Zobacz pełną wersję : facet w ciąży
Robie sobie domek, wprowadzam faceta i po 2 dniach zachodzi w ciąże... Dlaczego?
a był porwany przez kosmitów?
w Dziwnowie chodzi sobie taki koleś w ciąży też xD
"po 2 dniach zachodzi w ciąże"
ogladałes gwiazdy czy cos takiego??
,moze blad gry albo cos...
Jeżeli został porwany przez kosmitów, to jest to normalne. ^^
Masz mprega(men pregnant)! :P
Kosmici zapładniają mężczyzn kiedy ich porywają. W Dziwnowie jest taka rodzina "Dziwak". Trzech mężczyzn. Jeden jest w ciąży od początku, a drugiego porwą jak tylko spróbujesz nim "oglądać gwiazdy" przez teleskop.
Aby zostać porwanym przez kosmitów, trzeba mieć ten droższy teleskop i duuużo cierpliwości. ^^
czasem facetow porywa ufo i mu wszczepaija ludzika zielonego.Np.Paskal w dziwnowie
heheh i chodzą potem takie mutanty po okolicy :D jeden Bóg wie co robia z innymi Simami ^^
<może nie piszmy nie na temat>
Zbiorę w kupę te wszystkie pomoce;
Jeśli zabrali Cię kosmici, to normalne, że jesteś w ciąży facetem.
Paskal Dziwak, mieszkaniec Dziwnowa też jest w ciąży.
To nic dziwnego, za 3 simowe dni będziesz po prostu miała samotnego ojca z dzieckiem :]
Może porwali go kosmici? Jeśli tak to normalne:D
ja raz tak miałam gościu urodził mi nie kosmite ale normalne dziecko!!!!!!!!!!!!!!!11
lukas300
27.08.2008, 16:20
może bawiłeś się boolpropem... i nie chcący doprowadziłeś kolesia do ciąży
ale no to chyba sprawa z kosmitami.
moj tez byl w ciazy i też urodził kosmite
nic z kosmitami, ale boolpropem się bawiłem :))
misterio
30.09.2008, 20:54
No to rzeczywiscie dziwne O.o
A moze insimenatorem?
Albo simpe?
:)
a simka porwana przez ufo tez moze byc w ciazy? chyba nie... :(
Nie, nie może. Przynajmniej mnie się nie zdarzyło...
łeee, no to oczywiste, jak boolpropem się bawiłeś, tam jest kod na ciąże, Get Pergnacy Relation with ... wybrałeś pewnie imię swojego sima, więc twój sim jest sam ze sobą w ciąży.Simka porwana prze ufo może, przynajmiej mi się to zdażyło . ;]
nie, nie może. ale u mnie nigdy się nie zdażyło żeby faceta naturalnie porwali kosmici, może mam za mało cierpliwości. kiedyś próbowałam boolpropem, ale teraz coś mi nie wychodzi ;/
Kosmici porywają faceta w Dziwnownie w tym domu na wzgórzu, z tymi takimi dziwnymi tarasami. Karzesz mu oglądać niebo przez teleskop, porywają go kosmici, po trzech dnia wraca i rodzi green baby :D!
U mnie ten blondyn Waledmar urodził green bliźniaki. :D:D
Gdy ma się Czas Wolny i aspirację Zdobywania wiedzy to można przywołać UFO :)
Przywołać?? Raczej wezwać UFO wtedy sim przykłada zaświeconą latarkę do teleskopu i patrzy, patrzy i go porywają. ;)
giannanannini
28.02.2009, 12:58
hahaha jaką zaświeconą latarkę?
ultraviolence
01.03.2009, 11:16
hahaha jaką zaświeconą latarkę?
Chodzi chyba o te światełko, które pojawia się, kiedy sim patrzy przez teleskop w nocy i próbuje przywołać kosmitów :P (nie wiem czy to dokładnie była latarka, bo nie pamiętam, ale być może Dziurawiec ma rację).
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.