Zobacz pełną wersję : uratować niemowlaka
silvgirl17
25.12.2008, 20:04
czy da sie jakoś anulować zmiany wprowadzone przez używanie kodu boolprop testingcheatsenabled true ? cóż wcisnęłam coś tam ze śmiercią na niemowlaka, coś mi odbiło, ale ja nie chce by ono jednak umarło.... próbowałam by opiekunka nim się zajęła, opieki społecznej nie ma w opcjach by oddac..... zwykłe zamiast true na false zamienić nic nie daje....z góry dzięki za pomoc....
lub jak się nie da to czy się da jakoś "usunąć" to dziecko-bo nawet zabić nie moge....
Po pierwsze: Możesz wyrażać się jaśniej? Chcesz uratować to dziecko, czy je oddać?
Jeśli uratować, to wyjdź z gry nie zapisując jej. W boolpropie jest również opcja, żeby przywrócić umarłych do życia.
Po drugie:
Na początku Admin stworzył Forum Thesims. Następnie stworzył userów i powiedział, że stworzył forum dla nich i do ich dyspozycji, ale zakazał im pisania posta pod postem. Jednak źli userzy nie posłuchali się Admina i zaiste zastali ukarani BANEM. Od tamtego czasu wszyscy userzy muszą strzec się Adminów i ich wysłanników-Modów, bo inaczej zaiste ukażą ich BANEM.
Spróbowałam wyjaśnić to bardziej obrazowo.
silvgirl17
25.12.2008, 21:03
oj przprasam za takie postowanie, ale widziałąm w inym temacie tak bezkarnie wiec nie przeszło mi przez myśl że zostane ukarana. przepraszam. nie zapisac-ta opcja jest dla mnie nie dostępna, bo ja innego dnia tak zrobiłąm wiec.... jest zapisane.
chciałabym to dziecko albo oddać albo uratować. wolę uratować. jak właczyc ta opcję by przywrócić umarłych do życia?
a zreszta. trudno. zabrali mi je. nie umarło. koniec tematu.
haughton
26.12.2008, 03:22
Amen.
<znaki, znaki od moda>
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.