Zobacz pełną wersję : Dom na obrzeżach Miłowa [BRAK ZDJĘĆ]
To mój drugi dom na forum tamten pierwszy mi nie wyszedł. Ten dom zamieszkuje rodzina Podróżnik.
Jesli ktoś chciał by widzieć w swojej grze ( w co bardzo bardzo wątpie ) piszcie do mnie na priv.
FakeYourDeath
15.07.2008, 16:26
Nie podoba mi się.
Niedobrane kolory i meble :P
2/10
Nie jest źle...
Trochę ubogi ogródek...
Ale nie zgodzę się, że niedobrane kolory i meble (wszystko w koncu drewniane :))
Nie podoba mi się łazienka :)
I te dwa różne okna w sypialni się "gryzą"
Ale bryła fajna
Ocena 7/10
I zapraszam do oceniania moich budowli :)
Dzienki bjork to pierwsza pozytywna ocena moich domów na forum
iskierka446
16.07.2008, 08:37
a więc moja ocena 3/10 nie przeczytałes mojej rady przy pierwszym domku
znowu rodzina Podróżnik, Boże ile ich jeszcze będzie...
bryła - nie podoba mi się kolorystycznie ani jeśli o budynek chodzi, za duży dach, ech szkoda gadać znowu normalny kloc bez żadnych bajerów i na dodatek te okna...
ogród - fajna altanka...ale to wszystko, za mało drzew i krzewów a jak już są to nie pasujące moim zdaniem, ściągnij sobie ich trochę z internetu, na pewno ci to wyjdzie na lepsze, zwróciłam uwagę, że ZNOWU nie jest zmienione pokrycie terenu, które wygląda dosyć nieestetycznie.
przedpokój i jadalnia - cholernie puste te pokoje, to słoneczko nie pasuje całkowicie no i te ściany, szkoda patrzeć, za mało obrazów, zero luster, i tylko jeden, brzydki kwiatek...
kącik tv jest nawet ładny ale tylko on
kuchnia- za ciemna, tam w jednym kącie gdzie są te szafki, to kwiatek (znowu ten brzydal) w ogóle nie pasuje, wygląda koszmarnie
nie chce mi się wszystkich pokojów oceniać bo robisz ciągle te same błędy, za ciemne pokoje, białae ściany albo inne niepasujące, brak obrazów, rzeźb, luster czy kwiatów
ocena 1/10
haughton
16.07.2008, 11:35
a więc moja ocena 3/10 nie przeczytałes mojej rady przy pierwszym domku
Hahaha. Dom został zamieszczony wczoraj, a Twoja "rada" dzisiaj rano. Byłoby conajmniej dziwne, gdyby dominik12 mógł się do niej zastosować. :P
Wracając do tematu: widzę, że na Forum zapanowała moda na różnego rodzaju altanki. Ta zbudowana przez Ciebie jest całkiem zgrabna, ale dach zdecydowanie do niej nie pasuje, jest za "ciężki" (podobnie jak ten przykrywający dom). Spróbuj sam zbudować dach, zamiast korzystać z automatycznego zadaszenia - wygląda on wtedy dużo lepiej. Bryła domu niezbyt przypadła mi do gustu - małe okienka i klockowaty kształt kojarzy mi się z budynkiem gospodarczym.
Wnętrza są monotonne: wszędzie podobna kolorystyka (za wyjątkiem łazienki i pokoju dziecięcego), nie widze niczego co przyciaga oko, poza tym za dużo tego brązu i szarości. Dodaj trochę kontrastujących ze sobą kolorów i zobaczysz, że od razu będzie lepiej. W niektórych pomieszczeniach (np. w sypialni) brakuje "przytulności" - trochę więcej dekoracji na pewno nie zawadzi.
Widzę, że starasz się meblować pomieszczenia w jednym stylu i zaliczam to na plus, jak również fakt że ten dom w porównaniu do początkowych projektów innych użytkowników nie świeci w oczy pustkami.
A jeśli się ustawi kanape i telewizor pod kątem 45 stopni, to czy sim będzie mógł usiąść na kanape i będzie mógł oglądać/właczyć telewizor??
Domek mi się bardzo podoba ^^ 10/10
A jeśli się ustawi kanape i telewizor pod kątem 45 stopni, to czy sim będzie mógł usiąść na kanape i będzie mógł oglądać/właczyć telewizor??
Domek mi się bardzo podoba ^^ 10/10
Tak, będzie mógł, tylko nie polceam tego robić z kibelkiem :), bo mu pęcherz wysadzi.I się nie odnawia starych tematów :P
OmG. co to ? Kuchnia. Coś okrutnego.
1,5/10 (za odwage)
nO dominik ten dom jest poprsotu FajnY!!!!!
8/10 bo kuchnia troche nie ten teges :O
No muzę powiedziec że normalnie nie mam się do czego przyczepic podoba mi się ten domek więc nie będę się zbytnio rozpisywac i po prostu przyznam ocenkę 10/10 pozdro:)
OmG. co to ? Kuchnia. Coś okrutnego.
1,5/10 (za odwage)
Droga... gemmo to jest mój drugi dom na forum więc jest trochę stary więc nie wiem kto i po co odnowił ten temat! A co do reszty to tak nie chwalcie bo nie ma czego.
