PDA

Zobacz pełną wersję : znikły mi groby

Rocket
07.11.2007, 20:24
no właśnie tak jak w temacie. zrobiłam cmentarz na parceli publicznej i przeniosłam tam część grobów z innego cmentarza (a właściwie piramidy ;p)
wchodzę tam dzisiaj moja simką i grobów nie ma. wszystkie po za jednym przenosiłam jednym rzutem i tylko ten jeden przeniesiony później został. nie wiem co się stało, nic nie zmieniałam w grze (jedyne co się stało to umarło mi dwóch simów). czy mogę te nagrobki jakoś odzyskać? help :(
dla mnie to jest simowa katastrofa, miałam do umarłych duży sentyment.

ultraviolence
07.11.2007, 20:51
Mialam kiedyś podobną sytuację, ale w tym wypadku chyba ja zawiniłam. Zrobiłam sobie simowy cmentarz, miałam tam już dość dużą ilość nagrobków więc ładnie się prezentował ;) Nie wiem co mi odbiło, ale zdecydowałam, że przeniosę go trochę bliżej domu pewnej rodziny. Przeniosłam więc całą parcelę z tym cmentarzem do skrzyni domów, a potem postawiłam w upragnione miejsce. Okazało się jednak, że po wejściu na cmentarz nie było tam żadnych grobów! Wszystkie dekoracje, płotki, pokrycia terenu zostały, ale nagrobków ani rusz.. Może przenosząc tą pierwszą partię nie zapisałaś gry?

Rocket
07.11.2007, 21:11
zapisałam na pewno. przed tajemniczym zniknięciem moich zmarłych byłam na tym cmentarzu już parę razy i wszytko było w porządku. i też go nie przenosiłam