Zobacz pełną wersję : ehh poloczenie simsow... :((
mopsnieuka
23.07.2008, 11:10
kurde mam simsy2 tyle na nie wydalem kasy i nawet nie chca mi sie dodatki ze soba polaczyc ehhhhhhhhh ;(((( usowalem i instalowalem je tyle razy ze juz rachube stracilem :( i za kazdym razem pokazuje mi sie cos takiego jak chce sobie zmienic na inny dodatek
http://img206.imageshack.us/img206/1756/beztytuukn7.th.jpg (http://img206.imageshack.us/my.php?image=beztytuukn7.jpg)
co mam robic???????????????? help
Koornela
23.07.2008, 11:12
OO... a może masz nie oryginalny?
Wiesz co sprawdź czy możesz stworzyć zwierzaka?
mopsnieuka
23.07.2008, 11:13
moge a co??
Koornela
23.07.2008, 11:14
no... A masz oryginał?
To, że nie ma tej opcji to nie znaczy, że nie działają :)
mopsnieuka
23.07.2008, 11:24
no mam oryginaly
Dziwne ...
Nie mam pojęcia dlaczego tak się dzieje.
A masz też taki problem np. ze studiami, okolicami handlowymi, przedmieściami?
Bo pod guziczkiem zwierzaków jest tylko taka ikonka, że do zwierzaków nie ma okolicy, tylko chodzą sobie normalnie po twojej okolicy, więc problemu nie ma.
Szczur - ale jak klikniesz na ikonę zwierzaków to wyświetlają się informacje na temat dodatków i jak się ma zainstalowany ten dodatek to ta ikona powinna być aktywna a nie wygaszona. Co do pytania: na jakim dysku instalujesz dodatki ?? I na jakim dysku masz zainstalowane The Sims 2. Podobno dodatków i akcesoriów nie można instalować na tym samym dysku gdzie masz zainstalowane The Sims 2 bo to powoduje problemy i komplikacje. Ja np. mam The Sims 2 Zainstalowane na dysku C, a dodatki i akcesoria na dysku D.
TeaHouseMoon
23.07.2008, 13:07
Ja mam wszystko na tym samym dysku, ale trzeba pamiętać, by nie instalować wszystkiego do folderu, w którym jest już podstawa gry. Każdy dodatek powinien być w osobnym folderze.
haughton
23.07.2008, 13:30
Podobno dodatków i akcesoriów nie można instalować na tym samym dysku gdzie masz zainstalowane The Sims 2 bo to powoduje problemy i komplikacje.
Nic podobnego. ;) Standardowo zarówno podstawa gry jak i dodatki oraz akcesoria są instalowane do folderu C:\Program Files\EA Games, w którym instalator tworzy osobne podfoldery dla każdego dodatku.
mopsnieuka - aby dodatki połaczyły się z podstawą gry musisz postępować zgodnie ze wskazówkami. Przy instalacji każdego dodatku program prosi o płytę z "The Sims 2" w celu dokonania aktualizacji. Jest ona konieczna żeby wszystkie dodatki do gry działały poprawnie.
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.