PDA

Zobacz pełną wersję : Półka na zbiory

Lacuna89
16.12.2007, 14:54
:gu: Witam. Zakupiłam sobie w Simsach pókdę na zbiory i nie wiem co teraz. Tam pisze że jeśli użyje się odpowiedniej kombinacji pamiątek to dostanie się "coś specjalnego". Czy ktoś to już przerabiał? Kombinowałam, układałam, męczyłam się i jak widać z marnym skutkiem. :/ jak to trzeba poukładać wogóle? :con:

Samantha
16.12.2007, 20:03
Gdzieś czytałam, że należy ułożyć 5 muszelek - zwiększa to zew natury. Jest też kombinacja 5 kolorowych szkiełek (też zew), a także 5 pamiatek górskich - sim szybciej zdobywa przyjaźń! :)

Lacuna89
17.12.2007, 13:15
Kurcze albo ja jestem lewa albo co :/ ułożyłam 5 szkiełek na tej półce i nic się nie dzieje :| nawet rozgwiazdy jakieś ułożyłam i też bez efektów... echh już nie wiem co to ma być ;(

Samantha
17.12.2007, 15:37
Kurcze albo ja jestem lewa albo co :/ ułożyłam 5 szkiełek na tej półce i nic się nie dzieje :| nawet rozgwiazdy jakieś ułożyłam i też bez efektów... echh już nie wiem co to ma być ;(

Chodzi oto, że gdy sim przechodzi koło takiej półki to wzrasta mu ten zew czy szybsze zdobywanie miłóści. Gdy jest zbyt daleko to nie...podobno ;)

SylveX
17.12.2007, 16:56
Jest też kombinacja 5 kolorowych szkiełek (też zew), ja spotkałem się tylko z 1 rodzajem kolorowego szkła, kopiąc w poszukiwaniu muszli, są one w takiej misce

Lacuna89
17.12.2007, 19:48
No to mam takie coś... kurde to tylko wtedy jak koło półki przechodzi? :/aaa ja myślałam że coś dostanę fajnego... bleh :/

Anastazja
22.12.2007, 19:59
Wszystkie te rady co są tutaj napisane jakoś u mnie w grze nie działają.
To jakieś plotki.
Ogólnie przyłączam się do prośby.
Proszę ślicznie o zdradzenie mi tajemnicy owej półki.
http://images24.fotosik.pl/130/3cf514b04eaf9e8a.jpg (www.fotosik.pl)
Rebeka tyle rzeczy tam stawiała i w różnych kombinacjach, że ja wymiękłam już.
Pomocy :gu:
edit. to jest pilne