![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Ctrl + Shift + C --> boolprop TestingCheatsEnabled true klikasz na Sima Shiftem, znajdujesz "Tombstone of L & D" pojawia się nagrobek, klikasz na niego wybierasz "Add Neighbor to Family", znajdujesz "Mroczny Kosiarz". Albo z wpisanym w ekranie okolicy tym samym kodem wchodzisz w tryb tworzenia rodziny, kiedy tworzysz Sima wciskasz "N" odblokowują ci się stroje między innymi Mrocznego Kosiarza. Tylko z tego co pamiętam, to głowa mu prześwituje przez kaptur.
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Jak robię to pierwsze do kostucha się pojawia a potem znika
![]() a co do drugiej opcji nie mam tego kostiumu ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Reputacja: 10
|
![]()
Zanim zaczniesz tworzyć simy,naciśnij SHIFT+N
Tam masz skiny jeszcze Manekina itd. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
ok thx działa a co z tym dołączeniem jej do rodziny dzięki Tombstone of L & D? bo ona ucieka od razu po tym jak ją przywołam
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Reputacja: 11
|
![]()
to chyba typowe. widziałam na oficjalniej stronie EA kostuche do sciągnięcia, poszukaj.
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
A jak kostucha przyjdzie to da się rozmawiaj??A jak pójdzie to zaproś przez telefon??I skoro się da postaraj się o dziecko to czy to będzie mały szkielecik??
|
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Raz miałem dzieci z kosiarzem za pomocą takiego wichaistra z internetu, ale te bachory wyglądają całkiem zwyczajnie.
|
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Poszukam dla ciebie link z lustrem do sterowania simsmi kiedy ktos przyjdzie tam jest jakas opcja i wybierasz kim chcesz sterowac
|
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
To lustro jesr na http://www.simchaotics.com/
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |