![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Cześć! Mam problem bo chcę skorzystać z toalety, klikam na niego i daje skorzystaj sim podchodzi do niego i nic się nie dzieje tylko przy nim stoi a polecenie samo się usuwa ;/ Jak chce go usunąć w trybie kupowania to pisze że ten obiekt jest używany i nie da się go usunąć! Zna ktoś może jakiś kod żeby usunąć ten kibel??
|
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
moveobjects on i po sprawie
|
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Czy ten "kibel" jest ściągnięty z neta? Jak coś to polecam zwykły
Kod:
boolProp testingCheatsEnabled true Można też spróbować kodem Kod:
moveObjects on |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Nie, nie jest ściągnięty z neta. Dzięki za kody, zaraz spróbuje
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Ale musisz pamietac, ze kod boolprop testingCheatsenabled true powoduje bledy w grze, polecam moveobjects on, jest bezpieczny a zeby wylonczyc to wpisz moveobjects -off
|
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Edytka, tak? U mnie żadnych błędów nie było. Ale ten kod ma wiele zastosowań i czasem jak się coś nagrzebie, to może przestać działać ;p
marza22 - a może twój Sim, ma opcję Pęcherz całą na zielono? Wtedy nie musi korzystać z toalety... |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Nawet jak ma pecherz na zielono to jak mu karzesz to sim siada na kibelek sprobuj Fever
|
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Widocznie "kibelek" źle stoi (wystarczy go obrócić) lub coś blokuje dostęp do niego. Spróbuj pokombinować.
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]() Cytat:
![]() On jest bardzo przydatny, bo pokazuje wręcz swoimi komunikatami obiekty, które powodują błędy w grze... Miłam podobną sytuację, gdy simy nie chciały korzystać z kibla i się resetowały... Zrobiło mi się tak po przeniesieniu zamieszkałej parceli do kosza domów i postawieniu jej w innym otoczeniu... Nic nie pomogło i instalowałam grę od nowa... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Dzięki wszystkim za pomoc
![]() ![]() |
![]() |
![]() |