![]() |
Hack
Potrzebuję hacka na obracanie mebli o 45 stopni i tablicę korkową bez wymaganego Sims Na studiach. Jeśli ktoś takowe znalazł proszę o link
|
Odp: Hack
na to jest kod ;/
boolprop Allow45DegreeAngleOfRotation true / false i obracasz , i . |
jeszcze dodam, że kod działa od dodatku na studia ;)
|
nie prawda ;p ja nie mam wgranych the sims 2 na studiach i mi ten kod działa bez problemów :) prawidłowo pisze się go tak:
boolProp allow45DegreeAngleOfRotation true |
może troszeczke poprawie was co do tego kodu.
do kodu nie jest wymagane TH2ns. kod ten to: boolProp allow45DegreeAngleOfRotation true meble obracasz o 45 stopni za pomocą < oraz > . mam nadzieje ze pomogłam :) i sorki ze was wszytskich poprawiłm ale lubie tak aby był jakis ład :) pozdrawiam :) |
Sheba- przecież to mówiłam...
|
SeeThem2
To jest taki ciekawy programik, który jest głównie znany z tego, że usuwa cenzurę, ale to tylko jedna z jego funkcji. Za pomocą tego programu można ustawić obracanie mebli o 45 stopni i darować sobie ciągłe wpisywanie kodu. Można też ustawić ustawianie w grupie i coś co działa podobnie jak kod boolProp - wtedy jak klikasz na Sima to masz taki sam opis jak przy tym kodzie. |
Callineck nie masz problemu z budowaniem jak masz wlaczana opcje na stawianie wiecej przedmitow obok siebie?
|
Nie zauważyłam, ale buduję tylko szklarnie, więc nic dziwnego. Poza tym SeeThem2 można wyłączyć na czas budowania, nie instaluje się go w Dowlands.
|
Cytat:
Np. masz "Podróże" i "Czas Wolny". Nie masz na studiach. Kod będzie ci działał od dodatku podróże. Nie umiem tego jaśniej wytłumaczyć. |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 05:53. |