![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Moja simka miała cel życiowy Doczekać do Złotego Jubileuszu, no i kiedy juz była emerytką zadzwoniłam nią, żeby urządziła ten Jubileusz. Wszystko fajnie przyszli goscie , bawili się, ocena przyjęcia była: Dobra zabawa, a moja simka pomimo to nie otrzymała tej całej platynowej aspiracji i nadal miała tam ten cel.
![]() ![]()
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
A czy ona była z jednym partnerem małżeństwem przez 50 dni?
Poczytaj sobie jeszcze ten temat: http://forum.thesims.pl/showthread.p...3oty+jubileusz A w tym temacie przeczytaj 1 post z drugiej strony: http://forum.thesims.pl/showthread.p...3oty+jubileusz |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
Nie wiem, nie liczyłam...
w takim razie skoro musza być 50 dni, to mam liczyć te dni?
![]() |
#4 | |
|
![]() Cytat:
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
ale komu chciałoby liczyć się dni? przecież to wystarczy, że będą małżeństwem do starości. ej, a zobaczy czy we wspomnieniach masz złoty jubileusz? ;> może to jakiś błąd gry, że pragnienie się spełniło, ale gra tego sobie nie stegesiła (no wiecie o co chodzi
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
byli małżeństwem do starości, wyprawiłam im juz nawet dwa Jubileuszu i nic...
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Simka MUSI mieć platynowy pasek inspiracji, żeby w końcu jej cel żciowy się... tj. "naprawdę" spełnił. Moja simka dopiero kiedy miała platynowy pasek nie chciała już jubileuszu. Dawno to było, i nie pamiętam, czy to tak było, czy nie, ale chyba miała napis"Impreza!", czyli najlepsza opinia. Warunki spełnienia: mąż/żona (obecność), szampan, goście - dzięki temu się spełniło.
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|