![]() |
#1 |
Guest
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
OO... a może masz nie oryginalny?
Wiesz co sprawdź czy możesz stworzyć zwierzaka? |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
moge a co??
|
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
no... A masz oryginał?
To, że nie ma tej opcji to nie znaczy, że nie działają ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
no mam oryginaly
|
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Dziwne ...
Nie mam pojęcia dlaczego tak się dzieje. |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
A masz też taki problem np. ze studiami, okolicami handlowymi, przedmieściami?
Bo pod guziczkiem zwierzaków jest tylko taka ikonka, że do zwierzaków nie ma okolicy, tylko chodzą sobie normalnie po twojej okolicy, więc problemu nie ma. |
![]() |
![]() |
#8 |
Reputacja: 10
|
![]()
Szczur - ale jak klikniesz na ikonę zwierzaków to wyświetlają się informacje na temat dodatków i jak się ma zainstalowany ten dodatek to ta ikona powinna być aktywna a nie wygaszona. Co do pytania: na jakim dysku instalujesz dodatki ?? I na jakim dysku masz zainstalowane The Sims 2. Podobno dodatków i akcesoriów nie można instalować na tym samym dysku gdzie masz zainstalowane The Sims 2 bo to powoduje problemy i komplikacje. Ja np. mam The Sims 2 Zainstalowane na dysku C, a dodatki i akcesoria na dysku D.
Ostatnio edytowane przez kubuss : 23.07.2008 - 13:04 |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Ja mam wszystko na tym samym dysku, ale trzeba pamiętać, by nie instalować wszystkiego do folderu, w którym jest już podstawa gry. Każdy dodatek powinien być w osobnym folderze.
|
![]() |
![]() |
#10 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
![]() mopsnieuka - aby dodatki połaczyły się z podstawą gry musisz postępować zgodnie ze wskazówkami. Przy instalacji każdego dodatku program prosi o płytę z "The Sims 2" w celu dokonania aktualizacji. Jest ona konieczna żeby wszystkie dodatki do gry działały poprawnie. Ostatnio edytowane przez haughton : 23.07.2008 - 13:33 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|