|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Puszka Brzoskwinek Po prostu - Akademik. Nie mam pojęcia skąd wymyśliłem tą nazwę... Niestety, ale po wpisaniu kodu żeby parcela stała się akademikiem, zauważyłem, że na drugim piętrze nie ma lampek nad łóżkami i w damskiej łazience lustra. Daję głownie zdjęcia rzutów, bo tak najlepiej zobrazować mi akademik. Wielkość: 3x3/Size 3x3 Testowany: Nie/Tested: No Wymagania: TS2, TS2 NS, TS2 ZW, TS2 4PR czysty/clean
Ostatnio edytowane przez Charionette : 29.01.2015 - 13:09 |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
laaaał... nieźle się prezentuje... pikny!
10/10
![]() |
#3 |
Reputacja: 13
|
![]()
Akademik piękny ale... Czemu same rzuty? O__O Z zewnątrz bardzo mi się podoba. Cieplutki taki. ;] A wewnątrz zwłaszcza ten salonik z niebieskimi kanapami jest super. Reszta też całkiem fajnie, ciekawy styl. Chętnie bym posłała swoich simów do takiego akademika. ;] 10/10 bez żadnych wątpliwości.
|
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Czemu tylko rzuty? Bo lepiej tak pokazać wnętrze, zresztą napisałem na początku, a po drugie dlatego, że szczerze mówiąc nie chciało mi się, a komp się zacinał jak durny... Ale widać co i jak
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Bryłka na wpół standardowa, ale ok. Nieżle rozplanowałeś przestrzeń.
Pokoje jak pokoje, bez zastrzeżeń. Łazienki trochę ciasne. Jak dla mnie zbyt tu pastelowo. Za dużo takich samych lamp obok siebie (niesymetrycznie!!!). Wszystko jest w miarę zwyczajne, ale bez rewelacji. Daję 6/10 |
![]() |
#6 |
|
![]()
Ach... kal tu miło i pastelowo. Typowy akademik - nie ma specjalnych luksusów, ale nie jest też okropnie zaniedbany. Cud, miód i orzeszki
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Fajna nazwa
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
A mi się szczerze średnio podoba. Ładnie dobrane kolory w łazienkach.
Mogłeś dać np. te droższe kompy albo fotele i kanapy ![]() Ale Ok - 6/10 ____________________________ Mój 100 post! ![]()
#9 |
Guest
|
![]() 10/10
Akademik w sam raz. Bardzo ładny. |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Bryła bardziej przypomina mi raczej osiedle mieszkalne niż akademik. Za to duży minus.
Bardzo źle się ogląda same rzuty, poza tym w akademiku nie ma nic szczególnego, jest taki zwykły, maxisowy. |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|