![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Grałam sobie simką,wszystko było OK,ale na drugi jak włączyłam grę,w prawym górnym rogu pojawił się komunikat "Patrycja zmarła na innej parceli.Powróci jako duch na miejsce swojej śmierci".Simką grałam 4 simowe dni.Jeszcze jedno,nie była chora na żadną chorobę.
|
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
a przypadkiem grając na innej parceli nie zaprosiłaś jej tam, lub sama tam nie przyszła i np nie spowodowałaś pożaru?
|
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Nie,była tylko w sklepie,ale wróciła z niego cała.
|
![]() |
#4 |
Reputacja: 11
|
![]()
Błąd gry? Tu, albo w problemach był taki temat, tylko że na parceli w akademiku pojawił się taki komunikat. Poczekaj, pogrzebię...
|
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
nie wiem czy to może kogoś na coś nakieruje, ale gdy kiedyś grałam w Dziwnowie do mojego domu przyszedł w odwiedziny taki generał (nie pamiętam jak on się nazywa). on już był w tym otoczeniu. i po prostu bez powodu umarł.
|
![]() |
#6 | |
Reputacja: 11
|
![]() Cytat:
Poradziłam sobie przy pomocy SimPE: Wchodzisz w Narzędzia >>> Przeglądarka otoczeń. Wybierasz okolicę, która Cię interesuje i otwierasz ją. Po załadowaniu wchodzisz ponownie w menu Narzędzia >>> Przeglądarka Simów. Wybierz swoją simkę z listy i otwierasz. Kliknij zakładkę Inne. W okienku zatytułowanym "Znaczniki ducha" odhacz "jest duchem". Mi to pomogło. Po wejściu do gry student znowu żył ![]() |
|
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Dzięki figa.Zadziałało
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|