo" (Było za darmo na TSR, i ściągnąłem, a teraz nie mam) ;( -bedroom "Tokyo" -others "Hollywood" -others "Millenium" -others "hammock" (Było za darmo na TSR, i ściągnąłem, a teraz nie mam) -living "Sciotto" -living "Twelve" Dziękuję. Uwaga: Nie uploaduj na rapidshare, tylko inne coś!!! |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Wiesz,nie obraź się,ale wydaje mi się że skoro,są płatne,to nikt Ci już ich nie pośle,bo nie można sobie nawzajem przesyłać płatnych dodatków.
Już wiele osób na forum spotkało się z odmową mimo ogromnych próśb. |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Niektórzy uważają, że skoro kiedyś te dodatki były darmowe to można je przesyłać. Są w błędzie. Dodatków nie można przesyłać ani wstawiać na serwery z plikami!
|
![]() |
![]() |
#4 | |
Guest
|
![]() Cytat:
PS. Czy ściągałeś darmowe obiekty dawno, to możesz przesyłać na mój e-mail. |
|
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Wiele takich tematów było, nie może przesłać obiektów, które teraz są płatne (mimo, że kiedyś były darmowe), ponieważ to nielegalne.
|
![]() |
![]() |
#6 |
Reputacja: 20
|
![]()
A czy można w ogóle wrzucać na serwer darmowe dodatki i przesyłać je między ludźmi? Jeśli tak, to na czym polega redystrybucja? Chodzi mi o domy z nieredystrybucyjnymi dodatkami, których nie można załączać. Czy ktoś mi to wytłumaczy, bo nigdy do końca nie wiem, na czym to polega. ;(
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Nawet tych darmowych nie powinno się wrzucać na serwer, ale jest do dopuszczalne jeśli już strona np. nie działa, albo jest w remoncie.
Dodatki nieredystrybucyjne to takie, których nie wolno załączać do plików download, ponieważ ich autor nie zezwala na to. |
![]() |
![]() |
#8 |
Reputacja: 20
|
![]()
Nie wierzę, że wszystkie dodatki Murano są płatne. Dobrze, że wcześniej zdążyłem pościągać część z nich, np. lustrzana podłoga. Jak można za takie coś zapłacić?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Reputacja: 10
|
![]()
Dlatego, dziwię się osobom które kupują dodatki. Np. fryzury z rosesims...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|