Zobacz pełną wersję : Po uruchomieniu terenu robi się różowy i miga
Na laptopie karta graficzna sis 650 instaluje sims 2 - dziala ok
nocne życie - dzila ok
podróże i cztery pory roku juz nie dzialaja.. po uruchomieniu jest ok do momentu wybrania otoczenia np Miłowo i czekamy .. wczytało się ale jest różowe i miga... nie wiem co jest grane.. proszę o pomoc...
Ja też tak miałam i dlatego odinstalowałam 4 pory roku.A w domkach ściany są takie czerwono czarne?W sumie to ja niewiele pomogę bo mam słabą kartę graficzną.Nawet jeziorka migają mi na purpurowo.Ale jeśli masz czerwono-czarne ściany w domkach to odpisz.
tak mam
ale jak odinst cztery pory to przy podróżach tez tak jest to wogole ani tego ani tego nie moge miec...
Spróbuj tego: http://forum.thesims.pl/showpost.php?p=659240&postcount=8 ;)
Owl Finch
13.11.2007, 14:41
u mnie to była wina karty graficznej... niestety laptopy nie są stworzone do the sims 2, za to jest the sims historie... chociaż na laptopie też mi ściany migały ;O
ale na drugi nie whodziły mi ts2 tylko tsh i działaly dobrze
Karooola :*
14.11.2007, 16:19
Jeśli działa Ci bezproblemowo podstawa i Nocne Życie, to nie powinna to być wina karty. Spróbuj zainstalować na nowo (mogły wystąpić jakieś błędy przy instalacji) i ewentualnie ściągnij nowe sterowniki do karty (na wszelki wypadek). Wpisz w wyszukiwarkę nazwę karty, a zapewne wyświetli Ci się strona producenta. Pobierz z niej sterowniki i zainstaluj ponownie. Daj znać, jeśli to nie pomoże!
martusia_re2
16.11.2007, 18:19
Tak Karoola :* ma racje to niewina karty...Musisz ściągnąc najnowsze sterowniki inna rzecz chyba niepomorze...
kotopies
25.11.2007, 07:58
ja też mam ściany czerwono czarne od kiedy zainstalowałam na studiach
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.