Zobacz pełną wersję : Hack
Potrzebuję hacka na obracanie mebli o 45 stopni i tablicę korkową bez wymaganego Sims Na studiach. Jeśli ktoś takowe znalazł proszę o link
na to jest kod ;/
boolprop Allow45DegreeAngleOfRotation true / false i obracasz , i .
jeszcze dodam, że kod działa od dodatku na studia ;)
nie prawda ;p ja nie mam wgranych the sims 2 na studiach i mi ten kod działa bez problemów :) prawidłowo pisze się go tak:
boolProp allow45DegreeAngleOfRotation true
może troszeczke poprawie was co do tego kodu.
do kodu nie jest wymagane TH2ns. kod ten to:
meble obracasz o 45 stopni za pomocą < oraz > . mam nadzieje ze pomogłam :) i sorki ze was wszytskich poprawiłm ale lubie tak aby był jakis ład :) pozdrawiam :)
Sheba- przecież to mówiłam...
Callineck
07.04.2008, 15:50
SeeThem2
To jest taki ciekawy programik, który jest głównie znany z tego, że usuwa cenzurę, ale to tylko jedna z jego funkcji.
Za pomocą tego programu można ustawić obracanie mebli o 45 stopni i darować sobie ciągłe wpisywanie kodu.
Można też ustawić ustawianie w grupie i coś co działa podobnie jak kod boolProp - wtedy jak klikasz na Sima to masz taki sam opis jak przy tym kodzie.
Callineck nie masz problemu z budowaniem jak masz wlaczana opcje na stawianie wiecej przedmitow obok siebie?
Callineck
08.04.2008, 01:32
Nie zauważyłam, ale buduję tylko szklarnie, więc nic dziwnego. Poza tym SeeThem2 można wyłączyć na czas budowania, nie instaluje się go w Dowlands.
nie prawda ;p ja nie mam wgranych the sims 2 na studiach i mi ten kod działa bez problemów :) prawidłowo pisze się go tak:
Miałam na myśli to że działa od dodatku na studia i działa w dalszych dodatków.
Np. masz "Podróże" i "Czas Wolny". Nie masz na studiach. Kod będzie ci działał od dodatku podróże.
Nie umiem tego jaśniej wytłumaczyć.
czytalam na innych forum,ze wlaczenie w tym programie opcji na stawianie wiecej przedmiotow obok siebie blokuje budowanie w grze,sprawdzilam i sie zgadza,nie mozna stawiac drzwi lub okien,dlatego spytalam,a z dodatkami to raczej nie ma nic wspolnego,poniewaz ten program dziala juz na samej ts2, SeeThem2 to jest program a nie kod
Callineck
08.04.2008, 12:08
Bardzo możliwe, ja nie buduję, bo nie umiem ładnie budować :(
Ale chyba szklarnia to też budowla, a problemów nie miałam.
I faktycznie to program, z tym, że ten kod chyba u mnie nie działa, bo wpisywałam go parokrotnie i nic (uprzedzając pytanie - różna wielkość liter i sprawdzałam jak piszę, to przynajmniej raz powinno się udać) :(
Jak nie masz z tym kodem problemów i nie zakłóca gry to może faktycznie lepiej, bo możesz go wyłączyć nie wychodząc z gry :D
nie uzywam zadnych kodow,mam tylko ten program,wystarczy mi,ze przez dodatki z neta nie raz zawiesila mi sie gra,a wracajac do tematu o ustawianie mebli,to sa dwie mozliwosci albo ten program albo kod
Odświeżam temat i pytam: DLACZEGO TEN KOD MI NIE DZIAŁA?
EDIT:
Jak się obraca te meble, bo może kod działa, tylko ja ich nie umiem obrócić;p
http://simsky.parsimonious.org/proggie/en_st2.php
Sciągnij sobie ten program. Później, żeby móc obracać meble o 45 stopni należy czerwony krzyżyk zmienić na zielonego "ptaszka". W grze przedmioty obraca sie kropką i przecinkiem.
A i jeszcze dodam, że instaluje sie go jak każdy inny program. Nie trzeba wrzucać go do downloads.
EDIT: Jeżeli używasz kody to powinno się je obracać kropką i przecinkiem.
dzięki luja, chodzi o coś takiego ; ?
Chodzi o przyciski gdzie znajdują się , . i < >
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.