P.S. Gemma nie rób mi na złość bo jak masz zamiar sie ze mną kłócić lepiej nie oceniaj moich domów a jak oceniasz to pomyśl sobie że to dom kogo innego bo jeśli by tak było to napewno byś go lepiej oceniła!
dominik12 - nie bądź naiwny. Proszę Cie i to Bardzo. Co do odnawiania tematu powinienes się cieszyć ,że został odnowiony i ,że komus się zechciało napisać-docień to. Na złość nie robie. Jeśli oceny mają sie opierac tylko na tych pozytywnych to coś chyba nie tak ;| ,co do reszty...'-jak to napisałeś ,bo nie ma czego' to juz całkowicie nie mam wątpliwości do tego by cie zapytać - ,po co go tutaj wstawiłeś' ?
Pzdr.Sheba.
Ale ja nie rozumiem po co ta rozmowa,Każdy ma inny gust wobec domów itp. i nie każdy dom wychodzi ładny tym bardziej ,że to jego drugi dom i ja to doceniam
Gemmo - bo wtedy miałem inny gust a teraz już bym czegoś takiego nie wstawił! Nie mowie że oceny maja sie opierać na dobrych bo wszyscy wiedzą że sie nie lubimy i stąd są te twoje oceny!
Pzdr. dominik12.
ładny ale brzydka bryła 6/10
To nie kwestia czy sie lubimy czy nie. nie rozumiem nawet tego co teraz sugerujesz. Mam wyrazić swoja opinie. prosze. A jesli to wzbudza wobedź ciebie takie negatywne emocje to naprawde-niezazdroszcze ci tego. Tak jak ostatnim razem-nie naciskaj ,bo komus sie moze to nie spodobac i sie to skonczy dla ciebie źle. ,widac z toba na delikatnie' yhy. tak trzeba ;P gust czy tez nie gust trudno trzeba sie pogodzic z faktem że go wsadziłes i podlega on wszelkim ocenom forumowiczom. czy cie sie to spodoba czy nie. Z reka na sercu Ci mówie ostatni raz- nie naskakuj tak. bo człowiek do ciebie normalnie a ty na dziko 0.o
Pzdr. ShebUl ^^
Nie podoba mi się, zdjęcia są słabej jakości. Ocena: 4/10
pozdrawiam:
kubuss
JulitA=)
02.10.2008, 20:16
Fajny domek, szczególnie podoba mi się ten kącik. Podoba mi się to że zrobiłeś taki normalny domek na skraju miasteczka a nie kolejną wille :) 9/10
No to może ja się skuszę :)
Jak ja nie lubię umieszczania budowli nad wodą.! (kwestia gustu)
Ogólnie w ogródku panuje bieda... Nie zmieniłeś pokrycia terenu (Maxis do kosza!)
Żadnego ogrodzenia, kwiatów ścieżek ;/
Nie podoba mi się, że kącik TV Stoi w przejściu, bo wywnioskowałem, że stoi w przejściu :)
Kuchnia... Aaa!! Szafki wolnostojące... masakra. Zachowaj jakiś ciąg, wysepkę... :)
Użyłeś często białej tapety..
Łazienka. Słabe ujęcie.
Pokój dziecka i sypialnia. I znowu białe tapety.! :)
Ocena: 3,5/10
Punktacja:
Budowle nad wodą - -1pkt
Ogródek - -1pkt
Kącik TV - -1pkt
Kuchnia - -1pkt
Powtórzone białe tapety - -2,5pkt
Pozdrawiam :)
Woltuwa
Ja bardzo lubię białe tapety i budowle nad woda i nie zmienie swojego stylu tylko przez to że domy wstawiam na forum.
Pzdr. dominik12
nie umiesz za bardzo łączyć ze sobą mebli. musisz się jeszcze wiele nauczyć.
no i te okna... niby taki szczegół a jak widoczny!
trochę pustki, wkurzyły mnie te fontanny na wodzie wokół "wysepki". fontanna wygląda ładnie tylko na oczku i przypominam że ma być JEDNA a nie z 5 naokoło.
5/10
Ja chcę tylko przypomnieć że to mój drugi dom na forum i był wybudowany jeszcze w lipcu i wtedy wstawiony. A tak wogóle to zapraszam do innych moich budowli (najlepiej aktualnych)
Ja bardzo lubię białe tapety i budowle nad woda i nie zmienie swojego stylu tylko przez to że domy wstawiam na forum.
Pzdr. dominik12
Najlepiej jeszcze się obraź. Zabrzmiało to naprawdę oburzająco. Wiadomo, że każdy ma inny gust, więc przygotuj się na to, że ktoś ma jakieś "ale". białe tapety? Proszę bardzo, odcieni białego jest mnóstwo, ale nie używaj tego samego :)
Nikt nie każe Ci zmieniać swojego stylu, ale każda opinia jest podyktowana innym poglądem. Wstawiając dom na forum pamiętaj, że ujrzy je społeczność, sprzymierzeńczy, ale i sceptycy :)
Zapamiętam. W naturze jestem obrażalski ale na forum staram sie tego nie robić. Ostatnio staram się nie używać bieli.
Pzdr. dominik12
@DOWN: mi też narazie przechodzi ale potem jak wybuchnie.... aż strach się bać
Oj, żebyś wiedział, za co ja potrafię się "w naturze" obrazić :P A wkurzam się za byle głupotę, ale z wiekiem mi to przechodzi :P
@Edit:
Jak już jedziemy offtopem to po całości: Czemu podpisujesz się jako dominik12, a twoim nickiem jest Dominic? Po co go zmieniałeś? :D
No dobra domek to istna tragedia nie obraź się ale daj chociaż jakieś dodatki z neta,zanim dodasz jakiś domek upewnij się czy dobrze łączysz kolory,upewnij się czy meble do siebie pasują i kolory,musisz wiedzieć jakie kolory się ze sobą łączy w kuchni przydałaby się jasna tapeta w pokoju żółto zielona i czerwona, Ocena:2,5/10
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.