PDA

Zobacz pełną wersję : Cel życiowy- Złoty Jubileusz

avenly
21.02.2008, 21:28
Moja simka miała cel życiowy Doczekać do Złotego Jubileuszu, no i kiedy juz była emerytką zadzwoniłam nią, żeby urządziła ten Jubileusz. Wszystko fajnie przyszli goscie , bawili się, ocena przyjęcia była: Dobra zabawa, a moja simka pomimo to nie otrzymała tej całej platynowej aspiracji i nadal miała tam ten cel. :O :O O co chodzi? Pomóżcie! ;( ;( ;(

Vanili
22.02.2008, 15:10
A czy ona była z jednym partnerem małżeństwem przez 50 dni?
Poczytaj sobie jeszcze ten temat:
http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=35279&page=1&pp=10&highlight=z%B3oty+jubileusz
A w tym temacie przeczytaj 1 post z drugiej strony:
http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=36496&page=2&pp=10&highlight=z%B3oty+jubileusz

avenly
22.02.2008, 19:33
Nie wiem, nie liczyłam...
w takim razie skoro musza być 50 dni, to mam liczyć te dni?

wampiś
22.02.2008, 19:53
Moja simka miała cel życiowy Doczekać do Złotego Jubileuszu, no i kiedy juz była emerytką zadzwoniłam nią, żeby urządziła ten Jubileusz. Wszystko fajnie przyszli goscie , bawili się, ocena przyjęcia była: Dobra zabawa, a moja simka pomimo to nie otrzymała tej całej platynowej aspiracji i nadal miała tam ten cel. :O :O O co chodzi? Pomóżcie! ;( ;( ;(

po prostu jak emeryci są małżeństwem to klikasz na telefon. urządź przyjęcie -> jubileusz

Caroliiine
22.02.2008, 21:52
ale komu chciałoby liczyć się dni? przecież to wystarczy, że będą małżeństwem do starości. ej, a zobaczy czy we wspomnieniach masz złoty jubileusz? ;> może to jakiś błąd gry, że pragnienie się spełniło, ale gra tego sobie nie stegesiła (no wiecie o co chodzi :D). ja tak kiedyś miałam...

avenly
22.02.2008, 22:37
byli małżeństwem do starości, wyprawiłam im juz nawet dwa Jubileuszu i nic...

Tusiek
23.02.2008, 14:22
Simka MUSI mieć platynowy pasek inspiracji, żeby w końcu jej cel żciowy się... tj. "naprawdę" spełnił. Moja simka dopiero kiedy miała platynowy pasek nie chciała już jubileuszu. Dawno to było, i nie pamiętam, czy to tak było, czy nie, ale chyba miała napis"Impreza!", czyli najlepsza opinia. Warunki spełnienia: mąż/żona (obecność), szampan, goście - dzięki temu się spełniło.