PDA

Zobacz pełną wersję : obrazona dziweczyna?

simon
14.10.2008, 11:17
Witam

mam problem z dziewczyna, kiedy dzwonila odlozylem sluchawke i od tego czasu wiecej sie nie odzywa, nie moge do niej zadzwonic, wyslac maila, nie moge nawet spotkac jej w miescie, po kilku dniach pokazala sie informacja ze nie jestesmy juz najlepszymi przyjaciolmi, ale mimo to moj sim caly czas ja kocha i wszystkie wskazniki znajomosci sa zielone i nie spadly ponizej 90

co moge zrobic zeby znow zaczac sie z nia spotykac? nie wiem jak sie z nia skontaktowac.. pomozcie

RoxyFM
14.10.2008, 11:33
Dlaczego nie możesz zadzwonić? Pokazuje się jakiś komunikat czy co?

simon
14.10.2008, 11:38
po prost nie ma jej w spisie numerow, zupelnie jakby znikala :P

LadY BiRd =)
14.10.2008, 12:10
Mi się to nigdy nie zdarzyło... Albo to błąd w grze albo tak bardzo obraziła :)

~Naila~
14.10.2008, 12:54
a ona jest stworzona przez ciebie czy losowo jeśli przez ciebie stworzona postaraj się wyprowadzić twojego sima do niej i flirtuj cały czas z nią jeśli to niepodziała niestety reinstalka.

RoxyFM
14.10.2008, 12:58
Nie ma sensu reistalować gry z powodu jednej małej rzeczy. Jeśli jest to dziewczyna stworzona przez ciebie to tak jak wyżej....wprowadź ją do domu chłopaka. Można zawsze ją przywołać insimenatorem albo boolpropem. A jak nie...to znajdź mu inną dziewczynę;)

Adamsims
14.10.2008, 13:21
A ona jest w pasku rodzin jak tak to wprowadź ją do jakiegoś domu i powinna być.
Mój sim w pracy poznał dziewczynę stali się przyjaciółmi ale nie mogłem do niej zadzwonić bo była w pasku rodzin wprowadziłem ją do jakiegoś domu i już mogłem z nią rozmawiać.