Zobacz pełną wersję : Kobiece mieszkanko by asiolek ;p [BRAK ZDJĘĆ]
No i znowu się nudziłam wieczorem, i postanowiłam przerobic kolejne mieszkanko. To zrobiłam z myślą o moich trzech simkach które chcę tam wprowadzić, - to matka z dwiema córkami : nastolatką i niemowlęciem.
Dlatego jest bardzo hmm... kobiece;p
Do rzeczy :
Przepraszam że zdjęcia robione nocą, spieszyłam się i nie zapomniałam ustawić dzień ;p
Hihi - bardzo kolorowo i dziewczęco :)
Mimo, że mi osobiście nie podoba się ten styl, to jestem pełna podziwu, że wykorzystałaś tak dużo kolorów, a mieszkanie mimo wszystko nie jest kiczowate :)
Ocena 9/10, bo to tylko przeróbka ;)
Wydaje mi się, że to co nam pokazałaś to raczej nie jest kobiece a dziecięce.
Niby coś nowego ale ja tego nie kupuję.
łojejku pomieszanie z poplątaniem.
Podoba mi sie chociaz nie jestem kobietą Smile
B.ładnie ^^ Po raz pierwszy mnie zaskoczyłaś ;]Dzieki. Pozat ym ,że kosmetyki typu jakieś szmpony lewitują w wannie to wszytsko jest ok.
8,5/10
Pzdr.Sheba.
Rose_Rozyczka
31.08.2008, 11:23
ładny domek chciałabym w nim mieszkać 9/10 dalam taką ocenkę bo kto daje do pokoju Nastolatki czarną pościel O.o
tak jak bjork kolorowo ale podoba mi się 8,7/10;)
Hm... niby fajnie, ale trochę tego za dużo.
Rażą mnie niektóre tapety.
8/10 ; )
Bardzo fajny pomysł.. Podoba mi się kolorystyka domu (w śrdoku :)
No coż osobiście gdy byłbym kobietą niewiem czy chciałbym tam zamieszkać ale jest spox 8/10 <ok>
Bardzo ładne mieszkanko, ale może momentami zbyt pstrokate.
Ocena: 8,5/10
Jeśli nie byłoby to problemem to napisz skąd masz takie cudowne tapety, szczególnie zależałoby mi na tej zielonej z kuchni i tej w kwiatki z sypialni.
a skąd masz niektóre meble [te świeczki!! i pólki to z ikei?]
9/10
Tak:) półki są z ikei ale nie wszystkie, te jasne brązowe są z Osiedlowego Życia. Świeczki "wiszące" w takich jakby rządkach na ścianie są z neta, jeśli o nie ci chodzi mogę poszukać skąd dokładnie je mam, ale jeśli chodzi ci o te "zawinięte" na nocnym stoliczku czy balkonie, to są one tez z ikei.
Keramzyt
17.09.2008, 22:14
Pytanko:
Skąd wzięłaś te "szyby w paski" i półkę z pokoju dziennego???
Skoro to ma być mieszkanie dla trzech pań, ta pierwsza kuchnia raczej powinna być bardziej kolorowa (bardziej, ale nie za bardzo, jak w pokoju dziennym przy telewizorze) Poza tym świetne: 9/10
Niby tak, a jednak nie.
Tak - dla kolorowych, ciepłych i przytulnych wnętrz. Tak dla fajnego dobierania dodatków, zabawy kolorami.
Nie - dla upaćkania tego wszystkiego w małym mieszkanku w bloku! Bliskość wszystkich pomieszczeń sprawia, że wchodząc do takiego mieszkania-tęczy chyba dostałabym zawrotów głowy.
Jednym słowem: Fajne toto, ale w chałupce o rozmiarach, chociaż L.
;-)
Cholerka pomieszało mi się w głowie ;)
Ale ładnie, ogólnie rzecz biorąc.
Chociaż np. kwiaty na tampecie + dywan w paski, to nie bardzo.
Najpierw się przestraszyłam. Gdy zobaczyłam na pierwszych kilku zdjęciach te szarości i inne ciemnoty (;p) myślałam że to dom kompletnie nie w moim stylu.
