![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Na laptopie karta graficzna sis 650 instaluje sims 2 - dziala ok
nocne życie - dzila ok podróże i cztery pory roku juz nie dzialaja.. po uruchomieniu jest ok do momentu wybrania otoczenia np Miłowo i czekamy .. wczytało się ale jest różowe i miga... nie wiem co jest grane.. proszę o pomoc... |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 15
|
![]()
Ja też tak miałam i dlatego odinstalowałam 4 pory roku.A w domkach ściany są takie czerwono czarne?W sumie to ja niewiele pomogę bo mam słabą kartę graficzną.Nawet jeziorka migają mi na purpurowo.Ale jeśli masz czerwono-czarne ściany w domkach to odpisz.
cytat: " (...) Bo oczy są zwierciadłem duszy, a ona ma wielką duszę, więc musi mieć wielkie oczy, bo jakby miała małe to by się jej nie zmieściła...." 20 czerwca wyprowadzam się do Anglii. Nie kasujcie mojego konta, jeszcze wrócę :< |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
tak mam
ale jak odinst cztery pory to przy podróżach tez tak jest to wogole ani tego ani tego nie moge miec... |
![]() |
![]() |
#4 |
Admin Emeryt
Reputacja: 10
|
![]()
Spróbuj tego: http://forum.thesims.pl/showpost.php...40&postcount=8
![]()
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
ale ja mam karte SIS 650
|
![]() |
![]() |
#6 |
Reputacja: 11
|
![]()
u mnie to była wina karty graficznej... niestety laptopy nie są stworzone do the sims 2, za to jest the sims historie... chociaż na laptopie też mi ściany migały ;O
ale na drugi nie whodziły mi ts2 tylko tsh i działaly dobrze |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Jeśli działa Ci bezproblemowo podstawa i Nocne Życie, to nie powinna to być wina karty. Spróbuj zainstalować na nowo (mogły wystąpić jakieś błędy przy instalacji) i ewentualnie ściągnij nowe sterowniki do karty (na wszelki wypadek). Wpisz w wyszukiwarkę nazwę karty, a zapewne wyświetli Ci się strona producenta. Pobierz z niej sterowniki i zainstaluj ponownie. Daj znać, jeśli to nie pomoże!
|
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Tak Karoola :* ma racje to niewina karty...Musisz ściągnąc najnowsze sterowniki inna rzecz chyba niepomorze...
|
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
ja też mam ściany czerwono czarne od kiedy zainstalowałam na studiach
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |