Zobacz pełną wersję : Dziecko bez bara-bara
Jak można zajść simką w ciążę bez bara-bara ?? Wie może ktoś.
Jak był już taki temat to sorry. Dzięki za każdą pomoc :)
pozdrawiam:
kubuss
Koornela
04.04.2008, 13:06
Możesz ściągnąć Inteenminator...Ja ściągnęłam i jak kliknęłam na sima pokazała się opcja Inteenimater kliknęłam i miała baby(coś tam nie pamiętam) kliknęłam na to i pokazały mi się imiona współlokatorów klikam na współlokatora i jestem z nim w ciąży... Oczywiście nie pamiętam z jakiej strony można pobrać ten prgramik ale jak znajdę to ci przeszle
boolprop.
Wpisujesz kod: boolprop testingcheatsenabled true / false.
Później klikasz z wciśniętym Shiftem na simkę, która ma zajść w ciążę. Wybierasz okienko Spawn --> Tombstone [?] L and T czy coś takiego.
Klikasz na nagrobku, który się pojawi i wybierasz: Get pregnant with... Pokazują się imiona domowników.
Kasujesz nagrobek :)
Pozdrawiam.
Guanabanana
04.04.2008, 13:24
Aby uściślić pojawia się "Lombstone L and D" wyskakuje nagrobek i dalej tak jak napisała koleżanka wyżej ;)
Aha dzięki za pomoc :* temat do zamknięcia
pozdrawiam:
kubuss
Callineck
04.04.2008, 15:02
W Insimentorze też jest funkcja taka jak "Edytor prokreacji" (albo rozmnażania).
Klikasz na to i pojawia się opcja "miej dziecko z..." (do wyboru - ktoś z tej parceli, sąsiad).
Albo sam Insimentor (ten co wygląda jak nagroda kariery naukowej) Można ustawić ilość dzieci (jedno, bliźniaki albo losowo) i ojca (nawet Mroczny Kosiarz albo Obcy) :D
Te sposoby co wyżej oczywiście też ;P
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.