Zobacz pełną wersję : Czy można wyłączyć opcję "utwórz ikonę na pulpicie"?
Hej! Jakoś nie znalazłam podobnego tematu, może źle wpisywałam, ale kit.
A więc jak w temacie. Otóż miałam format kompa i zaraz będę instalować simy na nowo. I właśnie mam pytanie (przed tem jak instalowałam na początku to zupełnie nie zwracałam uwagi na to), czy zaś można odhaczyć jakoś opcję "utwórz ikonę na pulpicie". Poprostu chodzi o to, żeby była gra tylko w folderze, nie na pulpicie. Z góry dzięx za odpowiedź. Pozdr. :)
wydaje mi sie, ze powinno sie moc w kazdej grze, ale nie mam pewnosci jak to jest z simsami. poza tym zawsze, jesli juz sie zrobi, mozna ją usunąć...
haughton
28.07.2008, 19:13
W niektórych grach przy instalacji mozna zaznaczyć (bądź nie) opcję tworzenia skrótu na pulpicie. The Sims 2 tego nie ma, ale jak napisała stotka - możesz usunąc skrót po zainstalowaniu gry.
Iminashi
29.07.2008, 08:30
mi jednak wyskakuje, tak po aktualizacji okno czy ma mi ta ikonke na pulpicie utworzyc. hm... Możesz soebie zrobić folder SImsy na pulpicie i tam przenieść wszystkie skróty.
To tylko skrót, jasne, ze da sie go usunac...
Iminashi
29.07.2008, 09:42
To tylko skrót, jasne, ze da sie go usunac...
a ile osob juz to pisalo?
wez nie nabijaj sobie postow ;p
ps. czasem sa takie skroty, ktorych nie da sie usunac, np. ja nie moge usunac skrotu od mlodziezowego stylu bo komp mi sie wiesza ;(
Ok, dziękuję za odpowiedzi.
np. ja nie moge usunac skrotu od mlodziezowego stylu bo komp mi sie wiesza ;(
jak to? tu jest cos nie w porzadku, bo skroty kazdej gry, kazdego programu powinny usuwac sie bez problemu...
olusia1996 a masz Viste ?
krystek601
29.07.2008, 13:05
STAR Sorki ze sie wtrącam ale ja mam viste i moge usuwac wszytkie skróty jesli o to ci chodziło
Iminashi
29.07.2008, 13:22
olusia1996 a masz Viste ?
tia. kazdy komp jest inny i kazdy reaguje inaczej, chyba ;p
jak sie ma zapchanego kompa to sie dziwic ze co 5 minut sie zawieza ;p
Aha no chyba że masz zapchanego no ok , ale przez viste wiele rzeczy ulega usterce nie chce mi się wymieniać ale mówił mi to znajomy informatyk który po prostu visty nie znosi a najwięcej problemów jest własnie przez nią np . mi nie działa bez przewodowy internet i jest to przyczyna najprawdopodobniej Visty , a raczej napewno bo mój brat który ma Windowsa XP wszystko działa . trzeba będzie dużo pracy żeby jakoś zadziałała . ;P Ale wiadomo każdy komp inaczej reaguje . Pozdrawiam.
Iminashi
29.07.2008, 15:55
Aha no chyba że masz zapchanego no ok , ale przez viste wiele rzeczy ulega usterce nie chce mi się wymieniać ale mówił mi to znajomy informatyk który po prostu visty nie znosi a najwięcej problemów jest własnie przez nią np . mi nie działa bez przewodowy internet i jest to przyczyna najprawdopodobniej Visty , a raczej napewno bo mój brat który ma Windowsa XP wszystko działa . trzeba będzie dużo pracy żeby jakoś zadziałała . ;P Ale wiadomo każdy komp inaczej reaguje . Pozdrawiam.
mi dziala bezprzewoowy extra, ale moze dlatego ze lapek ze szkocji i necik tak samo...
acha, przed chwilka usunelam ikonke :))
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.