PDA

Zobacz pełną wersję : Nagła śmierć!

Sanderkaaa_98
29.05.2008, 15:44
Grałam sobie simką,wszystko było OK,ale na drugi jak włączyłam grę,w prawym górnym rogu pojawił się komunikat "Patrycja zmarła na innej parceli.Powróci jako duch na miejsce swojej śmierci".Simką grałam 4 simowe dni.Jeszcze jedno,nie była chora na żadną chorobę.

menowa
29.05.2008, 17:20
a przypadkiem grając na innej parceli nie zaprosiłaś jej tam, lub sama tam nie przyszła i np nie spowodowałaś pożaru?

Sanderkaaa_98
29.05.2008, 17:50
Nie,była tylko w sklepie,ale wróciła z niego cała.

brzos
29.05.2008, 18:02
Błąd gry? Tu, albo w problemach był taki temat, tylko że na parceli w akademiku pojawił się taki komunikat. Poczekaj, pogrzebię...

menowa
29.05.2008, 21:29
nie wiem czy to może kogoś na coś nakieruje, ale gdy kiedyś grałam w Dziwnowie do mojego domu przyszedł w odwiedziny taki generał (nie pamiętam jak on się nazywa). on już był w tym otoczeniu. i po prostu bez powodu umarł.

figa
30.05.2008, 19:44
Grałam sobie simką,wszystko było OK,ale na drugi jak włączyłam grę,w prawym górnym rogu pojawił się komunikat "Patrycja zmarła na innej parceli.Powróci jako duch na miejsce swojej śmierci".Simką grałam 4 simowe dni.Jeszcze jedno,nie była chora na żadną chorobę.Najprawdopodobniej błąd gry. Miałam to samo grając na dodatku Na Studiach. Umarł mi niespodziewanie jeden student. Jak weszłam za którymś razem do jego domu to sim był przezroczysty po czym znikł i wyskoczył komunikat, że umarł na innej parceli.
Poradziłam sobie przy pomocy SimPE:

Wchodzisz w Narzędzia >>> Przeglądarka otoczeń. Wybierasz okolicę, która Cię interesuje i otwierasz ją. Po załadowaniu wchodzisz ponownie w menu Narzędzia >>> Przeglądarka Simów. Wybierz swoją simkę z listy i otwierasz. Kliknij zakładkę Inne. W okienku zatytułowanym "Znaczniki ducha" odhacz "jest duchem". Mi to pomogło. Po wejściu do gry student znowu żył :)

Sanderkaaa_98
31.05.2008, 09:50
Dzięki figa.Zadziałało :).Temat do zamknięcia