Zobacz pełną wersję : Akademik Puszka Brzoskwinek [BRAK ZDJĘĆ]
Puszka Brzoskwinek
Po prostu - Akademik.
Nie mam pojęcia skąd wymyśliłem tą nazwę...
Niestety, ale po wpisaniu kodu żeby parcela stała się akademikiem, zauważyłem, że na drugim piętrze nie ma lampek nad łóżkami i w damskiej łazience lustra.
Daję głownie zdjęcia rzutów, bo tak najlepiej zobrazować mi akademik.
Wielkość: 3x3/Size 3x3
Testowany: Nie/Tested: No
Wymagania: TS2, TS2 NS, TS2 ZW, TS2 4PR
czysty/clean
laaaał... nieźle się prezentuje... pikny!
10/10
Akademik piękny ale... Czemu same rzuty? O__O Z zewnątrz bardzo mi się podoba. Cieplutki taki. ;] A wewnątrz zwłaszcza ten salonik z niebieskimi kanapami jest super. Reszta też całkiem fajnie, ciekawy styl. Chętnie bym posłała swoich simów do takiego akademika. ;] 10/10 bez żadnych wątpliwości.
Czemu tylko rzuty? Bo lepiej tak pokazać wnętrze, zresztą napisałem na początku, a po drugie dlatego, że szczerze mówiąc nie chciało mi się, a komp się zacinał jak durny... Ale widać co i jak :P
AntyPanty
05.01.2008, 23:40
Bryłka na wpół standardowa, ale ok. Nieżle rozplanowałeś przestrzeń.
Pokoje jak pokoje, bez zastrzeżeń. Łazienki trochę ciasne.
Jak dla mnie zbyt tu pastelowo. Za dużo takich samych lamp obok siebie (niesymetrycznie!!!). Wszystko jest w miarę zwyczajne, ale bez rewelacji.
Daję 6/10
Ach... kal tu miło i pastelowo. Typowy akademik - nie ma specjalnych luksusów, ale nie jest też okropnie zaniedbany. Cud, miód i orzeszki :)
Fajna nazwa :) akademik też niczego sobie 10/10 Kiss for Kuba :*
A mi się szczerze średnio podoba. Ładnie dobrane kolory w łazienkach.
Mogłeś dać np. te droższe kompy albo fotele i kanapy :) Bo tanie rzeczy w Simcach są do kitu...
Ale Ok - 6/10
Bardzo ładny.
Bryła bardziej przypomina mi raczej osiedle mieszkalne niż akademik. Za to duży minus.
Bardzo źle się ogląda same rzuty, poza tym w akademiku nie ma nic szczególnego, jest taki zwykły, maxisowy.
No cóż jakby nie było nie ma tam dodatków. Dzieki ;)
Kinga_2143
10.01.2008, 19:25
akademik ten nie wygląda jak akademik a raczej jak cele więzienne. Strasznie tam pusto i nieciekawie.... Jak ci simowie mają w ogóle się uczyć???
akademik ten nie wygląda jak akademik a raczej jak cele więzienne. Strasznie tam pusto i nieciekawie.... Jak ci simowie mają w ogóle się uczyć???
Sorry, ale o co Ci właściwie chodzi? Nie widzisz ile jest biurek, stolików i biblioteczek? Bo ja widzę, coż Simowie mają się gdzie uczyć. :con: Ej to fajnie wiedzieć, że tak wyglądają cele więzienne, niezły wypas tam mają ;)
Nie zbyt mi się podoba le moja ocena to 5/10
Pozdr.:)
9/10 Bo trochę za zwykły ale fajny i niezła nazwa, lubię brzoskwinie :)
Weronka-Werka9
15.02.2008, 15:00
Akademik bardzo mi się podoba ale chciałabym się zapytać czgoś:
Dasz mi ten kod rzeby normalny dom stał się Akademikiem?? :)
Prześlij na e-mail jak możesz... weronka-werka9(małpa)wp.pl
:)
Akademik bardzo ładny, ale na parterze(na trzecim zdjęciu parteru) tam gdzie są te 2sofy pasowałoby tam zrobić jeszcze telewizor:)
Na dworzu wygląda jak willa.Lecz w środku wygląda normalni.9/10
No ładny ale nie realny ;p Chyba w żadnym akademiku tak czysto nie było, za dużo w nim porządku i trochę za pusto na korytarzach ale za to fajnie rozplanowany i kolory fajnie dobrałeś/aś. Niech ci będzie 9/10
Przepraszam teraz zauważyłem te porwane fotele i to że nie ma dodatków więc 10/10 bez wahania ;p
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.