Zobacz pełną wersję : Help Kostucha
Czy można mieć w rodzinnie kostuchę? (mrocznego/ponurego żniwiarza)
pamiętam że widziałem gdzieś taki filmik w którym koleś robił bara bara z kustuchą jeśli można to jak to zrobić??
Ctrl + Shift + C --> boolprop TestingCheatsEnabled true klikasz na Sima Shiftem, znajdujesz "Tombstone of L & D" pojawia się nagrobek, klikasz na niego wybierasz "Add Neighbor to Family", znajdujesz "Mroczny Kosiarz". Albo z wpisanym w ekranie okolicy tym samym kodem wchodzisz w tryb tworzenia rodziny, kiedy tworzysz Sima wciskasz "N" odblokowują ci się stroje między innymi Mrocznego Kosiarza. Tylko z tego co pamiętam, to głowa mu prześwituje przez kaptur. :P
Jak robię to pierwsze do kostucha się pojawia a potem znika :(
a co do drugiej opcji nie mam tego kostiumu :(
niepokorna
28.06.2008, 21:29
Zanim zaczniesz tworzyć simy,naciśnij SHIFT+N
Tam masz skiny jeszcze Manekina itd.
ok thx działa a co z tym dołączeniem jej do rodziny dzięki Tombstone of L & D? bo ona ucieka od razu po tym jak ją przywołam :(
to chyba typowe. widziałam na oficjalniej stronie EA kostuche do sciągnięcia, poszukaj.
kubeczek23
01.08.2008, 14:42
A jak kostucha przyjdzie to da się rozmawiaj??A jak pójdzie to zaproś przez telefon??I skoro się da postaraj się o dziecko to czy to będzie mały szkielecik??
Balefyre
01.08.2008, 14:51
Raz miałem dzieci z kosiarzem za pomocą takiego wichaistra z internetu, ale te bachory wyglądają całkiem zwyczajnie.
Korlena784
01.08.2008, 17:25
Poszukam dla ciebie link z lustrem do sterowania simsmi kiedy ktos przyjdzie tam jest jakas opcja i wybierasz kim chcesz sterowac
Olunia&%
02.08.2008, 10:14
To lustro jesr na http://www.simchaotics.com/
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.