![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Hej! Jakoś nie znalazłam podobnego tematu, może źle wpisywałam, ale kit.
A więc jak w temacie. Otóż miałam format kompa i zaraz będę instalować simy na nowo. I właśnie mam pytanie (przed tem jak instalowałam na początku to zupełnie nie zwracałam uwagi na to), czy zaś można odhaczyć jakoś opcję "utwórz ikonę na pulpicie". Poprostu chodzi o to, żeby była gra tylko w folderze, nie na pulpicie. Z góry dzięx za odpowiedź. Pozdr. ![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
wydaje mi sie, ze powinno sie moc w kazdej grze, ale nie mam pewnosci jak to jest z simsami. poza tym zawsze, jesli juz sie zrobi, mozna ją usunąć...
|
![]() |
![]() |
#3 |
Reputacja: 10
|
![]()
W niektórych grach przy instalacji mozna zaznaczyć (bądź nie) opcję tworzenia skrótu na pulpicie. The Sims 2 tego nie ma, ale jak napisała stotka - możesz usunąc skrót po zainstalowaniu gry.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Reputacja: 13
|
![]()
mi jednak wyskakuje, tak po aktualizacji okno czy ma mi ta ikonke na pulpicie utworzyc. hm... Możesz soebie zrobić folder SImsy na pulpicie i tam przenieść wszystkie skróty.
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
To tylko skrót, jasne, ze da sie go usunac...
|
![]() |
![]() |
#6 |
Reputacja: 13
|
![]()
a ile osob juz to pisalo?
wez nie nabijaj sobie postow ;p ps. czasem sa takie skroty, ktorych nie da sie usunac, np. ja nie moge usunac skrotu od mlodziezowego stylu bo komp mi sie wiesza ;(
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Ok, dziękuję za odpowiedzi.
|
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
olusia1996 a masz Viste ?
|
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
STAR Sorki ze sie wtrącam ale ja mam viste i moge usuwac wszytkie skróty jesli o to ci chodziło
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|