Zobacz pełną wersję : Głupi kibel ;/
Cześć! Mam problem bo chcę skorzystać z toalety, klikam na niego i daje skorzystaj sim podchodzi do niego i nic się nie dzieje tylko przy nim stoi a polecenie samo się usuwa ;/ Jak chce go usunąć w trybie kupowania to pisze że ten obiekt jest używany i nie da się go usunąć! Zna ktoś może jakiś kod żeby usunąć ten kibel??
moveobjects on i po sprawie
arbuzuje
27.06.2008, 09:55
Czy ten "kibel" jest ściągnięty z neta? Jak coś to polecam zwykły boolProp testingCheatsEnabled true Przytrzymujesz Shift i wybierasz opcję Force Error, następnie w okienku które się pojawi klikasz Delete.
Można też spróbować kodem moveObjects on
Nie, nie jest ściągnięty z neta. Dzięki za kody, zaraz spróbuje :)
Ale musisz pamietac, ze kod boolprop testingCheatsenabled true powoduje bledy w grze, polecam moveobjects on, jest bezpieczny a zeby wylonczyc to wpisz moveobjects -off
stagnacja
27.06.2008, 16:52
Edytka, tak? U mnie żadnych błędów nie było. Ale ten kod ma wiele zastosowań i czasem jak się coś nagrzebie, to może przestać działać ;p
marza22 - a może twój Sim, ma opcję Pęcherz całą na zielono? Wtedy nie musi korzystać z toalety...
Nawet jak ma pecherz na zielono to jak mu karzesz to sim siada na kibelek sprobuj Fever
Samantha
27.06.2008, 18:28
Widocznie "kibelek" źle stoi (wystarczy go obrócić) lub coś blokuje dostęp do niego. Spróbuj pokombinować. :)
Ale musisz pamietac, ze kod boolprop testingCheatsenabled true powoduje bledy w grze, polecam moveobjects on, jest bezpieczny a zeby wylonczyc to wpisz moveobjects -off
Ten kod nie powoduje błędów w grze :D
On jest bardzo przydatny, bo pokazuje wręcz swoimi komunikatami obiekty, które powodują błędy w grze...
Miłam podobną sytuację, gdy simy nie chciały korzystać z kibla i się resetowały...
Zrobiło mi się tak po przeniesieniu zamieszkałej parceli do kosza domów i postawieniu jej w innym otoczeniu...
Nic nie pomogło i instalowałam grę od nowa...
Dzięki wszystkim za pomoc :) Użyłam kodu moveobjects on i już wszystko działa jak należy ;) Chociaż przedtem też używałam tego kodu ale przekręciłam jedną literkę i mi nie działał, a że przedtem myślałam że go dobrze wpisuje to stwierdziłam że nie działa on na ten kibelek xD Dzięki wszystkim!!! :*
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.