PDA

Zobacz pełną wersję : Problem z grafiką

Lisa
23.05.2008, 17:05
Kiedy gram na parceli lub tworzę rodzinę ciała simów i ubrania, czasami też jakieś przedmioty zniekształcają się i robia się jakies paski, wyskakują czarne plamy albo Sim traci ciało i zostaje tylko jego głowa :(
Mam nowy komputer, dobrą kartę graficzną z najnowszymi sterownikami, więc to nie to :/ Gra jest oczywiście oryginalna.

Tutaj wrzuciłam screena: http://www.speedyshare.com/839856314.html

Nie wiecie co może pomóc? ;(

-------------------------------------------------------------------

Martusia i Fortuna bardzo dziękuję Wam za rady, ale w moim przypadku to nie to... :( Mój komputer ma niespełna tydzień, więc nie może to byc raczej problem z przegrzewaniem, a zainstalowanie nowych sterowników do karty graficznej nie pomogło... :( To musi byc cos innego :(

martusia_re2
23.05.2008, 17:12
To jest według mnie na pewno problem z grafiką....Ja miałam coś takiego...Zainstalowałam sterowniki...zmieniłam rozdzielczość obrazu i działało OK. :) Mam nadzieje że pomogłam.

fortuna94
23.05.2008, 17:19
Według mnie to jest problem z komputem i myślę, że wina leży w przegrzewającej się karcie graficznej lub procesorze. Też tak kiedyś miałem, wystarczyła wymiana wiatraczka i problem znikł :)

Hefalump
16.06.2008, 20:03
Mialem cos podobnego mialem sims2 i chodzilo normalnie.mialem formata i zainstalowalem od nowa i okna byly szare a cienie zupelnie czarce

Alene
16.06.2008, 20:19
wiesz że...nie zawsze nowe jest leprze od starego...

poczekaj a nowy sie wyrobi.tylko troche czasu potzreba.tez tak miałam.heh kiedyś.5 lat temu ;> ale poczekaj pare tygodni i odinstaluj gre i na nowo zainstaluj.i chyba powinny byc rezultaty.bo to nie gra knoci tylko komputerek.

Olunia&%
16.06.2008, 20:21
Mi też czsami widać tylko głowę sima.

avenly
16.06.2008, 20:24
Ja miałam to samo, przez wadliwe dodatki i wirusy.