Jednak po kilku zdjęciach, całkowita odmiana. Kolorowo i dziewczęco. Niekoniecznie wszystko ze sobą pasuje, ale te nie do końca poukładane rzeczy twórzą niezły klimacik :D. Na szczęście nie jest kiczowato.
Nie rozpisuje się. Ogólnie mówiąc podoba mi sie. Ocena: 8,5/10
pe.es. świeczki które stoją na stoliku, na balkonie są boskie :D.
Mieszkanie bardzo ładne. Jeden minus zdjęcia robione nocą. Ocena: 9,5/10
pozdrawiam:
kubuss
Jestem wielce przeciwny pokazywaniu tego typu prezentacji "Przed i Po"...
Według mnie mieszkanie absolutnie nie jest kiczowate!
Widać, że ktoś tam mieszka, nie ma nie wypełnionych przestrzeni... Z mieszkania wychodzą istne emocje... Współgranie i przejście kolorów z jednego do drugiego jest boskie. Mam jednak wątpliwość co do sufitu w salonie. To drewno jakoś do mnie nie przemawia... Może inny odcień? :P
Co mnie przeraziło: Łazienka 2!! Horror... Dziecięca że szok! Psuje klimat tego miejsca!
Ocena: 9/10 Szkoda, że nie pokazałaś nam ogrodu... Którego jak się domyślam nie ma :D
Ps.
[...] Przepraszam że zdjęcia robione nocą, spieszyłam się i nie zapomniałam ustawić dzień ;p
Poprawka: zapomniałaś ustawić "Dzień" :D Taki mały błąd a jaka sprzeczność... xD
NekoTemari
29.09.2008, 20:29
8/10 całkiem ładny i rzeczywiście kobiecy. Ale od tych gałązek na tapetach można dostać oczopląsu...
Całkiem fajowy ten domek niektóre pomieszczenia mi się nie podobają ze względu właśnie na tapety ale za to inne mi się podobają więc to się mniej więcej pokrywa:)ocenka jednak 8,5/10
Keramzyt- szyby w paski dochodzą w osiedlowym życiu, domyślam się że z tą półką to chodzi o tą z siedzącym na niej misiem?? hmmm... musiałabym poszukać, jak znajdę to podam :)
I dziękuję wszystkim za komentarze :)))
Sandrine
30.09.2008, 20:02
Jak dla mnie to troche za ekstrawaganckie kolorki.
Ładny salon , nie pasuje mi czerwono bialt dywanik na srodku.
Po za tym nie podoba mi się ze prawie wszedzie jest ta tapeta w wielkie różowe kwiaty.
Hm... mysle ze 8/10 to bedzie dobra ocenka ;)
Pozdrawiam
śliczne...^^ bardzo mi się podoba, odrazu widać tu kolory i jest radośniej. łazienka jest bardzo fajna, uporządkowana.
masz boskie ozdoby typu obrazki, półki<3333. powiesz gdzie ściągnęłaś tę tapete z kuchni?
10/10
@down- dzięęęęki *...*
Yvette -Tapetę z jadalni pobrałam tu - http://simsinparis.com/walls.php?start_from=1&ucat=&archive=&subaction=&id=&
JulitA=)
02.10.2008, 20:34
Fajne mieszkanko xD Najładniejszy jest ten pokój dzienny w którym jest telewizor, sztaluga akwarium itp. Naprawdę fajnie zrobione, barwy dobrane i w ogóle , oby tak dalej :) PozDrAWiAm =)
vibratoria
05.10.2008, 22:26
Widzę, że wkroczyłaś w bardzo niebezpieczny rejon jeśli chodzi o projekty domów. Nie jest łatwo połączyć ze tyle barw, stylów i tekstur. A ja jestem wielką fanką odważnych, wielobarwnych miksów i Twój projekt bardzo mi się podoba. Świetnie udało Ci się połączyć wszystkie drobne detale - trochę modern, odrobina lat 60-tych i do tego surowe drewno.
Razi tylko pierwsza łazienka - w porównaniu do wystroju pozostałych wnętrz wydaję się smutna i duszna, oraz akwarium - wielkie i ciężkie, zakłóca rytm całego salonu.
Ogólnie bardzo fajny projekt - radosny i pełen energii.
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.