PDA

Zobacz pełną wersję : Słoneczny domek [BRAK ZDJĘĆ]

Aleksandra
26.06.2008, 01:49
Witajcie :)
Jestem nowa na forum…w ramach jakiegoś przywitania chciałam pokazać Wam swój domek. Nie budowałam go na „potrzeby forum”, moje simy mieszkają w nim już od dość dawna i mam po prostu do tego domku w pewnym rodzaju sentyment. No to zaczynamy…zdjęć jest dość sporo ;)

Na początku mieszkał tu tylko Olivier, jednak potem rodzinka się powiększyła, a dom nadal wszystkich mieści (choć zaczyna już pękać w szwach ;p)

Bardzo dziękuje tym którzy obejrzeli i wytrwali do końca

Pozdrawiam!

PS. I zachęcam do jakiejś małej…maluśkiej opinii ;) ;P :D

Björk
26.06.2008, 06:46
Hej, hej :)

Bardzo fajny, przytulny i ciekawy domek.
Na początek dam ocenę: 10/10 (i to bynajmniej nie z sympatii ;))
Bardzo podoba mi się ogródek, ciekawie zaaranżowany, a jednocześnie nie "zagracony".
Meble i kolory wewnątrz są super dobrane, a bryła prezentuje się bardzo dobrze.
Po prostu mi się podoba.

Wielebny
26.06.2008, 08:05
Dom jest bardzo ładny .
Spodobała mi się bryła domu oraz jego ogród choć mógł być nieco bogatszy w roślinność mowa tu głównie o krzakach których jest mało ale to moje zdanie .
Wnętrze jest bardzo przytulne i w ciepłe barwy mam kilka zastrzeżeń co do Pokoju Oktawii
Które jest za zimny i dosyć mały z tego co widzę na rzutach .
Najbardziej spodobała mi się sypialnia ze względy na te ciepłe i przytulne barwy . Co do reszty pomieszczeń to nie mam zastrzeżeń .
Moja ocena za dom to 8.5\10 Bardzo mnie zdziwiłaś bo zazwyczaj gdy widzę napis mój pierwszy dom to moje pierwsze skojarzenie to duża bryła i pusty wnętrze jednak u ciebie tego nie widzę Buduj dalej .

kotek23
26.06.2008, 08:28
Wow!
Ten domek jest super :)
Ale zauważyłam kilka szczegółów, które mi sie nie podobają:
*Obraz w biurze
*Obraz w łazience
*Oraz pokój nastolatki, który mi się nie spodobał :P

9/10

Czekam na kolejne domki!

Souris
26.06.2008, 09:40
rzeczywiście....hmm przytulny.Nie lubię takich domów, szczególnie gdy bryły są nieciekawe.Mam pytanie do wszystkich-Czemu wszystkie domy na do siebie tak podobne?No czemu??

Ogród jest nawet fajny, cieszę się, że zmieniłaś pokrycie terenu na bardziej zielone, no i przynajmniej jest kilka drzew, mało ale są.Ma ciekawe wejście do domu.

Ciekawa nazwa-wiatrołap hehehe, nie słyszałam takiej wcześniej, ale nie ocenię tego pokoju, bo z jednego zjęcia nic kompletnie nie wynika

Kuchnia jest śliczna, tylko nie pasuje mi tam zasłona koło lodówki oraz te czrno-białe fotki, zamiast tego obrazu mogłaś dać np.owoce, bo z tego co widzę mało masz dodatków z neta 8/10

Pokój dzienny?-jestem na nie, co prawda zestaw foteli wraz ze stolikiem i telewizorem (zdjęcie drugie tego pokoju), jest fajne tylko ta komoda i obraz....uhhhh, nie pasuje 8,1/10

Sypialni Okatwii nie widać

Sypialnia rodzicow jest śliczniutka, moi sami mieli podobną 10/10

łazienka jest robiona w stylu modern ale mimo wszystko obraz bym stamtąd wyjęła.Byłaś u kogoś kto ma obraz w tego typu pokoju, bo ja nie.

ocena-6/10

rób obszerniejsze zdjęcia tzn.niech widać na nich więcej

Aleksandra
26.06.2008, 11:49
Ojojjo bardzo wam dziękuje za te oceny i uwagi:) Z całych sił postaram sie poprawić wasze zastrzeżenia...i zgadzam się z nimi :) Co do pokoju Oktavii on jest naprawde tam maluśki...bo nie planowany i był dobudowywany później, wiec nie mogłam do niego "wejść" zeby zrobić fotkę:)
Naprawdę bardzo dziękuje i pozdrawiam!

cassant
26.06.2008, 12:26
Daj do ściągnięcia... :)

Eclipse
26.06.2008, 14:05
A więc zacznę od tego, iż domek mi się bardzo podoba.

Z zewnątrz najpierw wydawał mi się takim klocem, ale po przyjrzeniu się jest ładny. Podbają mi się te eksperymenty z dachem ( o ile można to tak nazwać). Ogródek też przypadł mi do gustu.

Co do środka, praktycznie nie mam zarzutów. Wszystko ze sobą współgra, dlatego nawet się nie rozpisuje.

Ocena: 10/10

DiamondSasha
26.06.2008, 14:09
bardzo ładny 10/10

Aleksandra
26.06.2008, 14:54
Olu niestety nie potrafie dac domku do ściągnięcia... Ale jak tylko się naucze to dam:) Jest mi niezmiernie miło ze komuś się tak spodobał że ąz chce go mieć u siebie:) I baaaaardzo wam dziękuje za te wysokie oecny:):):) Pozdrawiam!

Edytka
26.06.2008, 15:22
wiesz co? Co ja bede duzo mowic poprostu sliczny 11/10

avenly
26.06.2008, 20:17
Bardzo ładny,
aczkolwiek nie podoba mi się pokój Oktawii .
9/10

bouffe
27.06.2008, 18:26
Bardzo ładny dom. Strasznie mi się podoba.

Ocena: 10/10

maniakwiatek
28.06.2008, 21:36
Bardzo ładny.10/10