![]() |
Czy można wyłączyć opcję "utwórz ikonę na pulpicie"?
Hej! Jakoś nie znalazłam podobnego tematu, może źle wpisywałam, ale kit.
A więc jak w temacie. Otóż miałam format kompa i zaraz będę instalować simy na nowo. I właśnie mam pytanie (przed tem jak instalowałam na początku to zupełnie nie zwracałam uwagi na to), czy zaś można odhaczyć jakoś opcję "utwórz ikonę na pulpicie". Poprostu chodzi o to, żeby była gra tylko w folderze, nie na pulpicie. Z góry dzięx za odpowiedź. Pozdr. :) |
Odp: Czy można wyłączyć opcję "utwórz ikonę na pulpicie"?
wydaje mi sie, ze powinno sie moc w kazdej grze, ale nie mam pewnosci jak to jest z simsami. poza tym zawsze, jesli juz sie zrobi, mozna ją usunąć...
|
W niektórych grach przy instalacji mozna zaznaczyć (bądź nie) opcję tworzenia skrótu na pulpicie. The Sims 2 tego nie ma, ale jak napisała stotka - możesz usunąc skrót po zainstalowaniu gry.
|
mi jednak wyskakuje, tak po aktualizacji okno czy ma mi ta ikonke na pulpicie utworzyc. hm... Możesz soebie zrobić folder SImsy na pulpicie i tam przenieść wszystkie skróty.
|
To tylko skrót, jasne, ze da sie go usunac...
|
Cytat:
wez nie nabijaj sobie postow ;p ps. czasem sa takie skroty, ktorych nie da sie usunac, np. ja nie moge usunac skrotu od mlodziezowego stylu bo komp mi sie wiesza ;( |
Ok, dziękuję za odpowiedzi.
|
Cytat:
|
olusia1996 a masz Viste ?
|
STAR Sorki ze sie wtrącam ale ja mam viste i moge usuwac wszytkie skróty jesli o to ci chodziło
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 16:45. |