|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Kiedy gram na parceli lub tworzę rodzinę ciała simów i ubrania, czasami też jakieś przedmioty zniekształcają się i robia się jakies paski, wyskakują czarne plamy albo Sim traci ciało i zostaje tylko jego głowa
![]() Mam nowy komputer, dobrą kartę graficzną z najnowszymi sterownikami, więc to nie to :/ Gra jest oczywiście oryginalna. Tutaj wrzuciłam screena: http://www.speedyshare.com/839856314.html Nie wiecie co może pomóc? ;( ------------------------------------------------------------------- Martusia i Fortuna bardzo dziękuję Wam za rady, ale w moim przypadku to nie to... ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez Lisa : 23.05.2008 - 19:34 |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
To jest według mnie na pewno problem z grafiką....Ja miałam coś takiego...Zainstalowałam sterowniki...zmieniłam rozdzielczość obrazu i działało OK.
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Według mnie to jest problem z komputem i myślę, że wina leży w przegrzewającej się karcie graficznej lub procesorze. Też tak kiedyś miałem, wystarczyła wymiana wiatraczka i problem znikł
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Reputacja: 10
|
![]()
Mialem cos podobnego mialem sims2 i chodzilo normalnie.mialem formata i zainstalowalem od nowa i okna byly szare a cienie zupelnie czarce
Ostatnio edytowane przez Hefalump : 16.06.2008 - 20:13 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
wiesz że...nie zawsze nowe jest leprze od starego...
poczekaj a nowy sie wyrobi.tylko troche czasu potzreba.tez tak miałam.heh kiedyś.5 lat temu ;> ale poczekaj pare tygodni i odinstaluj gre i na nowo zainstaluj.i chyba powinny byc rezultaty.bo to nie gra knoci tylko komputerek. Ostatnio edytowane przez Alene : 16.06.2008 - 20:21 |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Mi też czsami widać tylko głowę sima.
|
![]() |
![]() |
#7 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ja miałam to samo, przez wadliwe dodatki i wirusy.
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|