![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
na to jest kod ;/
boolprop Allow45DegreeAngleOfRotation true / false i obracasz , i .
![]() |
#3 |
Reputacja: 14
|
![]()
jeszcze dodam, że kod działa od dodatku na studia
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
nie prawda ;p ja nie mam wgranych the sims 2 na studiach i mi ten kod działa bez problemów
![]() boolProp allow45DegreeAngleOfRotation true |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
może troszeczke poprawie was co do tego kodu.
do kodu nie jest wymagane TH2ns. kod ten to: boolProp allow45DegreeAngleOfRotation true meble obracasz o 45 stopni za pomocą < oraz > . mam nadzieje ze pomogłam ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Sheba- przecież to mówiłam...
|
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
SeeThem2
To jest taki ciekawy programik, który jest głównie znany z tego, że usuwa cenzurę, ale to tylko jedna z jego funkcji. Za pomocą tego programu można ustawić obracanie mebli o 45 stopni i darować sobie ciągłe wpisywanie kodu. Można też ustawić ustawianie w grupie i coś co działa podobnie jak kod boolProp - wtedy jak klikasz na Sima to masz taki sam opis jak przy tym kodzie. |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Callineck nie masz problemu z budowaniem jak masz wlaczana opcje na stawianie wiecej przedmitow obok siebie?
|
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Nie zauważyłam, ale buduję tylko szklarnie, więc nic dziwnego. Poza tym SeeThem2 można wyłączyć na czas budowania, nie instaluje się go w Dowlands.
|
![]() |
![]() |
#10 | |
Reputacja: 14
|
![]() Cytat:
Np. masz "Podróże" i "Czas Wolny". Nie masz na studiach. Kod będzie ci działał od dodatku podróże. Nie umiem tego jaśniej wytłumaczyć. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|