Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Company

Strony : 1 [2]

Masakra
25.11.2008, 18:18
Ojej, Alanek i Henryk jako nastolatkowie- można by się pokusić:P

niepokorna
25.11.2008, 18:19
@ Verimpa: ja wiem co to jest bransoletka, tylko zadałam pytanie, jaki ona ma sens ^^

scarlett
25.11.2008, 18:19
@up hahaha:D

W ogóle, czy Alanek właśnie zyskał pierwszą fankę? :O <brawa dla tej pani>

Ah, o niedomyslności czytelników! (albo o wielka myśli skórtowa)
Oglądałaś kiedyś hm.. Czarodziejkę z Księżyca? Chociaż nie, to zły przykład.. Jakiś inny... Chwila... Db, nieważne, chciałam zabłysnąć jakimś inteligentnym porównaniem. Więc tak, otóż wygląda to następująco. Zadam naprowadzającą zagadkę : Julka i jej wspaniały naszyjnik. Był jej kiedyś na gwałt potrzebny do pewnego celu i wcale wtedy nie czuła się zbyt pozbawiona zwykłej biżuterii. Wtedy nawet chyba na Johna nakrzyczała biednego... No i zdjęcia niektóre, np Henryczka są pewnym odniesieniem, ale to na prawdę trzeba być spostrzegawczym, wytężyć wzrok, a diabeł tkwi w sczegółach... Noi skoro jako tako to zostało wytłumaczone na Julce, którą bądź co bądź jest tą całą egzorcystką i ma te swoje wspaniałe pistoleciki, to sądziłam, że reszty można się domyśleć jako inteligentne istoty <nikogo nie obraża>

Wytłumaczyłam, czy jest jeszcze gorzej? :D:D

ptasie mleczko
25.11.2008, 18:45
Jak dla mnie wytłumaczone w zupełności. Ja w ogóle jakoś tego momentu nie wyłapałam <wstydzi się> ale to może dlatego, że ja nie czytałam Twojego FS tylko je pochłaniałam w całości chcąc jak najszybciej się wszystkiego dowiedzieć :D. niepokorna bystrzacha :D

niepokorna
26.11.2008, 15:30
niepokorna bystrzacha :D

bwah? :D
już od dawna mnie to nurtowało, ale zapominałam ciągle :P

Callineck
28.11.2008, 19:18
No tak, Henryś jest jak zawsze najlepszy :D

Alanek jako nastolatek miał pewien potencjał, ale widzocznie zabrał się za inne poważne rzeczy, takie jak obrona ludzkości i przestał byc równie próżny co inni :)

Dlaczego nikt nie zwrócił uwagi na koszulki Alberta? Wymiataja w kategorii "ubranie" :D

A siwe dredy rządzą we fryzurach...

No i Johnuś jest słodki przez wszystkie wieki... Czy tak koszulka w nastoletnim wieku sugerowałaby trudne początki w karierze egzorcysty?

Albercik sądząc po ubraniu jest starszy niż na to wygląda... ;)

Odessa
02.12.2008, 14:06
To FS to po prostu bomba!! Przeczytałam je od deski do deski i cieszę się że wytrwałam ^^ John jest booski <zakochany> Tylko wydaje mi się, że robię się zazdrosna o niego xD przez Julliet :P 10/10 za całość :)

pozdrawiam
Odessa :)

Anema
02.12.2008, 16:16
Świetne FS !!! Ja również przeczytałam je od deski do deski i jestem pod wielkim wrażeniem. Wprost nie umiałam się doczekać kolejnych odcinków, bo po pierwsze: jest świetnie i ciekawie napisane, a po drugie: bardzo lubię "wampirkowe" klimaty :D
Moja ocenka to oczywiście 10/10

Callineck
14.12.2008, 20:55
Po długotrwałych konsultacjach, aby rozwiać wszelkie wątpliwości dodam ranking postaci męskich, czyli:

"Za co tak właściwie ich kochamy... "

Albert - kaloryfer na brzuchu
Max - fryzura
Andy zwany z powodu swojej czupryny pieszczotliwie Borsuczkiem - zwierzęcy magnetyzm
Henry - całościowo klata
John - sama słodycz, czyli niewinne spojrzenie i usteczka w ciup
Alan - intelekt i bycie Szefem

niepokorna
14.12.2008, 20:59
... podsumowała Callineck :)

ptasie mleczko
14.12.2008, 21:19
Cóż za mistrzowskie i trafiające w dziesiątkę podsumowanie! Swoją drogą wiedziałam, że zrobisz to po mistrzowsku :D ahh ten kaloryfer ... a może by tak zrobić sondę z głosowaniem który najpiękniejszy i najlepszy? <szatan>

Libby
14.12.2008, 21:29
Call, piękne podsumowanie;), ale musisz wprowadzić poprawkę. A mianowicie:
Max-charakterek, cięte riposty.:) Fryzura to ewentualnie przy okazji;).

Callineck
14.12.2008, 22:14
A teraz dla stęsknionych i nieśpiących wielbicielek ranking golizny, czyli kto ile razy został ukazany na zdjęciach bez górnego odzienia:

1. Jonh 6 razy - najbardziej obnażany bohater Company
2. Max 3 razy
3. Henry 2 razy
4. Albert, Malik i tajemniczy brat Szefa 1 raz

Jesli chodzi o kobiety to bezkonkurencyjna okazała się Juliette nawet po uwzglednieniu damy z obrazu Szefa.

Zwycięzcom serdecznie gratulujemy :D

Ellie
15.12.2008, 18:25
Przeczytałam ajpierw I część, wczoraj zaczęłam jeszcze raz - do X i jestem fanką <3
Nie mialam jakos czasu czytac na bieżąco ...

<wstyd>

Kocham to FS, jest świetne.
Nie zdziwię się, jak za kilka lat napiszesz książkę :p

edit. skończyłam czytać. jestem pod wrażeniem. jutro zabieram się za "concern" xD : )

scarlett
29.12.2008, 18:22
Dzięki, Elle:) Cieszę się, że Ci się podoba. Mam nadzieję, że druga część też ujdzie:P

(nie ma to jak zapłon:P)

Chciałąbym napisać książkę, ale nie sądzę, aby mi to kiedykolwiek wyszło...:P